nemirtingasis:
viskam yra ribos ,man kito rukymas salia ir jo dumu uostymas beveik lygus tam ,kad as tau salia stalo prisikc.. ir sakyciau juk tai nieko tokio !
kazkieno vaikas lakstantis ir rekiantis ,ar kazkas jei per daug prisikvepina ir panasiai ,tai labai mazai ka erzina ir mazai kam trugdo o rukantis trugdo beveik visiskai visiems nerukantiem !!! jauti tame skirtuma ?
o tamsta nekalbekit uz visus - jei jums trukdo ir jus erzina - dar nereiskia kad visems trukdo.
nemirtingasis:
ar viskas pas tave nupjauta kaip po vienu ,taip iseitu ,kad narkomanija vagyste arba prievartavimams yra vienas ir tas pats ,pavogei kaimyno vista - mirties bausme ,uzmusei kazka irgi mirties bausme ???
nesupratau ka norit pasakyti. Nereikia taskytis seilemis, isdestykit mintis nuosekliai ir konstruktyviai.
nemirtingasis:
ir kodel as turiu pas kazka ant keliu eiti ir prasyti "tamsta atleiskite ,kad sutrugdziau jus bet uzgesinkit cigarete" nors tai tu darai bloga visiems aplinkiniams ir manai tureciau dar taves atsiprasineti ???
nekalbekit nesamoniu, apie atsiprasyma ir keliaklupsciavima nekalbejau. Jeigu kalbejau - pateikite citata, gana cia nesamones sneket.
nemirtingasis:
kodel rukantys neina ir neklausia "ar galiu uzsirukyti" kodel neateina ir nepaklausia o uzsiruko ??? kalbi visiskai i vienus vartus ,pas tave "pona" turi eiti o tu neturi atsiklausti ???
kai ateinu i svecius pas kazka, arba ilipu i masina, visada atsiklausiu. Kol as esu lauke, kodel man turi rupeti jusu nuomone?
Nusibodo su jumis kalbeti, esat nemandagus karstakosis zmogus, kuris nemoka konstruktyviai isdestyti savo minciu, ir pasnekovus tasko seilemis.