Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/02 23:38:11 23:38:11

Svečias:
Svečias:
Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???

tai ko nesiskiri? kitas senai butu issiskyres, o tu cia klausai, paskui kitiems guodiesi. Patinka taip gyvenmti tai ir gyvenk. gal tau tas klausymasis orgazma sukelia. buna ir taip nepajegiems

myliu ja turbut

vaiko gaila

Geriau DNR tyrimą pasidaryk gailėtojau!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/03 06:27:43 06:27:43

Tik jau nepergyvenkit, vyručiai, mes mokama DNR tyrėjus ir papirkti, ir užburti, kai reikia - mūsų užpakaliukas visagalis.

JaunėlisDžo

J

20 įrašai

2010/12/03 06:56:20 06:56:20

Svečias: Tik jau nepergyvenkit, vyručiai, mes mokama DNR tyrėjus ir papirkti, ir užburti, kai reikia - mūsų užpakaliukas visagalis.

Kekse!

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/12/03 09:45:05 09:45:05

Jeigu Jums visiems bus idomu - smulkiau aprašysiu visa istoriją: meilė, įtartinas elgesys žmonos, SMS žinutės, tyrimas mano atliktas, kaip radau susitikimų vietą, įtarimai dėl žmonos neištikimybės, prostitutė... pagaliau diktofonas... Tai tikrų tikriausią istorija... Detektyvas

opliaaa

O

1 įrašai

2010/12/03 09:54:22 09:54:22

Diktofonininkas: Jeigu Jums visiems bus idomu - smulkiau aprašysiu visa istoriją: meilė, įtartinas elgesys žmonos, SMS žinutės, tyrimas mano atliktas, kaip radau susitikimų vietą, įtarimai dėl žmonos neištikimybės, prostitutė... pagaliau diktofonas... Tai tikrų tikriausią istorija... Detektyvas

Nu ir kam tai gali buti idomu ? Visos moterys , turincios galvas turi meiluzius ,kurios neturi tos ...myli viena kita

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/12/03 09:58:31 09:58:31

opliaaa:
Diktofonininkas: Jeigu Jums visiems bus idomu - smulkiau aprašysiu visa istoriją: meilė, įtartinas elgesys žmonos, SMS žinutės, tyrimas mano atliktas, kaip radau susitikimų vietą, įtarimai dėl žmonos neištikimybės, prostitutė... pagaliau diktofonas... Tai tikrų tikriausią istorija... Detektyvas

Nu ir kam tai gali buti idomu ? Visos moterys , turincios galvas turi meiluzius ,kurios neturi tos ...myli viena kita

Aš šeip nesmerkiu moterų, turinčių meilužių, bet nemaniau, kad tai palies asmeniškai mane... Aš bučiau nieko prieš: susitiko su kažkom, "atsipalaidavo" krutai, ir viskas, be jokių meilės istorijų, įsimylėjimų... O taip, tai man šokas...

abo

A

183 įrašai

2010/12/03 10:00:06 10:00:06

Kazkoks nesveikas. Demesio trukumas ar vojerizmas tave kankina?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/03 11:23:10 11:23:10

abo:

Kazkoks nesveikas. Demesio trukumas ar vojerizmas tave kankina?

Et , o kam nuo to blogiau , jei jis ir nesveikas Turbut, jam patinka taip gyventi ,kas gali uzdrausti ? Svietas margas visokiu yra visokiu reikia

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/03 11:47:54 11:47:54

JaunelisDzo:
Svečias: Tik jau nepergyvenkit, vyručiai, mes mokama DNR tyrėjus ir papirkti, ir užburti, kai reikia - mūsų užpakaliukas visagalis.

Kekse!

Kekšius!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/03 16:41:25 16:41:25

Lesbiete busite?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume