Svečias: Svečias:
ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.
Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx
Na, bet vis nor nori nori todėl ir rūkai, narkomanas.
Svečias:
Atrodo siandiena stipriai kritau oi kaip blogai. Vakar nuotaika gera buvo siandiena ji prasta. Reitingus pasilaikykite sau ne ju as cia. Apsilankyk onkologiniam ir paskui man paskyk kiek nerukanciu ten. Amzinatilsis svogeriukas 22 anapilin isejo be rukymo. Mano smelio drauges sunus, keturiolikos kraujo veziu serga. Viena pazystama is amerikos gryzta dezeje nesulaukusi trisdesimt dvieju. Taip kad nesekite man pasaku.
Uosvis su cigarete sepyniasdesimties grybauti eina.
Pazvelk i paskutini valkata, bbz ka jis valgo, bbz nuo kada jis girtas ir chabarikas burnoje. Zeme jo netraukia.
Jei rukantys Jums kenkia emigruokite. Jei norite daryti tvarka. pradekite nuo automobilio ismetamu duju. Kai Jus tai padarysite jie taps ekologiski, as mesiu rukyti.
Ir visiskai rimtai: Tiesa kazkur anapus.
swx[/quote]
Žinojau du žmones kurie taip šnekėjo - nuo 17 rūko ir t.t. abu nuo plaučių vėžio mirė. Labai skausminga mirtis.
O juk žinai, kad aplinkiniams tavo rūkymas pavojingesnis nei tau pačiam.
Taip kad baik tu čia tas nesąmones. Mašinos, vaikai klykiantys, kampai visokie jam. Susirink savo apskurusį ego ir šliaušk namo. Bet tikriausiai žmona namie juk neleidžai rūkyti.
Emigruokite, jei jums nepatinka rūkaliai. Ko norėti iš šalies, kuri save identifikuoja su už išprievartavimą teistais lenkais dvyniais krepšininkais, danų nupirkto alaus bravoro produktais ir keikia savo pačių išrinktą valdžią.[/quote]
Del to man ir patinka si svetaine
Kas per fantaziju lakumas. Kokie vaikai kokios masinos(ne mano tos zinutes). Kam cia zmona neleidzia rukyti?! Sakiau tolerancijos rukantiems!
Kokie teisti lenkai dvyniai krepsininkai temoje?! koks alus?! kokia valdzia sioje temoje?!
PMS?! sunkus gyvenimas Jus laukia.
Jeigu taip tai nafig, as ne skalbenke
swx
Buvo seniau distrofike (?!) dabar maciau lyg disponte