Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Rūkanti moteris

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/08 05:11:40 05:11:40

Svečias:
Svečias:
Svečias:

Na, bet vis nor nori nori todėl ir rūkai, narkomanas.

Svečias:

megsti seksa - narkomanas, megsti valgyt - narkomanas. Ledai patinka - narkomanas. Kad nori dar nieko nereiskia.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/08 06:27:55 06:27:55

Svečias:
elenka:
Svečias: Pastebejau, daugeliui uzkliuna daugiau ne cigareciu dumai, o pats faktas, kad rukai - pyksta, nors esi atokiau, ir dumai neturetu pasiekti. Tiesiog pamato, ir susinervuoja.

jus viosiskai neteisus, kai atsisedu kavineje lauke, ziurii meniu ir pradeda uzsikimst nosis, ir jauciu, kad kazkur rukoma , tada dairaus ir randu ta zmogu kur nors gan toli, bet tai laukas, dumai sklinda paskui veja, ir negalima nuo ju atsiriboti. taigi pasikeliu ir iseinu ..i vidu, nesigynciju, neaiskinu savi tiesu ir t,t. bet manau atejus i kavine, jei jau ten sedi zm, reiketu pasiklausti bent salai esanciu zm , ar jiems tai netrukdys, nes islekt su pilna lekste nera labai patogu...
man dzin ka jus darote su savo gyvenimu, bet kodel turiu dust, neprakvepuot ir iseit su skaudancia galva, nekalbant apie tai, kad tie dumai patenka pro mano nosi i mano kvepavimo takus, jusu kiekvienas sakingai surukysite po 1 cigarete, per pietus, o as kartu su jumis 10, nes salia manes 10 rukanciu. kodel verciat mane tai daryti?
bet dar baisiau, kai atsiskukus pamatau, kad tai tevai ruko, o jiems ant keliu mazi vaikai sedi, va cia tai tragedija. jie net apie savo artima negalvoaj, kur jau , kad apie svetima mastytu

O kur tada rukyti? Viduje negalima, lauke negalima, specialiu vietu nera. Beje, masinu dvoko prisikvepuoju daugiau per diena, nei jus cigareciu dumu. Bet negi uzdrausti vazinetis, vien del to kad kazkam trukdo?

sutinku , kad reikia specialiu vietu. bet ka is to, prie akorolio vilniuej yra tokia vieta,, ir parasyta, labai prasom rukyti viduje...ir ka , ogi daugumai ten ..smirda!!!patys uostyti negali , o kitam bruka.nemanau, kad vietos iseitis, bet pvz muskate atskirai rukykla su berots atviru dangum , ir visi ten eina. juk puiku, i jiems gera ir mums. IR KARTOJU AS NE PRASAU NIEKO MESTI RUKYTI, PRASAU NEKENKTI MAN

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/08 07:13:45 07:13:45

RUKANTYS ZMOGENAI ,cia kreipimasis i jus ,jums neatrodo ,kad tai tikrai didele problema ir pagal atsakymus cia ir aplamai visur, ir toki dideli reagavima i visa tai ar jums neatrodo ,kad tikrai kitiems sudarote LABAI dideliu nepatogumu ir tikrai gadinat nuotaika,sveikata ir nervus kitiems ???
prabuskit ,jei neturit valios mesti ir sugebat ne kiek daugiau o tik ieskoti priezasciu tam ,kad pasakyti ,kad as rukau nes rukau ,as rukau nes nusiraminu , jei pas jus tik tiek valios , tai kam kisat kitiems savo silpna nepagrista nuomone ir kvailus argumentus ???
TU PUIKIAI ZINAI ,KAD KITIEMS TRUGDAI ,BET NESUGEBI SAU TO PASAKYTI , O VERTI VISKA ANT KITO PECIU ,ir ieskai kaip issisukti sakydamas ,kad kazkas smirdi prakaitu ,kazkas kojiniu neplauna ,bet juk tai TAVO PROBLEMA KAD TU NESUGEBI MESTI RUKYTI !!!
kodel kitu turi del to sukti galvas ir nervintis ???
slykstu ,kad atsiranda dar tokiu priestaravimu ir gincu del pacio rukalio asmenines problemos ,slykstu ,kad taip intensyviai bandoma parodyti ,kad esi silpnavalis ir nesugebi mesti rukyti !!!

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/08 07:23:58 07:23:58

Netirstink spalvu: narkomanija, vagystes, zmogzudzius uzmirsai....
Bezdek tu kur nori, o as uz tolerancija, ir ne atskirai toleruoti tik bezdancius ar valgancius tortus, o uz tolerancija viskam kas nenusizengia istatymams. Mes esam visi skirtingi, leiskite mus tokiais ir buti: tu bezdesi, as rukysiu, Elenka tortus valgys, Ardiana kojas depiliuosis, ir visiems bus nuo to tik geriau[/quote]

nieko sau tolerancija ,as rukysiu ir tau smires ,bet tai ne mano reikalas ,tu bezdek ir as uostysiu ir cia viskas ok ? aplamai pagal dauguma tavo pasisakymu tau neduociau daugiau kaip 18 ,kaip mazas vaikas tiesiai sviesiai nusisneki ir visiem sakai ,kad viskas ok ir tebunie tolerancija ???
kad kazkas torta valgo tai kitam visiskai netrugdo ,taip pat kaip as takeliu eisiu o kitas zole ,nei jis man trugdo nei as jam ,tada viskas ok ,bet ne tavo nesamones ,kad as rukysiu o tu bezdek !!!
kulturos tau truksta , grynakrauje lietuve ,as prisika. ir tu pris.. ,as ka noriu darysiu ko istatymai nedraudzia ir tu daryk ????? ne be reikalo ta lietuva tokia skyle nes zmogui nedaeina ,kad jis tiesiogiai trugdo ir kenkia kitiems ir to nesuprasdamas kitiems savo tiesas bando iskisti , zinau ,kad ir nesuprasi ,tokie niekada nesupranta net ir tada kai patiems po kojomis suda. papuola ,ir net tada kai patys i ta su.. ilipa ,tada dar labiau pradeda skustis ir verkti ,kad kazko negalima ,kazas man trugdo elgtis kaip noriu...[/quote]

joooo...... pilnos kelnes tolerancijos....    nieko, visokiu yra, visokiu ir reikia, neidomu butu gyventi jei butume vienodi

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/08 07:36:59 07:36:59

nemirtingasis: RUKANTYS ZMOGENAI ,cia kreipimasis i jus ,jums neatrodo ,kad tai tikrai didele problema ir pagal atsakymus cia ir aplamai visur, ir toki dideli reagavima i visa tai ar jums neatrodo ,kad tikrai kitiems sudarote LABAI dideliu nepatogumu ir tikrai gadinat nuotaika,sveikata ir nervus kitiems ???
prabuskit ,jei neturit valios mesti ir sugebat ne kiek daugiau o tik ieskoti priezasciu tam ,kad pasakyti ,kad as rukau nes rukau ,as rukau nes nusiraminu , jei pas jus tik tiek valios , tai kam kisat kitiems savo silpna nepagrista nuomone ir kvailus argumentus ???
TU PUIKIAI ZINAI ,KAD KITIEMS TRUGDAI ,BET NESUGEBI SAU TO PASAKYTI , O VERTI VISKA ANT KITO PECIU ,ir ieskai kaip issisukti sakydamas ,kad kazkas smirdi prakaitu ,kazkas kojiniu neplauna ,bet juk tai TAVO PROBLEMA KAD TU NESUGEBI MESTI RUKYTI !!!
slykstu ,kad atsiranda dar tokiu priestaravimu ir gincu del pacio rukalio asmenines problemos ,slykstu ,kad taip intensyviai bandoma parodyti ,kad esi silpnavalis ir nesugebi mesti rukyti !!!

kodel nesugebu mesti rukyti? Buvau metes, nerukiau metukus. Esme tame, kad man PATINKA rukyti, kodel gyvenime tureciau atsisakyti vieno is nedaugelio malonumu, vien del to, kad jus manote kitaip? Kodel rukantieji (kaip beje, ir apkunesni zmones) automatiskai asocijuojami su nevalingais?
As zinau, kad kai kam sudarau nemalonumu. Taciau ar tamstos prioritetuose pirmoje vietoje yra aplinkiniu zmoniu interesu tenkinimas? Svarbu kad man patinka, o istatymai nedraudzia. Virsuje zmones minejo daug pavyzdziu, su masinu tvaiku, su kosmetikos kvapu ir pan. Daug kas nepatinka, bet zmogus visada pirmiausiai ziuri i savo interesus, o tik tada i aplinkiniu zmoniu. Pamascius logiskai: kodel man turi rupeti, kad kazkam nepatinka mano dumai? Man nepatinka, kai kine kazkas uzstoja savo auksta galva ekrana. Man NEPATINKA, bet kodel tam zmogui turi rupeti mano nuomone? Cia kalbant istatymu kalba.
Kalbant zmogiskaja kalba, galima paprasyti (NE reikalauti), kad butu uzgesinta cigarete. 95% rukanciuju sutiks uzgesinti, arba pasitraukti atokiau. Tiesiog daznai kalbama ne prasymo, o REIKALAVIMO forma, po kurios jau is principo neuzgesini cigaretes.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/08 16:03:24 16:03:24

Svečias:
nemirtingasis: RUKANTYS ZMOGENAI ,cia kreipimasis i jus ,jums neatrodo ,kad tai tikrai didele problema ir pagal atsakymus cia ir aplamai visur, ir toki dideli reagavima i visa tai ar jums neatrodo ,kad tikrai kitiems sudarote LABAI dideliu nepatogumu ir tikrai gadinat nuotaika,sveikata ir nervus kitiems ???

kodel nesugebu mesti rukyti? Buvau metes, nerukiau metukus. Esme tame, kad man PATINKA rukyti, kodel gyvenime tureciau atsisakyti vieno is nedaugelio malonumu, vien del to, kad jus manote kitaip? Kodel rukantieji (kaip beje, ir apkunesni zmones) automatiskai asocijuojami su nevalingais?
As zinau, kad kai kam sudarau nemalonumu. Taciau ar tamstos prioritetuose pirmoje vietoje yra aplinkiniu zmoniu interesu tenkinimas? Svarbu kad man patinka, o istatymai nedraudzia. Virsuje zmones minejo daug pavyzdziu, su masinu tvaiku, su kosmetikos kvapu ir pan. Daug kas nepatinka, bet zmogus visada pirmiausiai ziuri i savo interesus, o tik tada i aplinkiniu zmoniu. Pamascius logiskai: kodel man turi rupeti, kad kazkam nepatinka mano dumai? Man nepatinka, kai kine kazkas uzstoja savo auksta galva ekrana. Man NEPATINKA, bet kodel tam zmogui turi rupeti mano nuomone? Cia kalbant istatymu kalba.
Kalbant zmogiskaja kalba, galima paprasyti (NE reikalauti), kad butu uzgesinta cigarete. 95% rukanciuju sutiks uzgesinti, arba pasitraukti atokiau. Tiesiog daznai kalbama ne prasymo, o REIKALAVIMO forma, po kurios jau is principo neuzgesini cigaretes.

O kodėl reiki PRAŠYTI kažkokio savanaudžio šikniaus, kad manęs nenuodytų? Nes įstatymas tą leidžia? Įstatymai daug ką leidžia, bet tai nėra moralumo matas.

Mindusia

M

173 įrašai

2009/08/09 13:24:40 13:24:40

sveiki, turiu internetine knyga Allen Carr "greitas budas mesti rukyti" .. taip, taip, cia ta pati knyga apie kuria kalba visas pasaulis, visi gydytojai, tikrai daug kam padejo is mano giminiu ir draugu. kam reikia - skype : mindusia69
knygos kaina internetiniam knygyne 32 lt, as atsiusiu nemokmai, y sveikata : )

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/08/09 13:40:15 13:40:15

Perskaiciau. Nulis naudos

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/09 13:52:13 13:52:13

Svečias:
Svečias:

O kodėl reiki PRAŠYTI kažkokio savanaudžio šikniaus, kad manęs nenuodytų? Nes įstatymas tą leidžia? Įstatymai daug ką leidžia, bet tai nėra moralumo matas.

Taip, turite paprasyti, kaip savanaudis siknius, rukancio savanaudzio sikniaus, kad jis nustotu. Istatymai atspindi daugumos nuomone (bent jau teoriskai demokratineje visuomeneje). Jeigu nera istatymo, draudziancio viesumoje rukyti - daugumai netrukdo, o jus esate mazumoje. Beje, gal mano morale neleidzia viesai buciuotis, laikytis uz ranku, ciaudeti, kasytis ir kalbeti mob. telefonu. Kodel negyvenate pagal mano morale?
Morales supratingas visu zmoniu skirtingas. Jus manote, kad amoralu viesai rukyti, as manau kad ne. Istatymai tam ir yra, kad zmones, turedami skirtinga supratima apie morale, sugebetu sugyventi visuomeneje.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/09 13:56:35 13:56:35

Sorry uz klaida, norejau parasyti, kad morales supratimas visu zmoniu skirtingas :/

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume