Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Moterys nori dovanu

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/16 20:21:07 20:21:07

norra: cosmopolitana cia paminejo su ironija... Baikit prikasiot moterims ta lygiateisiskuma.Patys to nenorit,nemegstat visokiu feminisciu.O kad moteris moketu uz kava ir sauktu,kad ne dovanos joms svarbu,tai jau baisiai pageidaujate.O yra kitaip.Tik stiprus vyrai gali tureti moteriskas moteris,nes sugeba jai suteikt tokias salygas.O tie kurie cia bamba,kad moterims reikalingi tik ju pinigai...juokingi ir tiek.

Palaikau, tiesiai i 10

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/16 20:23:41 20:23:41

o vyrai nenori?

gal nustokime skaitytis vienas su kitu?'tork nuoskaudos ir pagiezos is vyru moterims ir atvirksciai.
na juk kartu buna tai gera

norra

N

188 įrašai

2009/06/16 20:39:50 20:39:50

Jei vyras tusciom kisenem,man visada kyla mintis-ka jis visa gyvenima veike,jei deklaruoja tik dvasines vertybes.Gal jis apastalas,kalinys ar paprasciausias tinginys silpnai stovintis ant zemes.

Constansa

C

9 įrašai

2009/06/16 20:49:46 20:49:46

moterys nori dovanu, vyrai nori dovanu, vaikai ypatingai nori dovanu. isvada, visi nori dovanu ivairiausiomis progomis. bet temos potekste turbut ne ta. kava pasimatymo metu tikrai nera dovana. ir taure vyno ne dovana ir netgi pietus ar vakariene. o ziedu su briliantai ar namu ar bent jau masinu bent jau kiek teko girdeti per pirmuosius pasimatymus niekas nedovanoja.
moterys nori demesio, o jei vyras kitaip demesio nemoka parodyti kaip tik dovanodamas dovanas, tai ne moters problema, kad ji jas priima.
kalbant apie mokejimus, per pirmus pasimatymus as uz tai, kad vyras moketu, ypac, jei jis kviecia. aisku proto ribose. nekiltu minciu siulyti ir net jam pasiulius nesutikciau su vidutines pajamas gaunanciu vyriskiu pirmojo pasimatymo metu eiti vakarieniauti i Stiklius. bet jei tai vyriskio kasdienybe, tai kodel ir ne. Draugaujant as uz tai, kad moketi kartu, t.y. viena vakara jis, kita vakara as. na o gyvenant kartu, planuojant bendra biudzeta is viso nemanau, kad reiktu piknaudziauti restoranais ir kavinemis. kartais galima paivairinti buitine rutina, namini maista pakeisti kitu, bet is tiesu yra daug idomesniu dalyku ka galima kartu nuveikti is bendro biudzeto

Constansa

C

9 įrašai

2009/06/16 20:53:35 20:53:35

norra: Jei vyras tusciom kisenem,man visada kyla mintis-ka jis visa gyvenima veike,jei deklaruoja tik dvasines vertybes.Gal jis apastalas,kalinys ar paprasciausias tinginys silpnai stovintis ant zemes.

pritariu 100 procentu.
ir skundziamasi, kad moterys dvasiniu vertybiu nevertina, o nori tik dovanu

na jei vyras jaunas, jam 18 ar 20 tai be abejo galima tiketis, kad viskas dar pries akis.

Petriukas

P

5 įrašai

2009/06/17 06:17:05 06:17:05

Taip, pagrindinės vertybės moterims yra babkės, o vyrams - geras seksas su barbėmis.

kora

K

2495 įrašai

2009/06/17 06:23:45 06:23:45

Petriukas: Taip, pagrindinės vertybės moterims yra babkės, o vyrams - geras seksas su barbėmis.

Tiesa ta, kad pats "Petriukas" "vyriskeja" , gaila, bet su poziuriu kitokiu.

norra

N

188 įrašai

2009/06/17 13:49:15 13:49:15

Petriukas: Taip, pagrindinės vertybės moterims yra babkės, o vyrams - geras seksas su barbėmis.

Va cia ir yra standartinis muziko mastymas

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/18 17:45:09 17:45:09

Linksma , Vyras kelią klausimą, o tarp savęs diskutuoja vienos moterys

neprisiregistravusi

N

2 įrašai

2010/01/30 12:01:30 12:01:30

Gal todel moterys nori dovanu, kad isitikintu, ar tiktai jos yra mylimos. Juk kai myli, norisi tam zmogui padovanoti visa pasauli.
Kai asmyliu, as vaikstinedama po parduotuves dazniausiai ziuriu kazka nupirkti ne sau, o savo parneriui, nes man tai sukelia malonuma. Man malonu daryti dovanas. Net kai vaikstome kartu, kai isgirstu, kad kazkas patinka mano mylimam zmogui, as veliau gryztu i ta vieta ir nuperka ta daikta. Veliau man malonu stebeti nustebusias akis ir dziaugsma veide. O jums ne? Vadinas jus nemylite, nes kai myli, norisi po kojomis patiesti viska ne tik savus jausmus ir siela, ne tik gyvenima, bet ir visa materialu bei nematerialu pasauli.
Tai va, kai zmogus syksti kazko savo "mylimajam", vadinas tiek tas mylimasis jam ir terupi. Tad neverskite moteru reikalauti, maldauti ar tiesiog graziai uzsiminti apie dovanas, dovanokite jas patys, tada ir nepastebesite to dovanu troskimo. Kaip jau ir rasiau dovanu troskimas, tai lyg idorymu, kad tikrai myli - ieskojimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume