2009/08/08 09:54:43 09:54:43
Svečias: aš irgi vietą nurodau "Lietuva', nes dirbu mokytoju ~4000 gyv. miestelyje. Po pažinčių portalus daug mano mokinių šmirinėja, šniukštinėja - kam tie nesusipratimai. Gyvenimas ir taip daug kur apribotas, visi mano, kad jei jau mokytojas tai negali nei pasitūsinti, nei vyno išgert ... kad ir vakar sėdžiu atsipalaidavęs, rūkau, vyno taurė rankoj, o iš nugaros kad suriks:"labas vakaras, mokytojau" . visi net atsigręžė. o man malonus vakaras sugadintas. todėl ir gyvenu "Lietuvoj".
o kodel vakaras sugadintas? rasai - gyvenu Lietuvoj, o pasirodo mokinys tave savo karcemoj rado - tai ko toliau slapstytis? jau surasta, reputacija sugadinta
dziaukis kad pasisveikino ir mokytoju pavadino
kas apribojo tau gyvenima, ar ne pats apribojai savo baimemis?
2009/08/08 11:08:56 11:08:56
surado visai ne "savo karčiamoj". karčiama buvo vln, net mokiniai juk auga - yra buvusių mokinių... o nurodau internete, kad gyvenu "Lietuvoj", kad mokiniai nesugalvotų kabinti - pagal anketos duomenis mažam mieste labai lengva suprasti kas yra kas:) o jei dar bent kiek nusimano apie kompus:) išryškins per 15 min.
2009/08/08 11:35:01 11:35:01
Dainela, tai nesgariačik labai dėl to, nieka baisaus nepasdaris, kad i pirma jam parašysi, ko cia dabar pradėjai blauzdas šlapint unksčiau laika. Pasprabui, mažu žmogelis atsvers tau pa biški... Daboju, i tava anketaj ne miestas ragis foni, braidai kur pamiškem per žolas... E ankietoj pripiešt možna bilekas, tu misliji, kad cia visi tik i praudu raša, neugi tuoj va...
2009/08/08 11:39:19 11:39:19
dainelė: Mokytojas ar atsakingas valdininkas turbūt mokėtų parašyti, kad "gyvena Aukštaitijoje" be klaidų.
[quote:sd88n54q]Kas čia tokio?
Man neaišku. Bijau neaiškumų visokių... [/quote:sd88n54q]
Dainele, nepanaši tu man į baikščiąją, drąsiai jam rašyk ir sužinosi pati. Visada geriausia yra paties žmogaus paklausti. Bet, aišku, tada forumo nebereikėtų...
2009/08/08 11:40:08 11:40:08
Svečias: surado visai ne "savo karčiamoj". karčiama buvo vln, net mokiniai juk auga - yra buvusių mokinių... o nurodau internete, kad gyvenu "Lietuvoj", kad mokiniai nesugalvotų kabinti - pagal anketos duomenis mažam mieste labai lengva suprasti kas yra kas:) o jei dar bent kiek nusimano apie kompus:) išryškins per 15 min.
buve mokiniai tai jau uzauge`= tokie patys kaip tamsta mokytojas, ane?
ar nusikaltimas DP svetainej ieskot sau poros isryskins ir pasmerks
o da girdejau, kad kartais visai neblogai sekas mokinem su mokytojais..
2009/08/08 11:44:46 11:44:46
Tomutis: Dainela, tai nesgariačik labai dėl to, nieka baisaus nepasdaris, kad i pirma jam parašysi, ko cia dabar pradėjai blauzdas šlapint unksčiau laika. Pasprabui, mažu žmogelis atsvers tau pa biški... Daboju, i tava anketaj ne miestas ragis foni, braidai kur pamiškem per žolas... E ankietoj pripiešt možna bilekas, tu misliji, kad cia visi tik i praudu raša, neugi tuoj va...
vau, a ne oukštaitis apsiraiškie
2009/08/08 11:48:59 11:48:59
Dd: Martynas Vasarėlė: Vat todel ir reikia tolerancijos - jeigu tu nakti uzsilenkt sugalvotum, tai pas tave atvaziuos budintis gydytojas, kuris nakti dirba. Ir jis nemiega, kaip LIEPIA normaliems zmonems daryt Gerb. dainelė!! Ar jus galit patiket, koks keistuolis? O vat kitas neramios dusios zmogelis po visa pasauli trankosi ir vietos neranda, ot koks keistuolis!! Kaip nezinodama nieko apie zmogu gali kazka sprest apie ji? Panasu, kad pazisti mama, teti, kaimyne ir bendradarbe. Daugiau nieko. Visiskai nesupranti kokie ivairus zmones buna ir kaip jie skirtingai prisitaiko prie gyvenimo diktuojamu salygu. Tik tu cia keistuole.
Vasarėle, gal nusiramintum?
Dainelė nieko NELIEPIA nei tau, nei kitiems.
O kad tik tu viską supranti, esi plataus akiračio ir labai gerai žinai, kas ką pažįsta,
tai ir būk sau toks
Aš tai nemėgstu visažinių. Manau, jiems turėtų būt labai neįdomu gyventi...
Ar gerai supratau: Dd ir Dainelė - vienas asmuo? Jei taip - Dainelė nesijaučia tvirta savo pozicijoje,ir, siekdama parodyti, kad yra remiama, sukūrė palaikymo narį Dd. Savimi pasitikinčiam žmogui dvigubų vardų nereikia, pakanka vieno..
2009/08/08 11:50:10 11:50:10
samantta:
Dainele, nepanaši tu man į baikščiąją, drąsiai jam rašyk ir sužinosi pati. Visada geriausia yra paties žmogaus paklausti. Bet, aišku, tada forumo nebereikėtų...
Ne ne, samantta, neklausiu - palieku stipriajai/drąsiajai lyčiai pirmumo teisę pažindintis
[Dd - tai dainelė neprisijungusi]
2009/08/08 11:53:51 11:53:51
Svečias: samantta:
Ne ne, samantta, neklausiu - palieku stipriajai/drąsiajai lyčiai pirmumo teisę pažindintis
[Dd - tai dainelė neprisijungusi]
Aišku tada.
2009/08/21 09:32:36 09:32:36
Va ir čia DP komandos atsakymo trūksta,
ką reiškia formuluotė "gyvena Lietuvoje".
Jei jau taip slapstomės nuo savo kaimynų, tai galima būtų daugiau bendrų pozicijų prikurti, kaip antai: gyvena - Žemaitijoje, Suvalkijoje, prie Baltarusijos sienos, Dzūkijos kaime, Labanoro girios pakrašty/vidury ar dar kur....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume