Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Rūkanti moteris

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/06 14:11:01 14:11:01

Martynas Vasarėlė: Asta3, nu tai kam tau tu teisiu rukyt bet kur, jei tu bet kur nerukai? Tema - rukanti moteris. Atsakymas - negrazu, smirda. Viskas

nes priskiriu save prie rukanciu, ir noriu tureti, nors ir teoriska, galimybe rukyti ten kur noriu. Pasinaudosiu ja ar ne, cia jau as rinksiuos. Kur neleidziama - nerukysiu, kur leidziama - pamastysiu.
Nes visi tie draudimai, ribojimai, "smirda", man primena davatkas prie baznycios, kai mato einancius netoliesie apsikabinusius jaunuolius ir bla bla bla.
Viskas siame gyvenime kenksminga, mes patys renkames kuo nuodytis: cigaretemis, darbu, susilaikymu nuo sekso, tortais ar alkoholiu.
Bet PRIVALO buti pasirinkimo galimybe

WildAboutYou...

W

33 įrašai

2009/08/06 14:47:15 14:47:15

Asta3 tai tu savo pasirinkimu kitiems nekenk. Jei nori buti stora- valgyk tortus, negrazi ir anksti pesenti- daugiau rukyk, darbe stresas- tai keisk darba arba ismok atspalaiduoti. Bet tegu tavo kvailas pasirinkimas rukyti nedaro zalos kitiems

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/06 15:29:09 15:29:09

WildAboutYou...: Asta3 tai tu savo pasirinkimu kitiems nekenk. Jei nori buti stora- valgyk tortus, negrazi ir anksti pesenti- daugiau rukyk, darbe stresas- tai keisk darba arba ismok atspalaiduoti. Bet tegu tavo kvailas pasirinkimas rukyti nedaro zalos kitiems

kiti turi pasirinkima neuostyti mano kvailo pasirinkimo rezultato.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 17:34:37 17:34:37

Asta3:
WildAboutYou...: Asta3 tai tu savo pasirinkimu kitiems nekenk. Jei nori buti stora- valgyk tortus, negrazi ir anksti pesenti- daugiau rukyk, darbe stresas- tai keisk darba arba ismok atspalaiduoti. Bet tegu tavo kvailas pasirinkimas rukyti nedaro zalos kitiems

kiti turi pasirinkima neuostyti mano kvailo pasirinkimo rezultato.

Tai kmad smirda
Bet kita vertus jei jau čia tokią tragediją išvareu ir tiek daug savo stresuoto darboi laiko šitam tuščiam aiškinimui iššvaistei tai kažkaip akivaizdu kas čia smirda

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 17:41:41 17:41:41

nata002:
Alieska: Rūkanti moteris: blogiau ir būti negali? O gal pateisinama? Kaip žiūrite į rūkančias? O gal visai šaunu bendrai papešt dūmelį, tarkim, po sekso..?

Kartais susinervinus uztraukti dumeli gal ir nieko.., bet pastoviai daug rukyti-ne..

Sur8kai ir nusiramini? Ir tu tikrai tuo tiki? Čia tik kaip normalus narkomanas - abstinencijos lomkes sustabdai ir atrodo kad nurimai

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 18:34:08 18:34:08

Svečias:
nata002:
Alieska: Rūkanti moteris: blogiau ir būti negali? O gal pateisinama? Kaip žiūrite į rūkančias? O gal visai šaunu bendrai papešt dūmelį, tarkim, po sekso..?

Kartais susinervinus uztraukti dumeli gal ir nieko.., bet pastoviai daug rukyti-ne..

Sur8kai ir nusiramini? Ir tu tikrai tuo tiki? Čia tik kaip normalus narkomanas - abstinencijos lomkes sustabdai ir atrodo kad nurimai

ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.

Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 18:35:00 18:35:00

Jei norit kad nerukyciau - nebevazinekit masinom. Juk tas triuksmas ir dvokas irgi veikia, ne ka maziau nei rukymas. Ir man nesvarbu, kad jums patogu, kad jus is to nauda gaunat, - man tai trukdo, ir nieko daugiau. Gal man cigarete irgi kokia nauda (galbut net psichologine ) duoda?
Geriau bukime tolerantiski, juk is tikruju daug kas nepatinka. Vazineju viesuoju transportu, tai vasara nuo puses vyresniu zmoniu, atvirai kalbant, smirda. Ir dar jei sedi salia taves. Nepatinka, kaip jaunuoliai isgere stotelese rekauja. LABAI nepatinka, kai kazkas vezasi mazus vaikus transporte, o tie 3.14zdukai REKIA visa gerkle. Susitaukau, nekeliu skandalu, taciau ir is kitu noreciau tolerancijos.
Kazkas kalbejo del rukymo vakaruose, tai noriu pastebeti, kad ten daugelis uzeigu turi rukomasias sekcijas, ir nerukomasias. Reiketu ir pas mus taip irengti.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 19:31:26 19:31:26

Svečias: Jei norit kad nerukyciau - nebevazinekit masinom. Juk tas triuksmas ir dvokas irgi veikia, ne ka maziau nei rukymas. Ir man nesvarbu, kad jums patogu, kad jus is to nauda gaunat, - man tai trukdo, ir nieko daugiau. Gal man cigarete irgi kokia nauda (galbut net psichologine ) duoda?
Geriau bukime tolerantiski, juk is tikruju daug kas nepatinka. Vazineju viesuoju transportu, tai vasara nuo puses vyresniu zmoniu, atvirai kalbant, smirda. Ir dar jei sedi salia taves. Nepatinka, kaip jaunuoliai isgere stotelese rekauja. LABAI nepatinka, kai kazkas vezasi mazus vaikus transporte, o tie 3.14zdukai REKIA visa gerkle. Susitaukau, nekeliu skandalu, taciau ir is kitu noreciau tolerancijos.
Kazkas kalbejo del rukymo vakaruose, tai noriu pastebeti, kad ten daugelis uzeigu turi rukomasias sekcijas, ir nerukomasias. Reiketu ir pas mus taip irengti.

tai jus ir bukite tolerantiski. o ne tik is kitu reikalaukit. mes nedraudziau jums rukyt, prasom mums nekenkt. o jus draudziaut mum kvepuot sveiziu ( pagal galimybes oru) viesose vietose , kur valgoma. maitinimo istaigose reikai valgyti , o ne rukyti, manau sutiksit , kad visi turim teise valgyti

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/06 19:33:24 19:33:24

Asta3 , pagal tavo pasisakymus tau nusispjauti i visa pasauli ir aplinkinius , taip iseitu ,jei nedraustu istatymai tai visi gali dayti ka nori, nakomanai turi tureti teise daryti ka jie nori ,ta pati galima pasakyti ir apie vagis ,
bet yra nustatytos normos ,yra nustatyta ,kad vienas ar kitas dalykas daro zala sau ir svarbiausia kitiems ir todel tai yra draudziama ,i tai ieina vagystes ,narkomanija ,rukymas bet kur ir dar daug draudimu ,be kuriu tokios kaip tu neduotu ramiai gyventi kitiems del savo noru ir dar bandanciu irodyti ,kad blogai ,kad uzdraude !!! truputi permastyk savo mintis ir savo issireiskimus nes perlenki lazda ,neskaitant to ,kad jau vien pagalvojus ,kad rukai yra slykstu tai dar bandai irodyti ,kad tie kas uzdraude yra neteisus , jei atvirai tai man jau galvoti apie tave darosi slykstu...

cia tas pats kaip ir kodel as neturiu teises bezdeti bet kur ? juk to nedraudzia istatymai ,reiskiasi galiu bet kur ,juk tai tavo zodziai Asta3... smagu butu ??? zinok ir kitiems nesmagu ir tikrai slykstu tavo rukymas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 19:39:31 19:39:31

elenka:
Svečias: Jei norit kad nerukyciau - nebevazinekit masinom. Juk tas triuksmas ir dvokas irgi veikia, ne ka maziau nei rukymas. Ir man nesvarbu, kad jums patogu, kad jus is to nauda gaunat, - man tai trukdo, ir nieko daugiau. Gal man cigarete irgi kokia nauda (galbut net psichologine ) duoda?

tai jus ir bukite tolerantiski. o ne tik is kitu reikalaukit. mes nedraudziau jums rukyt, prasom mums nekenkt. o jus draudziaut mum kvepuot sveiziu ( pagal galimybes oru) viesose vietose , kur valgoma. maitinimo istaigose reikai valgyti , o ne rukyti, manau sutiksit , kad visi turim teise valgyti

pabusk elenka, maitinimo istaigose pora metu kaip draudziama rukyti. Va lauke leidziama beje vasara lauke prie kavutes ciotka dumelis mm

man dumelis o tau dujokauke

swx

Nemirtingas, bezdek, as bezdu ten kur tinkama ir tau galima bet negaliu pakesti kaimynu kurie vis vaiksto ir vaiksto

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume