Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Moterys nori dovanu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 10:27:44 10:27:44

dainelė: Man atrodo, kad dovanų - to, kas neuždirbta per vargą - nori visi...
Gauti dovanų gera, dovanoti - irgi, tada jautiesi turtinga(s).
Bet dovanos juk yra visokios, ne tik materialios. Malonė, atleidimas, gailesčio ar palankumo parodymas irgi yra dovana. Kurią gali rasti širdyje, pinigų jai nereikia.

Būtent, būtent. Ir šios dovanos pačios brangiausios.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 17:13:45 17:13:45

samanta:
Emporija: Tikrasis grozis viduje, bet kol regime fizinemis akimis, tol matome tik kuna.Taip, galim pamilt ir siela, bet pasirinksime kuna. Jis nusvers. Nes cia materialus pasaulis.

O man to neduota. Matau sielą ir viskas...ji prasimuša per bet kokį apvalkalą. Todėl turiu labai mažai draugių ir tik vieną mylimąjį kol kas visame gyvenime. Betgi daugiau ir nereikia...

Gerai, kad matai siela. Matau ir as. Taciau, neabejoju, miela Samanta, kad tos sielos, to vienintelio mylimojo kunas, tau yra grazus. Jeigu nebutu, nenoretum prie jo glaustis ir vidines (sielu) traukos nebutu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 19:14:00 19:14:00

Emporija:
samanta:
Emporija: Tikrasis grozis viduje, bet kol regime fizinemis akimis, tol matome tik kuna.Taip, galim pamilt ir siela, bet pasirinksime kuna. Jis nusvers. Nes cia materialus pasaulis.

O man to neduota. Matau sielą ir viskas...ji prasimuša per bet kokį apvalkalą. Todėl turiu labai mažai draugių ir tik vieną mylimąjį kol kas visame gyvenime. Betgi daugiau ir nereikia...

Gerai, kad matai siela. Matau ir as. Taciau, neabejoju, miela Samanta, kad tos sielos, to vienintelio mylimojo kunas, tau yra grazus. Jeigu nebutu, nenoretum prie jo glaustis ir vidines (sielu) traukos nebutu.

Hm. Man taip,gražus, net labai. Bet protu suvokiu, kad daugelis man paprieštarautų (dėl grožio)... Taigi išeina, kad jis man gražus, nes siela graži - o tiksliau, yra harmonija tarp sielos ir kūno. Pradžioje kūno nenagrinėjau beveik. O dar pačioj pačioj pradžioj, kai nebuvau susitikusi - netraukė, patikėk. Ir tik kai pažinau sielą....

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 19:43:10 19:43:10

Hm. Man taip,gražus, net labai. Bet protu suvokiu, kad daugelis man paprieštarautų (dėl grožio)... Taigi išeina, kad jis man gražus, nes siela graži - o tiksliau, yra harmonija tarp sielos ir kūno. Pradžioje kūno nenagrinėjau beveik. O dar pačioj pačioj pradžioj, kai nebuvau susitikusi - netraukė, patikėk. Ir tik kai pažinau sielą....[/quote]
Kai dar nebuvai susitikusi, netrauke. Netrauke, bet rizaisi su juo susitikti nesitikedama blogesnio nei kaip tuo metu tau buvo blogai. Taigi, pradzioj kuno nenagrinejai BEVEIK (tai saviapgaule). O susitikusi panagrinejai ir nesamoningai supratai, kad tas kunas tave patrauke. Tai yra jusles. Empirija.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 21:20:03 21:20:03

[quote="samanta].
O man to neduota. Matau sielą ir viskas...ji prasimuša per bet kokį apvalkalą. Todėl turiu labai mažai draugių ir tik vieną mylimąjį kol kas visame gyvenime. Betgi daugiau ir nereikia...[/quote]
Samanta, kiek tau metu, kad pirma karta isimylejai? Tik seip smalsu...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 21:25:44 21:25:44

Svečias: [

Siaubas kaip daug man metų... Vyriausiai dukrai 18. O įsimylėjau ne pirmą kartą. Buvo kelios paaugliškos meilės, mylėjau ir savo ex-vyrą. Meilės intensyvumas, stiprumas tik skyrėsi. Dabar ji pilnesnė, tobulesnė, brandesnė. Nuo amžiaus turbūt ir priklauso...bent man.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 21:31:07 21:31:07

Emporija:
Kai dar nebuvai susitikusi, netrauke. Netrauke, bet rizaisi su juo susitikti nesitikedama blogesnio nei kaip tuo metu tau buvo blogai. Taigi, pradzioj kuno nenagrinejai BEVEIK (tai saviapgaule). O susitikusi panagrinejai ir nesamoningai supratai, kad tas kunas tave patrauke. Tai yra jusles. Empirija.

Žinai kodėl ryžausi susitikti? Nes patraukė siela. Iš susirašinėjimo buvo jausti. Tik galima ir apsigauti per laiškus - kartą apsigavau . Na gal ir tavo tiesa - nesąmoningai patraukė ir kūnas, kas žino... Bet turiu pripažinti, kad išorei esu mažiausiai išranki - gal tai ir padeda?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/11 20:16:57 20:16:57

Samanta, mes vertinam vyru isvaizda kaip ir jie musu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/11 21:26:29 21:26:29

Emporija: Samanta, mes vertinam vyru isvaizda kaip ir jie musu.

Suprantama. Bet aš nežiūriu, ką JIE daro, darau kaip man yra gerai . Kažkaip net nepataikau ant išorę vertinančių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume