Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Gyvena Lietuvoje

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/05 12:21:18 12:21:18

Gavau sistemos pasiūlytą narį, kurio gyvenamoji vieta - Lietuva.

Nustebau, nes buvau pažymėjus, kad ieškotų tik Vilniuje. Pažiūrėjau į nustatymus, o ten tikrai yra toks punktas (greta miestų) - ieškoti Lietuvoje TAIP/NE.
Kaži, ką tai reiškia? Ar kad žmogus niekur nedeklaravęs gyvenamosios vietos?
Klajūnas, BOMŽa gal? Ar laukuose gyvena, vienkiemyje, o gal vidury miško?
Atsidariau anketą, ten parašyta:
gyvenu Aukštaityjoje...................................... ................................................................................

Nepanašu man į aukštaitišką tarmę.

Aš irgi Lietuvoje gyvenu, beje.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 12:24:50 12:24:50

dainelė: Gavau sistemos pasiūlytą narį, kurio gyvenamoji vieta - Lietuva.

Nustebau, nes buvau pažymėjus, kad ieškotų tik Vilniuje. Pažiūrėjau į nustatymus, o ten tikrai yra toks punktas (greta miestų) - ieškoti Lietuvoje TAIP/NE.
Kaži, ką tai reiškia? Ar kad žmogus niekur nedeklaravęs gyvenamosios vietos?
Klajūnas, BOMŽa gal? Ar laukuose gyvena, vienkiemyje, o gal vidury miško?
Atsidariau anketą, ten parašyta:
gyvenu Aukštaityjoje...................................... ................................................................................
Nepanašu man į aukštaitišką tarmę.
Aš irgi Lietuvoje gyvenu, beje.

tiesiog gyvena mazam miestelyje , arba turi atsakingas pareigas, arb tiesiogmokytoju dirba, na daug yra baimiu , del ko netikslina gyv.vietosir kas cia tokio?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/05 13:14:16 13:14:16

Mokytojas ar atsakingas valdininkas turbūt mokėtų parašyti, kad "gyvena Aukštaitijoje" be klaidų.
[quote:32l9mnhk]Kas čia tokio?[/quote:32l9mnhk]
Man neaišku. Bijau neaiškumų visokių...

VIESNIA ELENKA

V

1 įrašai

2009/08/05 14:15:22 14:15:22

dainelė: Mokytojas ar atsakingas valdininkas turbūt mokėtų parašyti, kad "gyvena Aukštaitijoje" be klaidų.

na gal jaudinosi:D Mokytojas gal ir galetu be klaidu, o vat seimo narys, ar verslininkas ...
[quote:3bhb0kfw]Kas čia tokio?

Man neaišku. Bijau neaiškumų visokių... [/quote:3bhb0kfw]

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/08/05 14:36:04 14:36:04

dainelė: Mokytojas ar atsakingas valdininkas turbūt mokėtų parašyti, kad "gyvena Aukštaitijoje" be klaidų.
[quote:14njep7n]Kas čia tokio?

Man neaišku. Bijau neaiškumų visokių... [/quote:14njep7n]

ir dar nuotrauka slepiama ir po tos "-yjos" labai daug taškiukų? Tas pats?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/05 17:03:11 17:03:11

Imbiero arbata:
ir dar nuotrauka slepiama ir po tos "-yjos" labai daug taškiukų? Tas pats?

Tas pats. Kiek taškiukų, neskaičiavau, baigtinė aibė

Gal tai puikus žmogus, ką gali žinoti, bet...
Iš tiesų tai klausimą DP komandai reiktų adresuoti - kodėl galima pasirinkti gyvenamą vietą Lietuva, ir ką reiškia suderinamų narių "ieškoti Lietuvoje".
Jeigu NE-ieškoti Lietuvoje, tai ir Vilniuje neieškos - aš taip maniau. O gal Vilnius - tai ne Lietuva

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/05 17:18:43 17:18:43

Ne mano tai reikalas, bet matau problema kaip reikiant.
Vajetau neaiski dislokacijos vieta. Na kas ta Lietuva skersai keturios valandos su visais bajeriais.
Brukst i privata " labas is kur tu?" problemos nera. Dar markute gali priklijuot...
Va kaip gausit atsakyma, jei nepatiko parasai "mano kumele apsirgo"...
Nafig jeigu taip.
swx

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 17:50:51 17:50:51

Svečias: Ne mano tai reikalas, bet matau problema kaip reikiant.
Vajetau neaiski dislokacijos vieta. Na kas ta Lietuva skersai keturios valandos su visais bajeriais.
Brukst i privata " labas is kur tu?" problemos nera. Dar markute gali priklijuot...
Va kaip gausit atsakyma, jei nepatiko parasai "mano kumele apsirgo"...
Nafig jeigu taip.
swx

na as irgi taipmanau, man pvz nesvarbu kur jis gyvena. bet ..zinau toki dallyka, kad vyrai megsta susitykinet su moterim is skirtingu miestu. pvz panevezyje zmona , kaune meiluze su vaiku nuo jo,
o vilniuje dar viena =nauja meiluze.ir dirba furos vairuotoju, zmonai sako i reisa ir i kauna, paskui jai i reisa ir i vilniu, po to i reisa is tikruju ir t.t reali situacija , susiduriau darbe , pats vyras papasakojo, nes degt pradejo reikejo pagalbos, gal tai tave gasdina?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/05 18:11:05 18:11:05

hm, manes tai ne aciu Elenka, tikiuosi man degti neteks

temos autore gal to ir bijo. Na ta prasme ne degti, bet ant tokio uzsirauti?!
Bet kokia cia problema "a masina tava didilie a nie? "
swx

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/06 09:20:19 09:20:19

vajė, taigi siaubas, jei žmogus nesugeba anketos užpildyt be klaidų, nereikia nacionalinio diktanto rašyt, bet bent jau elementariai..., juk anketą gali taisyt ir pertaisyt..., manau tai kai ką pasako apie patį žmogų, bent jau įtartinai atrodo labai, žinoma visaip gali būt, gal užpildė, o pataisyt nespėjo, nes numirė nuo infarkto ar dar kas... Aš nerašau merginai, jei nesugeba elementariai anketos užpildyt...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume