Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Rūkanti moteris

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 16:24:11 16:24:11

Bet ar tu supranti, kad tas noras, kad tau niekas nedumytu i nosi nera debiliskas?? Tu cia bet kokiu pavyzdziu gali prigalvot nesamoningu is fantazijos knygeles, bet realiai tai nesulyginama su rukymu, ok? Yra naturalus dalykas kaip vaiko zyzimas ir tai reiktu suprast, taciau kaip man suprast kazkieno nora man i nosi sukist ta savo cigara??? Yra dalykai kurie nepatinka, kad siaip nepatiktu, taciau sitas dalykas tikrai trukdo ir kitiems nepatinka del priezasties, kuri cia jau linksniuojama ne viena karta. Tu ir tavo cigarete nera visatos centras. Eik uz kampo ir kad 3 pakelius vienu kartu surukyk, man vienodai sviecia, bet ne ten, kur yra kitu zmoniu su kitais norais.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 16:37:59 16:37:59

Svečias: Bet ar tu supranti, kad tas noras, kad tau niekas nedumytu i nosi nera debiliskas?? Tu cia bet kokiu pavyzdziu gali prigalvot nesamoningu is fantazijos knygeles, bet realiai tai nesulyginama su rukymu, ok? Yra naturalus dalykas kaip vaiko zyzimas ir tai reiktu suprast, taciau kaip man suprast kazkieno nora man i nosi sukist ta savo cigara??? Yra dalykai kurie nepatinka, kad siaip nepatiktu, taciau sitas dalykas tikrai trukdo ir kitiems nepatinka del priezasties, kuri cia jau linksniuojama ne viena karta. Tu ir tavo cigarete nera visatos centras. Eik uz kampo ir kad 3 pakelius vienu kartu surukyk, man vienodai sviecia, bet ne ten, kur yra kitu zmoniu su kitais norais.

Dar karteli paskaitykit, ka jums rasiau paskutiniuose postuose. Ten viskas parasyta. Jusu subjektyvi nuomone, kas sulyginama, kas ne - ne argumentas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 18:22:44 18:22:44

Svečias:
Svečias:
Svečias:
Sur8kai ir nusiramini? Ir tu tikrai tuo tiki? Čia tik kaip normalus narkomanas - abstinencijos lomkes sustabdai ir atrodo kad nurimai

ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.

Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx

SWX po tokios pasakytos nesąmonės nukritai mano akyse visais 9,5 punkto iš 10. 0,5 liko nes sako kiekvienas žmogus kažkokios pagarbos nusipelnęs.

Rūkymas - žalingas įprotis, narkomanija. Tai ne akių spalva ar rasė, tai ne religija ar saviraiškos priemonė. Tai visiškai ne tas dalykas, kurį reikėtų toleruoti.

Ponai rūkaliai - nusišnekate. Tiesiog, esate pikti bevaliai žmogeliai, kuriems nerūpi nei jūsų pačių, nei aplinkinių sveikata.

Atrodo siandiena stipriai kritau oi kaip blogai. Vakar nuotaika gera buvo siandiena ji prasta. Reitingus pasilaikykite sau ne ju as cia. Apsilankyk onkologiniam ir paskui man paskyk kiek nerukanciu ten. Amzinatilsis svogeriukas 22 anapilin isejo be rukymo. Mano smelio drauges sunus, keturiolikos kraujo veziu serga. Viena pazystama is amerikos gryzta dezeje nesulaukusi trisdesimt dvieju. Taip kad nesekite man pasaku.
Uosvis su cigarete sepyniasdesimties grybauti eina.

Pazvelk i paskutini valkata, bbz ka jis valgo, bbz nuo kada jis girtas ir chabarikas burnoje. Zeme jo netraukia.
Jei rukantys Jums kenkia emigruokite. Jei norite daryti tvarka. pradekite nuo automobilio ismetamu duju. Kai Jus tai padarysite jie taps ekologiski, as mesiu rukyti.

Ir visiskai rimtai: Tiesa kazkur anapus.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 18:57:14 18:57:14

Svečias: Bet ar tu supranti, kad tas noras, kad tau niekas nedumytu i nosi nera debiliskas?? Tu cia bet kokiu pavyzdziu gali prigalvot nesamoningu is fantazijos knygeles, bet realiai tai nesulyginama su rukymu, ok? Yra naturalus dalykas kaip vaiko zyzimas ir tai reiktu suprast, taciau kaip man suprast kazkieno nora man i nosi sukist ta savo cigara??? Yra dalykai kurie nepatinka, kad siaip nepatiktu, taciau sitas dalykas tikrai trukdo ir kitiems nepatinka del priezasties, kuri cia jau linksniuojama ne viena karta.[u:yh92l6wy] Tu ir tavo cigarete nera visatos centras. Eik uz kampo ir kad 3 pakelius vienu kartu surukyk,[/u:yh92l6wy] man vienodai sviecia, bet ne ten, kur yra kitu zmoniu su kitais norais.

ka reiskia eik uz kampo? i toki tona atsakysiu taip. Tokiu zmoniu gali buti ir uz kampo, beje uz trecio kampo atsiras tokia pati kaip Jus tik siai elergija juodai spalvai. Uz penkiolikto kampo bus tokia kuri bijo zmoniu.

kokia tai fobiska. Atsargiau, isties kuo susirgsite (tfu tfu tfu)
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 19:11:14 19:11:14

Svečias: Bet ar tu supranti, kad tas noras, kad tau niekas nedumytu i nosi nera debiliskas?? Tu cia bet kokiu pavyzdziu gali prigalvot nesamoningu is fantazijos knygeles, bet realiai tai nesulyginama su rukymu, ok? Yra naturalus dalykas kaip vaiko zyzimas ir tai reiktu suprast, taciau kaip man suprast kazkieno nora man i nosi sukist ta savo cigara??? Yra dalykai kurie nepatinka, kad siaip nepatiktu, taciau sitas dalykas tikrai trukdo ir kitiems nepatinka del priezasties, kuri cia jau linksniuojama ne viena karta. Tu ir tavo cigarete nera visatos centras. Eik uz kampo ir kad 3 pakelius vienu kartu surukyk, man vienodai sviecia, bet ne ten, kur yra kitu zmoniu su kitais norais.

Puiku, rodos radome mokytoja kuris gali pasakyti kur kam eiti

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 19:58:17 19:58:17

Svečias:

ka cia skiedi nesamones? rukau kokiu penkiolika metu, dar jokiu lomkiu nebuvo. Noriu rukau noriu nerukau. Noriu maziau noriu daugiau. Taisykles yra taisykles. Istatymai yra istatymai. Rukau ten kur galima tai daryti, jei kam nepatinka uzsidekit respiratoriu. (japonai taip vaiksto-sveikiau) Graziai paprasytu pasitraukciau, kitaip porcigara issitrauksiu.

Ganda girdejau. is bulviu nieko gero, kiek suvalgai i dujas pavirsta, rytoj mokslininkai irodys. Dar irodys, kad modifikuotas sveika.
Mada dabar tokia.
swx[/quote]

Na, bet vis nor nori nori todėl ir rūkai, narkomanas.

Svečias:

Atrodo siandiena stipriai kritau oi kaip blogai. Vakar nuotaika gera buvo siandiena ji prasta. Reitingus pasilaikykite sau ne ju as cia. Apsilankyk onkologiniam ir paskui man paskyk kiek nerukanciu ten. Amzinatilsis svogeriukas 22 anapilin isejo be rukymo. Mano smelio drauges sunus, keturiolikos kraujo veziu serga. Viena pazystama is amerikos gryzta dezeje nesulaukusi trisdesimt dvieju. Taip kad nesekite man pasaku.

Pazvelk i paskutini valkata, bbz ka jis valgo, bbz nuo kada jis girtas ir chabarikas burnoje. Zeme jo netraukia.
Jei rukantys Jums kenkia emigruokite. Jei norite daryti tvarka. pradekite nuo automobilio ismetamu duju. Kai Jus tai padarysite jie taps ekologiski, as mesiu rukyti.

swx[/quote]

Žinojau du žmones kurie taip šnekėjo - nuo 17 rūko ir t.t. abu nuo plaučių vėžio mirė. Labai skausminga mirtis.
O juk žinai, kad aplinkiniams tavo rūkymas pavojingesnis nei tau pačiam.
Taip kad baik tu čia tas nesąmones. Mašinos, vaikai klykiantys, kampai visokie jam. Susirink savo apskurusį ego ir šliaušk namo. Bet tikriausiai žmona namie juk neleidžai rūkyti.
Emigruokite, jei jums nepatinka rūkaliai. Ko norėti iš šalies, kuri save identifikuoja su už išprievartavimą teistais lenkais dvyniais krepšininkais, danų nupirkto alaus bravoro produktais ir keikia savo pačių išrinktą valdžią.

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/07 19:59:54 19:59:54

Asta3:
nemirtingasis: Asta3 , pagal tavo pasisakymus tau nusispjauti i visa pasauli ir aplinkinius , taip iseitu ,jei nedraustu istatymai tai visi gali dayti ka nori, nakomanai turi tureti teise daryti ka jie nori ,ta pati galima pasakyti ir apie vagis ,
bet yra nustatytos normos ,yra nustatyta ,kad vienas ar kitas dalykas daro zala sau ir svarbiausia kitiems ir todel tai yra draudziama ,i tai ieina vagystes ,narkomanija ,rukymas bet kur ir dar daug draudimu ,be kuriu tokios kaip tu neduotu ramiai gyventi kitiems del savo noru ir dar bandanciu irodyti ,kad blogai ,kad uzdraude !!! truputi permastyk savo mintis ir savo issireiskimus nes perlenki lazda ,neskaitant to ,kad jau vien pagalvojus ,kad rukai yra slykstu tai dar bandai irodyti ,kad tie kas uzdraude yra neteisus , jei atvirai tai man jau galvoti apie tave darosi slykstu...

cia tas pats kaip ir kodel as neturiu teises bezdeti bet kur ? juk to nedraudzia istatymai ,reiskiasi galiu bet kur ,juk tai tavo zodziai Asta3... smagu butu ??? zinok ir kitiems nesmagu ir tikrai slykstu tavo rukymas.

Netirstink spalvu: narkomanija, vagystes, zmogzudzius uzmirsai....
Bezdek tu kur nori, o as uz tolerancija, ir ne atskirai toleruoti tik bezdancius ar valgancius tortus, o uz tolerancija viskam kas nenusizengia istatymams. Mes esam visi skirtingi, leiskite mus tokiais ir buti: tu bezdesi, as rukysiu, Elenka tortus valgys, Ardiana kojas depiliuosis, ir visiems bus nuo to tik geriau

nieko sau tolerancija ,as rukysiu ir tau smires ,bet tai ne mano reikalas ,tu bezdek ir as uostysiu ir cia viskas ok ? aplamai pagal dauguma tavo pasisakymu tau neduociau daugiau kaip 18 ,kaip mazas vaikas tiesiai sviesiai nusisneki ir visiem sakai ,kad viskas ok ir tebunie tolerancija ???
kad kazkas torta valgo tai kitam visiskai netrugdo ,taip pat kaip as takeliu eisiu o kitas zole ,nei jis man trugdo nei as jam ,tada viskas ok ,bet ne tavo nesamones ,kad as rukysiu o tu bezdek !!!
kulturos tau truksta , grynakrauje lietuve ,as prisika. ir tu pris.. ,as ka noriu darysiu ko istatymai nedraudzia ir tu daryk ????? ne be reikalo ta lietuva tokia skyle nes zmogui nedaeina ,kad jis tiesiogiai trugdo ir kenkia kitiems ir to nesuprasdamas kitiems savo tiesas bando iskisti , zinau ,kad ir nesuprasi ,tokie niekada nesupranta net ir tada kai patiems po kojomis suda. papuola ,ir net tada kai patys i ta su.. ilipa ,tada dar labiau pradeda skustis ir verkti ,kad kazko negalima ,kazas man trugdo elgtis kaip noriu...

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/07 20:12:25 20:12:25

Svečias: Pastebejau, daugeliui uzkliuna daugiau ne cigareciu dumai, o pats faktas, kad rukai - pyksta, nors esi atokiau, ir dumai neturetu pasiekti. Tiesiog pamato, ir susinervuoja.

ar zinai kaip tas kvapas stipriai jauciasi ? vejas ji pasklaido keliolikos ar net keliu desimciu metru spinduliu o tai gaunasi visa kavines teritorija ,atsiseda vienam kavines kampe ,uzsiruko ir vejas dumus nunesa per visa kavine i kita jos puse ,daznai zmogus net mato visa tai ,kaip dumai eina link taves ,link tavo vaiko ,bet jam nusispjauti ,nes arba jis ant tiek bukas ,kad to nesupranta ,arba tikrai jam nusispjauti ... ka tokiu atveju daryti ? eiti per visa kavine ir sakyti ,kad smirdi ,uzgesink ? viena karta teko isgirsti is naglo litovco ,kad as visai kitam gale ir tau netrugdau ,norisi apspjauti ir pasakyti ,gal lyti pradejo !!! kodel tureciau nesinervuoti ??? tas neturetu pasiekti taip ir gaunasi ,kad tik neturetu ,bet praktiskai visos kavines su stogu ,ne po grynu oru ir dumai taip lengvai neisisklaido o vejas ir sukuriai ji isnesioja visur...
kas ruko to neuzuodzia nes patys smirda tais paciais dumais...

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 22:46:19 22:46:19

Svečias:
Svečias:

Mada dabar tokia.
swx

Na, bet vis nor nori nori todėl ir rūkai, narkomanas.

Svečias:

swx[/quote]

Žinojau du žmones kurie taip šnekėjo - nuo 17 rūko ir t.t. abu nuo plaučių vėžio mirė. Labai skausminga mirtis.
O juk žinai, kad aplinkiniams tavo rūkymas pavojingesnis nei tau pačiam.
Taip kad baik tu čia tas nesąmones. Mašinos, vaikai klykiantys, kampai visokie jam. Susirink savo apskurusį ego ir šliaušk namo. Bet tikriausiai žmona namie juk neleidžai rūkyti.
Emigruokite, jei jums nepatinka rūkaliai. Ko norėti iš šalies, kuri save identifikuoja su už išprievartavimą teistais lenkais dvyniais krepšininkais, danų nupirkto alaus bravoro produktais ir keikia savo pačių išrinktą valdžią.[/quote]
Del to man ir patinka si svetaine

Kas per fantaziju lakumas. Kokie vaikai kokios masinos(ne mano tos zinutes). Kam cia zmona neleidzia rukyti?! Sakiau tolerancijos rukantiems!
Kokie teisti lenkai dvyniai krepsininkai temoje?! koks alus?! kokia valdzia sioje temoje?!

PMS?! sunkus gyvenimas Jus laukia.

Jeigu taip tai nafig, as ne skalbenke
swx

Buvo seniau distrofike (?!) dabar maciau lyg disponte

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 22:59:38 22:59:38

"Na, bet vis nor nori nori todėl ir rūkai, narkomanas."

Kadangi tai internetine erdve, nupasakosiu kaip tai atrodytu realybeje:
Isgirdes tokio turinio kreipimasi i mane, prisiminciau neva labai svarbu susitikima, labai veluoju, atsisveikinciau.

Kartais realybe iskreipta
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume