Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Rūkanti moteris

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 19:41:32 19:41:32

elenka:
Svečias: Jei norit kad nerukyciau - nebevazinekit masinom. Juk tas triuksmas ir dvokas irgi veikia, ne ka maziau nei rukymas. Ir man nesvarbu, kad jums patogu, kad jus is to nauda gaunat, - man tai trukdo, ir nieko daugiau. Gal man cigarete irgi kokia nauda (galbut net psichologine ) duoda?
Geriau bukime tolerantiski, juk is tikruju daug kas nepatinka. Vazineju viesuoju transportu, tai vasara nuo puses vyresniu zmoniu, atvirai kalbant, smirda. Ir dar jei sedi salia taves. Nepatinka, kaip jaunuoliai isgere stotelese rekauja. LABAI nepatinka, kai kazkas vezasi mazus vaikus transporte, o tie 3.14zdukai REKIA visa gerkle. Susitaukau, nekeliu skandalu, taciau ir is kitu noreciau tolerancijos.
Kazkas kalbejo del rukymo vakaruose, tai noriu pastebeti, kad ten daugelis uzeigu turi rukomasias sekcijas, ir nerukomasias. Reiketu ir pas mus taip irengti.

tai jus ir bukite tolerantiski. o ne tik is kitu reikalaukit. mes nedraudziau jums rukyt, prasom mums nekenkt. o jus draudziaut mum kvepuot sveiziu ( pagal galimybes oru) viesose vietose , kur valgoma. maitinimo istaigose reikai valgyti , o ne rukyti, manau sutiksit , kad visi turim teise valgyti

O man nepatinka, kaip kiti zmones i mane ziuri. Tai ka, isbadyt jiems akis? Jei lauko kavineje ruko, tai juk visviena dumus vejas nupucia. O jei jau i veida tiesiai eina - galima juk ir zodziais paprasyt.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/07 06:21:18 06:21:18

nemirtingasis: Asta3 , pagal tavo pasisakymus tau nusispjauti i visa pasauli ir aplinkinius , taip iseitu ,jei nedraustu istatymai tai visi gali dayti ka nori, nakomanai turi tureti teise daryti ka jie nori ,ta pati galima pasakyti ir apie vagis ,
bet yra nustatytos normos ,yra nustatyta ,kad vienas ar kitas dalykas daro zala sau ir svarbiausia kitiems ir todel tai yra draudziama ,i tai ieina vagystes ,narkomanija ,rukymas bet kur ir dar daug draudimu ,be kuriu tokios kaip tu neduotu ramiai gyventi kitiems del savo noru ir dar bandanciu irodyti ,kad blogai ,kad uzdraude !!! truputi permastyk savo mintis ir savo issireiskimus nes perlenki lazda ,neskaitant to ,kad jau vien pagalvojus ,kad rukai yra slykstu tai dar bandai irodyti ,kad tie kas uzdraude yra neteisus , jei atvirai tai man jau galvoti apie tave darosi slykstu...

cia tas pats kaip ir kodel as neturiu teises bezdeti bet kur ? juk to nedraudzia istatymai ,reiskiasi galiu bet kur ,juk tai tavo zodziai Asta3... smagu butu ??? zinok ir kitiems nesmagu ir tikrai slykstu tavo rukymas.

Netirstink spalvu: narkomanija, vagystes, zmogzudzius uzmirsai....
Bezdek tu kur nori, o as uz tolerancija, ir ne atskirai toleruoti tik bezdancius ar valgancius tortus, o uz tolerancija viskam kas nenusizengia istatymams. Mes esam visi skirtingi, leiskite mus tokiais ir buti: tu bezdesi, as rukysiu, Elenka tortus valgys, Ardiana kojas depiliuosis, ir visiems bus nuo to tik geriau

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 09:28:36 09:28:36

Svečias:
Svečias:
Sur8kai ir nusiramini? Ir tu tikrai tuo tiki? Čia tik kaip normalus narkomanas - abstinencijos lomkes sustabdai ir atrodo kad nurimai

ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.

Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx

SWX po tokios pasakytos nesąmonės nukritai mano akyse visais 9,5 punkto iš 10. 0,5 liko nes sako kiekvienas žmogus kažkokios pagarbos nusipelnęs.

Rūkymas - žalingas įprotis, narkomanija. Tai ne akių spalva ar rasė, tai ne religija ar saviraiškos priemonė. Tai visiškai ne tas dalykas, kurį reikėtų toleruoti.

Ponai rūkaliai - nusišnekate. Tiesiog, esate pikti bevaliai žmogeliai, kuriems nerūpi nei jūsų pačių, nei aplinkinių sveikata.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 09:58:35 09:58:35

Svečias:
Svečias:
Svečias:
Sur8kai ir nusiramini? Ir tu tikrai tuo tiki? Čia tik kaip normalus narkomanas - abstinencijos lomkes sustabdai ir atrodo kad nurimai

ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.

Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx

SWX po tokios pasakytos nesąmonės nukritai mano akyse visais 9,5 punkto iš 10. 0,5 liko nes sako kiekvienas žmogus kažkokios pagarbos nusipelnęs.

Rūkymas - žalingas įprotis, narkomanija. Tai ne akių spalva ar rasė, tai ne religija ar saviraiškos priemonė. Tai visiškai ne tas dalykas, kurį reikėtų toleruoti.

Ponai rūkaliai - nusišnekate. Tiesiog, esate pikti bevaliai žmogeliai, kuriems nerūpi nei jūsų pačių, nei aplinkinių sveikata.

O tamsta esat supratingas/a - visiems rukantiems pritaiket stereotipa. Del valios dar galima gincytis, bet is kur istrauket kad esame pikti? O taip, mes nusivyle gyvenimu ir nekenciame visu zmoniu, del to ir traukiame duma, kad tik jiems butu blogiau. Vardan savo pykcio ir gadiname sveikata.
Gerai yra sakoma, kad zmogus sprendzia apie kitus pagal savo paties sugedima.

Mažasis Ignas

M

1 įrašai

2009/08/07 10:52:44 10:52:44

Rukyti prie stalo yra labai nemandagu, jei nėra padėta peleninė arba jei visi šalia esantis sutinka. Taip rašoma etikete.
Pats rūkau ir dar neplanuoju šio "užsiėmimo" mesti.
Yra daug dalykų kurių memėgstu, pvz.: būti prirūkytoje patalpoje. Todėl visada stengdavausi, pagal galimybes, išeiti į lauką parūkyti. Tegdavo "skintis" kelią pro kitus lankytojus ir, kaip ne keista, darydamas jiems gerą dažniausiai susilaukdavau, jei ne "idomių" replikų, tai bent "idomių" žvilgsnių. Vienu ar kitu atveju nerūkantis lieka nuskriaustas.
Lauko kavinės, viena iš nedaugėlio vietų kur dar galima pasimėgauti kavos puodeliu ir cigarete, bet vėl gi ten yra nerūkančių. Ir vėl gi jie nepatenkinti.
Atsiprašau jei nors vienam esu sugadinęs apetitą savo "nuodingasiais dūmais", bet visada jei manęs paprašydavo aš užgesindavau cigaretę, tai nėra sunku. Bet ar aš galiu paprašyti, kai pvz.: sėdi madam nuo kurios kvepalais paduoda labiau nei nuo parfumerijos krautuvės? Kai ne tik čiaudėti pradedi, bet ir ašaroja akys, arba kai smirda prakaitu, arba kai mane erzina šukuosena, kuri man užstoja vaizdą, arba klykaujantys vaikai, arba "bekudakuojančios" per visą kavinę draugės?

Jei taip pradėti žiūrėti, tai retas kavinės lankytojas, netrugdo kitam lankytojui. Ir tai liečia ne tik rūkymą.

O grįžtant prie temos, rūkanti moteris yra normalu. Va rūkantis arklys - būtų įdomu pamatyti

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 11:36:46 11:36:46

Pastebejau, daugeliui uzkliuna daugiau ne cigareciu dumai, o pats faktas, kad rukai - pyksta, nors esi atokiau, ir dumai neturetu pasiekti. Tiesiog pamato, ir susinervuoja.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/07 12:03:58 12:03:58

O aš tai siūlyčiau nieko man nesiūlyti-buvau daug šalių ir niekur nėr girdėta, kad mamytė sėdėtų namie 3 metus.
Čia prisižiūrėjot amerikietiškų serialų..
skandinavų šalyse kažkada buvo vykdomas žmonių naikinimas(buvo sterilizuojamos moterys ir vyrai su blogais genais arba turintuys problemų-psichinių ligų ar alkoholikai(kas būtų tikslinga daryti dabar Lt)-todėl tauta buvo atsidūrusi ant išnykimo ribos.Todėl po to, atėjus į valdžią kitiems-buvo pradėta skatinti gimdyti vaikus)

Vakarė...: AS tai siulyciau tau MAngofruit nuvaziuoti i kokia sali (aisku ne i Egipta ar Turkija), bet tarkim i Norwegija ar Danija ir paziuret, kaip ten zmones gyvena. Kokia ju kultura bet kame. Ir gal tada vies. vietose dings noras rukyti ir gal apie vaiku auginima nuomone pakeisit (zmones moka mokescius ir garantijas turi, o Lietuvoje ju kazkodel nera) ir dar daug, daug idomiu dalyku suzinosit.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 12:19:12 12:19:12

Atsakant į temą - tiek rūkanti moteris, tiek rūkantis vyras - bjauru.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/07 12:52:09 12:52:09

Svečias: Pastebejau, daugeliui uzkliuna daugiau ne cigareciu dumai, o pats faktas, kad rukai - pyksta, nors esi atokiau, ir dumai neturetu pasiekti. Tiesiog pamato, ir susinervuoja.

jus viosiskai neteisus, kai atsisedu kavineje lauke, ziurii meniu ir pradeda uzsikimst nosis, ir jauciu, kad kazkur rukoma , tada dairaus ir randu ta zmogu kur nors gan toli, bet tai laukas, dumai sklinda paskui veja, ir negalima nuo ju atsiriboti. taigi pasikeliu ir iseinu ..i vidu, nesigynciju, neaiskinu savi tiesu ir t,t. bet manau atejus i kavine, jei jau ten sedi zm, reiketu pasiklausti bent salai esanciu zm , ar jiems tai netrukdys, nes islekt su pilna lekste nera labai patogu...
man dzin ka jus darote su savo gyvenimu, bet kodel turiu dust, neprakvepuot ir iseit su skaudancia galva, nekalbant apie tai, kad tie dumai patenka pro mano nosi i mano kvepavimo takus, jusu kiekvienas sakingai surukysite po 1 cigarete, per pietus, o as kartu su jumis 10, nes salia manes 10 rukanciu. kodel verciat mane tai daryti?

bet dar baisiau, kai atsiskukus pamatau, kad tai tevai ruko, o jiems ant keliu mazi vaikai sedi, va cia tai tragedija. jie net apie savo artima negalvoaj, kur jau , kad apie svetima mastytu

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/07 12:59:55 12:59:55

elenka:
Svečias: Pastebejau, daugeliui uzkliuna daugiau ne cigareciu dumai, o pats faktas, kad rukai - pyksta, nors esi atokiau, ir dumai neturetu pasiekti. Tiesiog pamato, ir susinervuoja.

[b:1mm8x0iv][i:1mm8x0iv][u:1mm8x0iv]jus viosiskai neteisus,[/u:1mm8x0iv][/i:1mm8x0iv][/b:1mm8x0iv] kai atsisedu kavineje lauke, ziurii meniu ir pradeda uzsikimst nosis, ir jauciu, kad kazkur rukoma , tada dairaus ir randu ta zmogu kur nors gan toli, bet tai laukas, dumai sklinda paskui veja, ir negalima nuo ju atsiriboti. taigi pasikeliu ir iseinu ..i vidu, nesigynciju, neaiskinu savi tiesu ir t,t. bet manau atejus i kavine, jei jau ten sedi zm, reiketu pasiklausti bent salai esanciu zm , ar jiems tai netrukdys, nes islekt su pilna lekste nera labai patogu...
man dzin ka jus darote su savo gyvenimu, bet kodel turiu dust, neprakvepuot ir iseit su skaudancia galva, nekalbant apie tai, kad tie dumai patenka pro mano nosi i mano kvepavimo takus, jusu kiekvienas sakingai surukysite po 1 cigarete, per pietus, o as kartu su jumis 10, nes salia manes 10 rukanciu. kodel verciat mane tai daryti?
bet dar baisiau, kai atsiskukus pamatau, kad tai tevai ruko, o jiems ant keliu mazi vaikai sedi, va cia tai tragedija. jie net apie savo artima negalvoaj, kur jau , kad apie svetima mastytu

ir tik tu teisi, vat! trept trept kojele

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume