Neaiškios tu pakraipos svečias

Raanan
2010/12/05 22:08:30 22:08:30
Neaiškios tu pakraipos svečias
diktofonininkas
2010/12/06 09:00:26 09:00:26
Tiesa sako, kad kartais neištikimybė gerina santykius. Kokia dabar gera žmona, kaip rūpinasi savo grožiu, pati vis dažniau inicijuoja seksą... Su manim aišku.
Kol kas nieko nesakiau jai, kad žinau ...
lialia
2010/12/06 09:06:02 09:06:02
Ahaa, visa,kas vyksta su mumis tik i gera
Liepa
2010/12/06 10:09:53 10:09:53
Vyro ir moters pamastymai:
V: manau, jog geras seksas stiprina bendravimą.
M: manau, jog pirmiausia reikia sukurti brandų bendravimą ir tik tada bus visavertis seksas.geriausiai santykius atkurti geru seksu lovoje.
M: kad galėčiau mylėtis, po barnio būtinai privalome susitaikyti.
reklama
V: galvoju apie seksą kelis ar kelioliką kartų per dieną. Pamatau gražią moterį, mąstau apie seksą. Praeinu vitriną su apatiniais rūbais, šauna mintis į galvą apie dailią figūrą ir...
M: negalvoti apie seksą galiu valandų valandas, dienų dienas, ypač, jei nieko nuoširdžiai nemyliu.
V: nesuprantu, kaip galima bučiuotis, glamonėtis ir užmigti su šypsena veide – tai mane trikdo. Gal aš jai nebežadinu seksualinio geidulio?
M: man taip gera, kai jis mane apkabina, bučiuoja, liečia ir prigludę vienas prie kito užmiegame. Tai taip brandu, jautru, miela.
V: susipažinęs su dailia mergina, nepaleidžiu minties, kaip su ja myliuosi.
M: susitikusi man patrauklų vyrą, dažnai svajoju apie bendrą būstą, rytinį kėlimąsi kartu, baltą suknelę.
V: prieštarauju jos per dideliam intymumui. Nenoriu jautis taip, jog be jos negaliu gyventi. Jaučiuosi tada pažeidžiamas.
M: jeigu negaliu pasakyti, jog man jis svarbiausias pasaulyje, jog negaliu be jo gyventi – kam reikalingi tokie santykiai?
V: manau, kad seksas yra meilės išraiška.
M: seksas yra artimų santykių išraiška.
V: kol nesimylime, nemanau, jog tai tikra draugystė.
M: Tikra draugystė apima ir seksą.
V: jei ji man buvo neištikima, vadinasi aš esu prastas lovoje.
M: jei jis man buvo neištikimas, vadinasi manęs nebemyli.
Kiekviena moteris ir kiekvienas vyras skirtingi. Šie pasakymai negali būti taikomi visiems be išimčių. Tačiau daugelį atvejų jie teisingi. Pabandykite suprasti, ką mąsto jūsų vyras, ar jūsų moteris ir daug lengviau sugebėsite rasti „raktelį“ į jo širdį.
ieva
2010/12/06 12:36:31 12:36:31
Moterų tokia jau prigimtis būti neištikimomis, bet vaidinti labai ištikimas ir viešai maivytis. Moterys seksu kairėje ir dešinėje užsiima arba ir su sutuoktiniu dėl įvairiausių priežasčių ir jos dažniausiai yra niekaip nesusijusios su akinančiu vyro patrauklumu ar fiziniu geismu, kaip apgautieji kvaili vyrai mano. Priežasčių, kodėl moterys mylisi šone arba ir su sutuoktiniu ne dėl romantiškų santykių ar aistros. Mokslininkai įrodė, kad jos santykiauja visai ne dėl dvasinių priežasčių ir ne dėl priartėjimo link Dievo, o dėl kur kas žemiškesnių ir elementarių priežasčių. 84 procentai moterų dulkinasi vien dėl to, kad taip gali sau garantuoti ramų, sotų ir laimingą gyvenimą sau ir vaikams, tikėdamos, kad tie vyrai, su kuriais lytiškai santykiauja, ateityje joms daugiau padės buities ir piniginiuose reikaluose. Kartu nušauna du zuikius: gauna pelno ir išsprendžia galvos skausmo bei migrenos gydymo problemas. Taigi, vadinasi, dauguma moterų intymius santykius susieja tik su finansine ar materialine nauda. Nieko naujo šiame pasaulyje – meilė yra pinigėliai, turtas ir karjera. Tarp savęs moterys laisvai pasišneka, kad dauguma jų, apie 70 procentų, reguliariai miegodamos su vyrais, nejaučia jiems jokių švelnesnių jausmų ar meilės.
Kaikada
2010/12/06 15:15:28 15:15:28
Tarp kokių laukinių gyvenate
33005id_namisėda
2010/12/06 16:42:27 16:42:27
paprastai,kuo pats kvepia,tuo kitą tepa.Panašu,kad pats esi labai toli nuo šventųjų,todėl tavo vargšės moterys gyvena totalinėj apgulty.Tikrai taip jų neišlaikysi.Žinau,nes pati esu nuolat sekama.Tai labai šlykštu ir atstumia.
Tik siuksle gali apgaudineti kita zmogu, budama su juo kartu. Nenori - nebuk, bet kam apgaudineti? Tikimybe, kad yla ishlys is maiso vis tiek pakankamai didele, o tokie dalykai skaudina labiau uz viska. O net jei ir neishlystu yla ish maisho, tai ar nuo to pats poelgis tampa maziau niekshishkas?
Temos autoriui... Klausimas ko tu nori is to "prigavimo". Siaip yra keletas budu patikrinti tokius dalykus, bet apie juos nenoriu cia placiau rasyti, kadangi ju paviesinimas sumazina galimybes tais budais naudotis. Paprasciausia nueik i sekliu biura, aptarsite vietoje kaip ir kas, sutarsite suma ir suzinosi viska nuo A iki Z. Kad ir http://www.detective.lt/
Galiu pasakyti, kad as gyvenime niekada nesekiau savo antros puses, nors turejau labai daug galimybiu zinoti apie ja daugiau, nei ji pati apie save. Bet, kai viena diena, jau pakankamai daug zenklu rode, kad tas zmogus uzlipo man ant galvos (perzenge riba), patikrinau. Ir tai ka radau, manes visai nenudziugino, nes ji buvo tas zmogus, kuris man prisiekinejo vienintele gyvenime meile ir kuriuo netgi neturedamas pagrindo stengiausi pasitiketi maksimaliai. Kaip gyvenimo patirtis parode, veltui.
Nuo to momento visos sekancios mano antros puses po padidinamuoju stiklu. Nebutinai turi tai zinoti, bet as zinau ir galiu daugiau, nei kad jos gali isivaizduoti. Pykit moterys ar ne, bet tai reikalinga elementariai tam, kad nebuti "duchu", kuriam kabinat makaronus ant ausu apie meile, o tuo tarpu pas kita glebyje burkuojat.[/quote]
ieva
2010/12/06 16:51:44 16:51:44
namiseda, rasai apie savo moteris, o pats DP uzsiregistraves. Kaip cia iseina? Jom nebuvo galima nieko, o tau viskas?
ieva
2010/12/06 17:37:14 17:37:14
nieko tas diktofonininkas neturi. Neturi nei zmonos, nieko Siaip smaukytojas, kuriam truksta demesio susigalvioo tema ir kvailina visus. O cia visi durniai patarineja jam, gincijasi kaip su kokiu kvailiu Borgia Gal rasytoju norejo tapti, o neisejo. tai dabar cia ,,a la romanus'' kuria. Idiotas ir tiek, o ne diktofonininkas. Ir ta prostitute tik jo svajonese
ieva
2010/12/06 19:09:44 19:09:44
O kas pati būsi?