2010/12/01 08:40:18 08:40:18
Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???
Man atrodo, kad tau patinka taip gyventi, gal net jaudina tie įrašai... Toks jausmas, kad pats nenori nieko keisti, tik dar ir dar kartą klausytis įrašus. Visokių yra ant šio margo svieto, visokių reikia. Kiekvienam savas kryželis
2010/12/01 08:57:06 08:57:06
Arba meluoji, arba esi "atsitrenkęs į pušį" Kito paaiškinimo tavo elgesiui nesurandu
2010/12/01 09:14:33 09:14:33
Svečias:
Tas zymusis pilietis be abejo yra labai turtingas . Ir kiek ju tokiu palieka savo aikams tokius turtus, kad aniems ir dirbti jau nebutina. Cia jo akiu dumimas tas pasakimas, kad nepavydetu jam ir nekeiktu. atseit koks nelaimingas, i kapus nenusines. O neturtingi kiba nusinesa ka? Nenusines, o jam ir nereikia, jis cia pasidziaugs tais turais, o mirdamas vaikams paliks.
Turiu jūs nuliūdinti jūsų išankstinis nusistatymas jūs akina. Žymus pilietis buvo pasaulio mąstu ir turtingas jis buvo dvasiškai, pasaulyje buvo žinomas kaip Vilniaus Genijus, tikrasis vardas Elijas Ben Solomon Kremeris, tesiilsi jo siela ramybėje.
Taigi kad jis džiaugiasi turtais o ne savo vaikais... Neturtingi pinigais, savo vaikams kasdiena dovanoja daug daugiau ir pinigais neįvertinamus lobius....
2010/12/01 10:08:14 10:08:14
Taip, dabar, pačio dėka, supratome, kodėl visas Vilnius "Solomon'u" ištepliotas. Tegyvuoja Solomon, einu teplioti Vilniaus sienų
2010/12/01 15:53:28 15:53:28
Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???
tai ko nesiskiri? kitas senai butu issiskyres, o tu cia klausai, paskui kitiems guodiesi. Patinka taip gyvenmti tai ir gyvenk. gal tau tas klausymasis orgazma sukelia. buna ir taip nepajegiems
2010/12/01 18:30:46 18:30:46
Svečias: Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???
tai ko nesiskiri? kitas senai butu issiskyres, o tu cia klausai, paskui kitiems guodiesi. Patinka taip gyvenmti tai ir gyvenk. gal tau tas klausymasis orgazma sukelia. buna ir taip nepajegiems
myliu ja turbut
vaiko gaila
2010/12/01 18:40:27 18:40:27
bet ar verta taip gyventi? juk i gerja puse niekas nepasikeis juk
2010/12/01 18:43:03 18:43:03
Svečias: Svečias: Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???
myliu ja turbut
vaiko gaila
Jei mylite, tai ir priimkite tokia, kokia ji yra. Niekas geriau uz jus nezino ka jums daryti. As pvz. issiskirciau. O vaiko gaila del ko? Juk bendrausite, neapleisite.
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/12/01 19:17:16 19:17:16
Svečias: Svečias: Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???
myliu ja turbut
vaiko gaila
Mhm... O kaip diktofonas susijęs su meile? Vaiko gaila, nes jis auga tokioje atmosferoje. Vaikai iš tiesų dažnai mato ir jaučia kur kas daugiau, nei mes įsivaizduojame.
2010/12/01 21:10:16 21:10:16
Myli o pas prostitutes zmonai zinat vaikstai? Susikisk zinai kur tokia meile. Myletojas atsirado. Myletum -sedetum su savo zmona, nepaliktum vienos ir iskaudintos. Dar girasi diktofonais, vaidina nuskriausta, terbaklynis. Fe.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume