Riven: Paskaicius siuos komentarus dingsta noras iseiti is namu nes jautiesi kaip ateivis..... Nejaugi mes esame tokie zmones kuriems malonu ka nors teisti, is ko nors pasisaipyti ... Argi niekada nesusmastot kad as sendien grazus bet gal rytoj toks nebebusiu...
Taip apkunumas gal ir yra liga, bet argi tai pasaulio pabaiga??? Argi tokiam zmogui nebegalima myleti, linksmintis ar daryti daug kitu dalyku.... Kuo jis kitoks? tik tuo kad jis storesnis, bet juk jis turi dvi rankas, dvi kojas, dvi ausis, nosi, burna... juk jis nieko nesiskiria nuo normaliu zmoniu.....
Juk geriau zmogu neteisti o jam padeti, patarti.... O ne peitki ir jam sakyti kad tu baisus....
Taip as storule, laikiausi simtus dietu, geriau visokiu vaistu... bet... viskas grizdavo atgal....
Kas sako kad pasportuoji ir dingsta kilogramai, taip nera... Pabandykit patys pagyventi ant vandens ir vaisiu.... ar sumazinti maisto racijona iki 700 klr ir maziau... Kiek taip istvertumet garantuoju ne daugiau kaip kokias 5 dienas....
Tad vis ziuredami i kitus, kokia diena pasiimkite veidrodi ir atidziai paziurekite i save... ar esate toks idealus kad galetume i kitus zmones ziureti ir sakyti kad tu negrazus.. ir pagalvokit ar yra malonu kai tave bado pirstais.....
Gal geraiu pradekime nuo sabes o tada pradekime kitikuoti kitus......
Niekas nenori šaipytis ir žeminti. Visi tik išsakome savo nuomonę. Asmeniškai aš niekada nesu susidomėjęs storesniu žmogumi, nors pažįstu tikrai ne vieną tokią. Ir tai ne dėl to, kad mano aukšti standartai, kad aš nepasižiūrau į save ar kažkas panašaus, o dėl to, kad storesni žmonės man tiesiog NĖRA SIMPATIŠKI. Jei draugaučiau su apkūnesne mergina - apgaudinėčiau pats save. Beje, kalbant iš mano aplinkos, beveik visiems nepatinka apkūnesnės merginos, iš jų už nugaros žinoma nesišaipome, bet ir į artimesnes kalbas irgi nesileidžiame. Pagalvokite, merginos, juk jūs taip pat keliate nemažai reikalavimų vyrams, kurie turi būti stiprūs, išsilavinę, uždirbti ir svarbiausia - butų simpatiški. Tai yra normalus reikalavimas. Jeigu būsi nesimpatiška/as - tu gali būti nuostabus žmogus, niekam tu nebūsi reikalingas, ir tai yra normalu.
Žmogus, kuris nėra gražus, lieknas, žinoma, neturi būti smerkiamas ar juodinamas, jis turi pilną teisę į meilę, mylėjimąsi ir šeimą. Jei tokie žmonės susiranda antrą pusę - džiaugiuosi už juos. Tačiau jeigu gamta grožio nedavė - reikia tiesiog žinoti savo vietą ir ieškoti pasitenkinimų kituose dalykuose. Tada nebus nei "visi vyrai kiaulės", nei "moterims tik pinigu reikia". Juk pažiūrėjus atidžiau - tai yra pykčio dėl savo asmeninio nepasisekimo perkėlimas ant kitų.