Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

Busimas jaunikis

B

1 įrašai

2009/06/26 11:25:02 11:25:02

Pas mane poziuris labai pragmatiskas. Jei mergina yra liekna prisiziurinti figura, tai po gimdymo ji pati nores prarastas formas atgaut be jokiu isoriniu raginimu. O jei mergina 18-23 m jau linkusi tukti, taigi ji po gimdymo pavirs i begemota! Juk jei ji save "myli" tokia kokia yra, tai "myles" save ir su 20-30 kg pliuso. I ne viena buvusia savo grupioke esu atkreipes demesi. Kol jos jaunos atrodo visai nieko paneles, kas kad kiek stambesnio sudejimo, tik va po gimdymo pasidaro labai jau nekoks vaizddelis.

faktai

F

3 įrašai

2009/06/26 12:24:52 12:24:52

ADRIJANA: as tai matau kaip susiranda ir negrazios ir storos ir netvarkingos...
negalima tikrai taip teigti kad pasaulis priklauso tik graziems ..cia nesamone...jeigu nesi grazus tai net nebandyk ..neieskok antros puses tau negalima neigalus zmones net susipazysta ir sukuria seimas..

grazioms irgi sunku..nes ju nori visi..ir tik del isvaizdos ..

Na cia del graziu yra dalis tiesos, privengiu grazuoliu, nes kiek teko su tokiom draugauti, tai labai jau islepintos, su jomis gaunasi ne lygiaverte partneryste, o kazkokios linksmintojo ir demesio rodytojo pareigos ir tos dar 3 etatais, zodziu juodas darbas

reykjavik

R

170 įrašai

2009/06/26 18:11:55 18:11:55

kirtis i kirti-kodel tik moteru trukumai gali buti aptarinejami...

kora:
reykjavik: o gal padiskutuokime apie apkunius vyrus,ju "alaus"pilvus-kazkodel vis matomas tik moters apkunumas,o vyrams cia gal privalumas liuliantis pilvas ir panasiai...

"Reykjavik", nemanai, kad ne i tema? Gal pradek nauja

Siaip toks

S

1 įrašai

2009/06/26 19:20:00 19:20:00

emm paskaiciau gan nemazai komentaru...noreciau pamineti viena reikala, esu zmogelis kazkur 175 ugio ir 75 kg svorio, na vyrukui kaip ir normalu ar ne...turejau nzn kiek mergaiciu kurios buvo kudos ar siaip normalios...ir trejau dvi kurios uz mane zemesnes ir sunkesnes, turiu pasakyti jos buvo bent 5 kartus geresnes viskuom nei visos kitos, tiek charakteriu(manau del to kad nepratusios "pasikelti") tiek lovoje...kaikuriems gal juokinga bus, bet lovoje reikalai buvo net ne 5 kartus geresni o kokius 100 kartu..issiauginau fetisa stambesnem merginom dabar net ir ziuriu kur sikniukas didesnis, kur uz ko paimti yra hehe taipkad stambesnem merginom del svorio manau perdaug pergyventi nereiktu, tiesiog zmones prate kita puse atsivesti plona blondine kad turetu ka draugam parodyti, kaikuriem tai nerupi, ir renkasi to ko jiems reikia...pvz as...taigi tikrai yra daugiau zmoniu kuriems patinka kai motes yra daug...perdaug nepergyvenkit...visada sakaiu svory mesk tik tada kai jauti kad to rejkia del sveikatos, jei jautiesi pujkiai, buk kaip esi

Saiaip toks

S

1 įrašai

2009/06/26 19:26:15 19:26:15

Svečias:
Beje, kalbant iš mano aplinkos, beveik visiems nepatinka apkūnesnės merginos,

matai nevisi taip lengvai ta gali pripazinti...as pvz viesumoj irgi nelabai kaip jauciuosi kai kasnors pradeda tai suvokti, bet siaip svoriui pastaruoju metu isvis jokio demesio nekrejpiu, kuda ar apkuni, whatever

Eandreah

E

3 įrašai

2009/06/26 19:28:40 19:28:40

"fat chicks need love too, but they gotta pay" family guy XD

Nesakysiu

N

28 įrašai

2009/06/27 21:25:17 21:25:17

Vistik problema yra ne svoryje, o tame, kaip save priimi.
Išstorėjau ir būdama jau apie 90 kg ėmau draugauti su vienu vyruku. Ir sulaukdama šeip ir labai negražių kometarų iš jo pusės. Ir ką gi, numečiau daugiau nei 10 kg ir kad bent kokio gražaus žodelio būčiau sulaukusi...

Tas kuris negerbia ir negerbs, nesvarbu koks tavo svoris. O jei negerbi savęs - tai ir rinksiems tokį vyrą, kuris tau tai nuolat primintų. Ara pagirtųū "oj, caca mergaitė, suleiknėjai"
Esant mitybos sutrikimams siunčia pas psichoterapeutą. Taip ir čia - jie kyla klausimas, kad čia visas gyvenimas toks nenusisekęs, nes esiu storas/ stora - eik pas galvos gydytoją.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/06/28 07:54:41 07:54:41

į širdį reikia žiūrėti, o ne į subinę

tuoj aš kategoriškai labai drėbtelėsiu...

vaikinai, vyrai, visi kurie rašot, kad jums nepatinka su apkūniom mylėtis ar pan., jūs dar neišaugę šiuo klausimu iš paauglystės ir nesvarbu kiek jums metų, jūs nežinot ką reiškia mylėtis, jūs ne mylitės o smaukot, tik ne su ranka, o su moterimi...

Vlasta

V

45 įrašai

2009/06/28 08:25:31 08:25:31

ugnelė: O kodėl niekas klausimo nekelia apie vyrų apkūnumą? Man teko ne kartą susidurti, kai vyras save įvertina ''vidutinio kūno sudėjimo'', o iš tikro tokios yra tik jo kojos, ant kurių supasi begalinio dydžio pilvas... Gal vyrai to savo pusę metro į priekį atsikišusio pilvo išvis nesieja su savo sudėjimu?:)))

labai taikliai parasyta, prisijuokiau..

Jonas

J

62 įrašai

2009/06/28 10:41:11 10:41:11

Svečias:
Riven: Paskaicius siuos komentarus dingsta noras iseiti is namu nes jautiesi kaip ateivis..... Nejaugi mes esame tokie zmones kuriems malonu ka nors teisti, is ko nors pasisaipyti ... Argi niekada nesusmastot kad as sendien grazus bet gal rytoj toks nebebusiu...
Taip apkunumas gal ir yra liga, bet argi tai pasaulio pabaiga??? Argi tokiam zmogui nebegalima myleti, linksmintis ar daryti daug kitu dalyku.... Kuo jis kitoks? tik tuo kad jis storesnis, bet juk jis turi dvi rankas, dvi kojas, dvi ausis, nosi, burna... juk jis nieko nesiskiria nuo normaliu zmoniu.....
Juk geriau zmogu neteisti o jam padeti, patarti.... O ne peitki ir jam sakyti kad tu baisus....
Taip as storule, laikiausi simtus dietu, geriau visokiu vaistu... bet... viskas grizdavo atgal....
Kas sako kad pasportuoji ir dingsta kilogramai, taip nera... Pabandykit patys pagyventi ant vandens ir vaisiu.... ar sumazinti maisto racijona iki 700 klr ir maziau... Kiek taip istvertumet garantuoju ne daugiau kaip kokias 5 dienas....
Tad vis ziuredami i kitus, kokia diena pasiimkite veidrodi ir atidziai paziurekite i save... ar esate toks idealus kad galetume i kitus zmones ziureti ir sakyti kad tu negrazus.. ir pagalvokit ar yra malonu kai tave bado pirstais.....
Gal geraiu pradekime nuo sabes o tada pradekime kitikuoti kitus......

Niekas nenori šaipytis ir žeminti. Visi tik išsakome savo nuomonę. Asmeniškai aš niekada nesu susidomėjęs storesniu žmogumi, nors pažįstu tikrai ne vieną tokią. Ir tai ne dėl to, kad mano aukšti standartai, kad aš nepasižiūrau į save ar kažkas panašaus, o dėl to, kad storesni žmonės man tiesiog NĖRA SIMPATIŠKI. Jei draugaučiau su apkūnesne mergina - apgaudinėčiau pats save. Beje, kalbant iš mano aplinkos, beveik visiems nepatinka apkūnesnės merginos, iš jų už nugaros žinoma nesišaipome, bet ir į artimesnes kalbas irgi nesileidžiame. Pagalvokite, merginos, juk jūs taip pat keliate nemažai reikalavimų vyrams, kurie turi būti stiprūs, išsilavinę, uždirbti ir svarbiausia - butų simpatiški. Tai yra normalus reikalavimas. Jeigu būsi nesimpatiška/as - tu gali būti nuostabus žmogus, niekam tu nebūsi reikalingas, ir tai yra normalu.
Žmogus, kuris nėra gražus, lieknas, žinoma, neturi būti smerkiamas ar juodinamas, jis turi pilną teisę į meilę, mylėjimąsi ir šeimą. Jei tokie žmonės susiranda antrą pusę - džiaugiuosi už juos. Tačiau jeigu gamta grožio nedavė - reikia tiesiog žinoti savo vietą ir ieškoti pasitenkinimų kituose dalykuose. Tada nebus nei "visi vyrai kiaulės", nei "moterims tik pinigu reikia". Juk pažiūrėjus atidžiau - tai yra pykčio dėl savo asmeninio nepasisekimo perkėlimas ant kitų.

Pilnai sutinku su tuo kas parasyta.Turiu irgi nemazai draugu(nekalbu apie pazystamus)tai tik vienas yra kuriam patinka apkunios moterys.Tad teiginys kad apkunios moterys niekam nepatinka beveik tikslus(kaip be butu skaudu girdi tai moterims bet tai tiesa).tiesiok labai mazam procentui vyru patinka apkunios moterys

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume