Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/11/30 16:26:06 16:26:06

Kad butu taip paprasta...
O vaikai, turtai, namai... etc?[/quote]

Na, nežinau, ar čia idealizmas. Aš tai pavadinčiau sveiku požiūriu. Aš asmeniškai savo laimės ir savigarbos nepaaukočiau dėl namų ir turtų ir negyvenčiau su žmogumi, kuriam aš svetima. Vienintelis svarbus dalykas skiriantis - vaikai, bet vaikams reikia normalios šeimos. Žinau keletą atvejų, kai vaikai patys prašė tėvų, kad šie išsiskirtų.[/quote][/quote]

Labai nekukliai paklausiu, bet - tu turi savo vaikų, namus, dar kažką užgyventą?
Nes šiuo atveju mąstymas labai kinta priklausomai nuo to - turi ar ne.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/30 17:24:59 17:24:59

Kuo daugiau uzgyveni bendro turto, tuo sunkiau skirtis.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/30 17:43:42 17:43:42

Tai yra dėl to kad ta turto bendruma abu skirtingai supranta viena kuri pusė visada naudos nori išpešt, kita jaučiasi kad ja nori apmaut,kiekvienas turi savo teisybę šitoj vietoj, anot smoko ir mažylio ir geriausias draugas tampa priešu kai prireikia dalintis auksą!

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/30 19:20:34 19:20:34

ugnelė.: Kad butu taip paprasta...
O vaikai, turtai, namai... etc?

Na, nežinau, ar čia idealizmas. Aš tai pavadinčiau sveiku požiūriu. Aš asmeniškai savo laimės ir savigarbos nepaaukočiau dėl namų ir turtų ir negyvenčiau su žmogumi, kuriam aš svetima. Vienintelis svarbus dalykas skiriantis - vaikai, bet vaikams reikia normalios šeimos. Žinau keletą atvejų, kai vaikai patys prašė tėvų, kad šie išsiskirtų.[/quote][/quote]

Labai nekukliai paklausiu, bet - tu turi savo vaikų, namus, dar kažką užgyventą?
Nes šiuo atveju mąstymas labai kinta priklausomai nuo to - turi ar ne.[/quote]
Turiu šį tą užgyvento. Bet nei namai, nei turtai tokioj situacijoj man neturėtų reikšmės. Galėčiau viską palikti, išeiti ir pradėti gyvenimą nuo nulio. Vienintelis tokioj situacijoj svarbus dalykas - vaikai. Bet, manyčiau, meluoja tos moterys ir vyrai , kurie sako, kad kartu gyvena tik dėl vaikų - ne dėl vaikų kartu gyvena, o dėl savo patogumo ir baim4s k1 nors keisti. Šiaipjau mąstymas šiuo atveju priklauso nuo to, kas asmeniškai gyvenime svarbiau - buvimas ar patogumas ir turėjimas.

Raanan

R

440 įrašai

2010/11/30 19:34:56 19:34:56

Vienas iš žymių Vilniaus piliečių yra pasakęs „Nesielvartauk, kai kas nors turtėja, nes mirdamas jis nieko su savim nepasiims. Nesakyk, kad paliksiu vaikams pinigus ir brangenybes pragyvenimui - tai melas. Žinok, kad žmonės panašūs į lauko žoles, vienos žydi, o kitos vysta.“

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/30 19:46:06 19:46:06

Raanan: Vienas iš žymių Vilniaus piliečių yra pasakęs „Nesielvartauk, kai kas nors turtėja, nes mirdamas jis nieko su savim nepasiims. Nesakyk, kad paliksiu vaikams pinigus ir brangenybes pragyvenimui - tai melas. Žinok, kad žmonės panašūs į lauko žoles, vienos žydi, o kitos vysta.“

Tas zymusis pilietis be abejo yra labai turtingas . Ir kiek ju tokiu palieka savo aikams tokius turtus, kad aniems ir dirbti jau nebutina. Cia jo akiu dumimas tas pasakimas, kad nepavydetu jam ir nekeiktu. atseit koks nelaimingas, i kapus nenusines. O neturtingi kiba nusinesa ka? Nenusines, o jam ir nereikia, jis cia pasidziaugs tais turais, o mirdamas vaikams paliks.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/30 19:57:59 19:57:59

Gyvenu dabar o ne kai numirsiu gali pasakyt tam žymiam vilnieciui

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/12/01 07:52:07 07:52:07

Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/01 08:10:37 08:10:37

Tai gašli kad dar pajėgė tave gundyt ,duok jai ta diktofona pasiklausyt o paskui daryk kaip išmanai ,aš tai išspirčiau nes nepripažystu apgavystės nė iš tos nei iš tos pusės!

Jefreitorius

J

1 įrašai

2010/12/01 08:23:32 08:23:32

Diktofonininkas: Diktofonas dar man patarnavo... Manes namuose nebuvo... o atvažiavo "šeimos draugas", prieš man atvažiavus prieš 3 min. apsirengė tik jie... Ka man daryti?? Įrašą klausiau nakti, kai žmona miegojo... Iš vakaro "provokavo" mane pasimylėti, bet... aš nesugebėjau, žinodamas, kad prieš kelios valandos ji mylėjosi su kitu... Dabar atvažiavau į kontorą... Kruva darbo... bet negaliu nieko veikti... Ką daryti ???

Pačiam belieka tik nusišauti!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume