2009/06/15 14:40:31 14:40:31
Moterys labai cia graziai raso, kad nori NORMALIU vyru, kurie rodytu iniciatyva ir pan... Bet kodel nei viena nesako, kad is tiesu moterys nori dovanu. Kad ir ta pati kava - jeigu vyras nesumoka, jau jis liurbis. Negaila, sumoku visada, bet kodel moterys taip nori tokio daiktisko demesio?
2009/06/15 15:08:27 15:08:27
nuo kada kava yra dovana gi kainuoja ji apie 3 lt..tau tiek gaila ?
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/06/15 15:10:31 15:10:31
manyciau issirinkai is diskusiju tik nuotrupas kurios tau nepatiko. Nereikia visko paciam taip supaprastint/sudaiktint.
Buvo ir tokiu, kurios susimoka pacios uz kava ir nedaro is to problemu, ir nevadina vyru liurbiais.
Demesys yra ivairus nuo pasiteiravimo kaip jauciames sia diena iki ziedo su briliantu. Kaip ir Jums tas demesys yra rodomas ivairus, nuo svelnaus bucinio anksti ryte iki ... begalybe.
Kadangi zmogus is prigimties yra egoistas, rodydamas demesi, jis tarsi (nejucia, nesamoningai) glosto savo savimeile. Rodydamas demesi, gaudamas demesi atgal, dekinguma, pagarba jauciasi svarbus ir sau ir demesio objektui. Mokedamas uz kava, uz geles vyras jauciasi vyru. O jei jam truksta fantazijos jaustis vyru (lovos reikalai siuo atveju nelieciami) ir jis apsiriboja tik daiktiniu demesiu, cia jau nemoteru, bent jau ne visu moteru problema.
2009/06/15 17:25:40 17:25:40
kodel manote, kad demesio rodymas yra egoizmo apraiska?????????
kitu tveju negali buti? jei padovanoji kazkam kazka tai tenkini savo savimeile??? o PROSTO TAK buti negali? draugei bilietus i teatra/kitai lupdazius, /kitai knyga ir tt ir tt. jei turiu is ko ir MYLIU SAVO DRAUGUS? TAI CIA TIK EGOIZMU TEKVEPIA? yra ir kitaip mastanciu. as, pvz is altruizmo ir meiles savo artimiesiems. gal vyrai ir perka kazka kazkam, nes nori mainais gauti ta KAZKA.... bet tai jau kita tema, tai jau papirkinejimu/pakistukiu/etc tema
2009/06/16 13:41:22 13:41:22
Aisku,kad jis liurbis jei nesumoka uz kava.Pasiulysiu pati susimoket (ir uz ji galiu uzmoket).Bet mano nuomones niekas nepakeis-liurbis,sykstuolis ir mulkis toks vyras.Aisku,garsiai jam to nepasakyciau
2009/06/16 15:49:05 15:49:05
Aisku,kad nori dovanu,o kodel turetu nenoret?Man ir paciai labai patinka dovanot mylimems zmonems dovanas O dabar atrodo,kad tos moterys kazkokios niekses,jei joms patinka buti mylimomis ir lepinamomis Aisku,kad tuoj atsiras tokiu kurios ims irodinet,kad svarbiausia jausmai ir zerincios is meiles akys...Visokiu meiles israisku buna.Dovanojamos zvaigzdes ir saule,o akys nebesuprasi is ko blizga-meiles ar alkio
2009/06/16 19:12:53 19:12:53
As sventai isitikinusi, kad per pirma pasimatyma vyras turi sumoketi uz kava. Taip manau, ne del to , kad man tu keliu litu gaila, bet taip yra visam pasaulyje ( ir man keista, kai moterys raso, jog moka pacios, arba keista kai vyrui iskyla toks klausimas- juk tai tik keli litai, bet uztat uz kelis litus sudarai kitai pusei labai gera ispudi). Kai uz kava moka vyras darau tokias isvadas, kad jis yra: dzentelmenas, galantiskas, ispruses, inteligentiskas, geras ir tp. Pati esu 2 kartus susimokejus uz kava, nes zinojau, kad daugiau su tais kavaleriais neeisiu i pasimatyma ( nors moketi norejo jie). Man mokejimas uz kava parodo VYRO LYGI - arba jis AUKSCIAUSIO lygio arba jokio.
Tik pastebejimas
T
1 įrašai
2009/06/16 19:56:45 19:56:45
Gabrini, jau ne pirma karta kyla mintis, kad jusu megstamiausias skaitinys cosmopolitanas. Jei supratot mane
2009/06/16 20:02:20 20:02:20
[quote="Tik pastebejimas"]Gabrini, jau ne pirma karta kyla mintis, kad jusu megstamiausias skaitinys cosmopolitanas. Jei supratot mane [/q
Nepataiket, cosmopolitana esu pirkus tik 1 karta. Siaip tokiu zurnalu kaip cosmopolitanas, nei panasiu - neskaitineju, jeigu ka.
2009/06/16 20:18:48 20:18:48
cosmopolitana cia paminejo su ironija... Baikit prikasiot moterims ta lygiateisiskuma.Patys to nenorit,nemegstat visokiu feminisciu.O kad moteris moketu uz kava ir sauktu,kad ne dovanos joms svarbu,tai jau baisiai pageidaujate.O yra kitaip.Tik stiprus vyrai gali tureti moteriskas moteris,nes sugeba jai suteikt tokias salygas.O tie kurie cia bamba,kad moterims reikalingi tik ju pinigai...juokingi ir tiek.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume