o kam tau tas tavo susitepes vyras? Spirk ji lauk ir pradek savo gyvenima nuo švaraus balto lapo is naujo.

ieva
2013/11/03 10:28:56 10:28:56
o kam tau tas tavo susitepes vyras? Spirk ji lauk ir pradek savo gyvenima nuo švaraus balto lapo is naujo.
ieva
2013/11/03 10:30:35 10:30:35
Cia nekreipk demesio, girto Borgijos paistalai, jis darbe analiniu uzsieme,tai ji is darbo ismete. Dabar kersija visiems nabagas.
Elena130
2013/11/04 05:09:33 05:09:33
gyvenu toliau: diena su juo, nakti viena su vaikais. dabar ant blaivios galvos apmastau kitus dalykus. jis su ta mergina dirba viename kabinete ir 3 metus pietauja kartu, suprask ir toliau tai darys.... nors apie tai konkreciai nesikalbame. dabar su manimi po darbo bus 4 val, o su ja 9 val darbe. ir kol kas cia nera jokiu pokyciu. ar prasyti, kad jis iseitu i kita darba? jau kalbejau apie tai, sake, kad jis tai negali keisti darbo. o ji tai tuo labiau negali iseiti, nes jau jo deka karjera daro.... ar tureciau cia laikytis grieztos pozicijos? aisku, gaila sio darbo, jam cia sekasi, daug uzdirba, naujame vis tiek reiks is naujo viska uzsitarnauti.....bet ar imanoma atsiribiti nuo to, kas pries akis? jis minkstas ir drauguskas su visais, nemoka jokio zmogaus ignoruoti, o ji tuo ir pasinaudos.
ieva
2013/11/04 20:05:57 20:05:57
na bet jus ir pavydi? Kaip sitaip galima? Moteris siandien yra lygiaverte vyrui, todel ir pietauti, ir draugauti gali iki valiai. Na ir atsilikimas...
Rimvis
2013/11/04 20:21:04 20:21:04
Aš tai manau, kad šita kvaila moteriškė Elena turėtų labiau pasiaukoti - gal jūs galėtumėte paruošti pietus jiems abiems, savo vyrui ir jo meilužei. O gal galėtumėte kokį vakarėlį jiems abiems suorganizuoti, juk jiems pailsėti reikia, atsipalaiduoti, gal ir pasimylėti. Vyras dabar tokioje įtampoje gyvena, galėtumėte labiau jį užjausti. O tai moteriai gal pinigų trūksta, gal paaukokite jai kiek, kad ji pasipuoštų, labiau jūsų vyrui patiktų. Jūsų pareiga padaryti juos abu laimingus, nes jūsų gyvenimas vis tiek jau tik šūdo gabalas, tik jūs to nesuprantate.Ir kaip tas jūsų vyras dar tiek su jumis tokia kvaiša pratempė?
Elena130
2013/11/04 23:05:41 23:05:41
pralinksminot su savo komentarais. ir tam satkazme del meiluzes aotarnavimo, ir tam grubisme orasivardzuavime yra tiesos. dar pries menesi lygiai taip buciau kitus mokiusi. visgi jusu patarimai stereotipiski, jus dar nezinot kas yra tikrosios zmogiskosios silpnybes. as per jas perejau . turiu silpnybe buti visur pirma ir laimetoja.. mano ego vel uzganedytas-as laimejau, vyras parnese siela ir kuna atgal, o as isejau i medziokle. pasirodo uztenka gatveje syptelti ir kontaktas garantuotas. kaip gerai kad gyvenime zmones mano kad as saltu nervu darboholike, kuriai visi paklusta, o istiesu paranoike. gerai kad yea virtuli erdve:)
Svetlana
2013/11/05 16:04:20 16:04:20
Gal keiskite psichologą, Elena. O geriausia - įvardinkite pati sau, ko jūs pati sau norite. ne jūsų vyras, ne vaikai, ne psichologai iš abiejų pusių - o tik JŪS PATI. Ir kryptingai vykdykite savo valią. Jis dėl to ir negali išeiti nes netiki jumis, kad jūs to norite. Norite kad jis liktų su jumis - ką gi, vykdykite nuolankiai visus psichologų nurodymus. Tik neapsivemkite...
Ir žinokite - ne vienas psichologas negali nei žinoti ko jums reikia, nei priversti jus kažko daryti. Jūs ir tik jūs atsakinga už savo gyvenimą. Rekomenduoju surasti psichologą, kuris išgirstų, ko jūs norite, ar padėtų jums tai suprasti.
Psichologai sako: yra trys kategorijos pacientų. Vieni pasveiksta gydomi, kiti pasveiksta negydomi (nežinia kaip ir nuo ko), o treti nepasveiksta nei taip, nei taip...
Elena130
2013/11/05 19:27:46 19:27:46
Man gresia nepasveikimas? Taip ir jauciuosi. Dabar jau rami, grizo apetitas (numetus per 7 dienas 10 kg), miegu daugiau nei 2 valandas. Nusipirkau nauju rubu, tinkanciu I kluba. Bet ko as noriu? nezinau. noriu atviru santykiu, be jokiu abejoniu ir jaunystes emociju, besalygines meiles. Ar tai imanoma turint pilnus namus vaiku? turbut nereikia nieko spresti, o svarbu ijungti pozityvu mastyma, ziureti I pasauli su sypsena, kad I tave aplinkiniams butu smagu ziureti. tada ir pats pasijusi pozityviu. dabar ruosiuosi taip ir daryti. gyventi kaip man patogu, o tie kas aplink, tegu taikosi. kazi, gal tai irgi kazi koks krastutinumas?
ieva
2013/11/05 19:38:55 19:38:55
o kiek jums Elena metu ir kiek jus turite vaiku?
Elena130
2013/11/06 01:38:37 01:38:37
man 43, turiu 4 vaikus, tiesa, keli ju jau gerokai paauge, beveik suauge. ar dabar diagnoze pasikeistu?:)
Svetlana: aciu uz ramius ir logiskus patarimus, man juos reikia kazkaip isisamoninti.