Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Gyvena Lietuvoje

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 09:39:56 09:39:56

rudnosiukas: vajė, taigi siaubas, jei žmogus nesugeba anketos užpildyt be klaidų, nereikia nacionalinio diktanto rašyt, bet bent jau elementariai..., juk anketą gali taisyt ir pertaisyt..., manau tai kai ką pasako apie patį žmogų, bent jau įtartinai atrodo labai, žinoma visaip gali būt, gal užpildė, o pataisyt nespėjo, nes numirė nuo infarkto ar dar kas... Aš nerašau merginai, jei nesugeba elementariai anketos užpildyt...

o tai jeigu tas zmogus nera lietuvis? jus pvz, kiek pamenu jokiom kalbom isskyrus lietuviu nei rasot nei skaitot, o zmogus pvz lenkas, rusas, baltarusas. baige rusu mokykla,universitetas klaidu netaiso , jei ka. o klaidu daro ir lietuvia ir dar kiek daug:D

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/06 09:45:06 09:45:06

tą suprantu, bet anketoje yra punktas apie tautybę, jei rusas, lenkas ar portugalas, sunkiai rašydamas lietuviškai pasiskelbia lietuviu, tai irgi labai įtartina....

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 10:00:26 10:00:26

rudnosiukas: tą suprantu, bet anketoje yra punktas apie tautybę, jei rusas, lenkas ar portugalas, sunkiai rašydamas lietuviškai pasiskelbia lietuviu, tai irgi labai įtartina....

kadangi portugalas, tai sumaise tautybe, si pilietybe

o kas leicia itarimu, lengviau paklaust, kodel rasai su klaidom, nei cia purvais drabstytis. o kads liecia, "gyvena Lietuvoje-daug zmoniu dabar dirba vienam mieste, gyvena, ar studijuoja kitam. dvieju miestu nera kaip parasyt raso lietuva, o dar jiem nesvarbu is kur bus ju antra pusele, tada didesne tikimybe ja sutikt

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/06 10:38:27 10:38:27

Baikit, kolegos, problemas daryti

Man kilo juk tik mažutytis klausimėlis: kokio dydžio ar kaip išsiblaškęs turi būti žmogus, kad jam gyventi reikėtų visos Lietuvos.
Mano supratimu, žmogus gyvena ten, kur dažniausiai miega, o jei daug būna komandiruotėse, tai ten, kur jo namai yra.
Na susidūriau tiesiog su kitokiu gyvenimo būdu ir nustebau...

Nei jį smerkiu, nei giriu.
Bet tikrai tokiam keistuoliui pirma nerašysiu. Bijau.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/06 11:07:44 11:07:44

Dar zmogaus su toookiu siauru akiraciu nemaciau Esi isikalus i galva kazkokias taisykles kada eit miegot/valgyt/kaip gyvent/kur gyvent ir kitiems tai prikisineji. Gyventi taip kaip tu nori nera blogai, blogai yra versti kita zmogu gyventi taip kaip tu nori Keistuolis??? Tai nerasyk jam. Jeigu as rasiu kokios merginos anketoj klaida, man jau skubet kurt tema apie tai, koks ten zodis galejo buti?
Zodz, jei kazkas nepatiko anketoj, praleisk ja ir dziaukis kad su tuo "blogieciu" pabendraut neteko

Dd

D

50 įrašai

2009/08/06 12:02:32 12:02:32

Na, Vasarėle, nepriekabiauk.
Kas ką prikišinėja? Ar tik ne tamsta? Ir pagal savo įsikaltas taisykles, ar ne?
Aš juk tau nedraudžiu temų kurti.
Tokia dabar mada - tik kritikuoti. Tarsi nebūtų galima nustebti ir stebėtis nesiekiant įvertinti, geras tas dalykas ar blogas.
O ten, kur tikrai gerai ar blogai - moralės srity, tai šiukštu, nevertink, nes busi apšaukta/s netolerantiška/u.

Net ir Lietuvos valdovai sostinę turėdavo, nors jų nuosavybė visa Lietuva (su begalybe nuosavų dvarų) buvo, ir gyvendavo jie tai ten, tai kitur

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/06 12:14:35 12:14:35

Vat todel ir reikia tolerancijos - jeigu tu nakti uzsilenkt sugalvotum, tai pas tave atvaziuos budintis gydytojas, kuris nakti dirba. Ir jis nemiega, kaip LIEPIA normaliems zmonems daryt Gerb. dainelė!! Ar jus galit patiket, koks keistuolis? O vat kitas neramios dusios zmogelis po visa pasauli trankosi ir vietos neranda, ot koks keistuolis!! Kaip nezinodama nieko apie zmogu gali kazka sprest apie ji? Panasu, kad pazisti mama, teti, kaimyne ir bendradarbe. Daugiau nieko. Visiskai nesupranti kokie ivairus zmones buna ir kaip jie skirtingai prisitaiko prie gyvenimo diktuojamu salygu. Tik tu cia keistuole.

Dd

D

50 įrašai

2009/08/06 12:39:48 12:39:48

Martynas Vasarėlė: Vat todel ir reikia tolerancijos - jeigu tu nakti uzsilenkt sugalvotum, tai pas tave atvaziuos budintis gydytojas, kuris nakti dirba. Ir jis nemiega, kaip LIEPIA normaliems zmonems daryt Gerb. dainelė!! Ar jus galit patiket, koks keistuolis? O vat kitas neramios dusios zmogelis po visa pasauli trankosi ir vietos neranda, ot koks keistuolis!! Kaip nezinodama nieko apie zmogu gali kazka sprest apie ji? Panasu, kad pazisti mama, teti, kaimyne ir bendradarbe. Daugiau nieko. Visiskai nesupranti kokie ivairus zmones buna ir kaip jie skirtingai prisitaiko prie gyvenimo diktuojamu salygu. Tik tu cia keistuole.

Vasarėle, gal nusiramintum?
Dainelė nieko NELIEPIA nei tau, nei kitiems.
O kad tik tu viską supranti, esi plataus akiračio ir labai gerai žinai, kas ką pažįsta,
tai ir būk sau toks

Aš tai nemėgstu visažinių. Manau, jiems turėtų būt labai neįdomu gyventi...

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/06 12:46:37 12:46:37

As cia vaidinu visazini, ar tu, Dd-dainele? Megaujuos gyvenimu ir merginom, kurios savo anketose yra pasirasiusios tik Lietuva Sekmes

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 13:29:42 13:29:42

aš irgi vietą nurodau "Lietuva', nes dirbu mokytoju ~4000 gyv. miestelyje. Po pažinčių portalus daug mano mokinių šmirinėja, šniukštinėja - kam tie nesusipratimai. Gyvenimas ir taip daug kur apribotas, visi mano, kad jei jau mokytojas tai negali nei pasitūsinti, nei vyno išgert ... kad ir vakar sėdžiu atsipalaidavęs, rūkau, vyno taurė rankoj, o iš nugaros kad suriks:"labas vakaras, mokytojau" . visi net atsigręžė. o man malonus vakaras sugadintas. todėl ir gyvenu "Lietuvoj".

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume