Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Meiles kaina

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/02 11:45:58 11:45:58

elena130: trys idealios dienos: vyras tarsi grizo is transo. renkasi mane, o ne ta mergaite, mergaite nuliudino, pasakydamas, kad ja palieka, mane guodzia, nepaleidzia mano rankos, tarsi nieko ir nebuta. bet sianakt isejo nakvoti i isnuomota buta pirma karta, sake gris ryt pietums ir taip dabar gyvensime menesi... kaip tycia, prakiuro vamzdis, as jam skambinu, klausiu, kuo uzkimsti, o jis pakele tik po kokiu 6 kvietimo signalu. pasirodo buvo tualete be telefono. namie ne karto nera nuejes i tualeta be telefono, nepaleisdavo jo is ranku, saugodavo nuo musu kaip kokia vertybe....vel iliejo man abejoniu. ar gi ne paranoike....

o jus pati neturite savo nuomonės, tik laukiate, ką jis rinksis? Jūs pati nenorite padaryti sprendimo ir nutraukti visą tą balaganą??? Kvailai moteriai sušiktas gyvenimas, kas ko vertas, tas tą ir turiu.

Elena130

E

19 įrašai

2013/11/02 16:27:14 16:27:14

su visais komentarais sutinku: ir kad ligone, ir kad neturiu nuomones. tris kart jam sakiau, eik siandien pat lauk. jis ne, vis rasdavo logini paaiskinima, imdavo taikytis, sakydamas, kad palikti manes nenori, kad mes viska sutvarkysime, tik as neturiu jo nuo saves atstumti. be to ir psichologai man liepia siame etape buti nuolankia, leisti jam padeti prie ukio, bendrauti siltai, net iki sekso, jei yra toks poreikis. tai, ka pataria mano ir jo psichologai sutampa, bet priestarauja mano auklejimui ir supratimui. sako, kad as nesuprantu vyru poreikiu. tikiu jais, nors tikiu ir jumis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/02 16:35:04 16:35:04

psichologai man liepia siame etape buti nuolankia, leisti jam padeti prie ukio, bendrauti siltai, net iki sekso, jei yra toks poreikis. - Absurdiškiau būti negali. Kai vyras grįžta nuo meilužės, tai moteris turi būti nuolanki ir duoti sekso.... Durnių laivas.

Elena130

E

19 įrašai

2013/11/02 18:06:01 18:06:01

va ir man atodo, kad absurdiskiau nebuna. bet jo psichologas jam patare iseiti laikinai is namu, kad ismoktu i mane nereaguoti, o tada kai pajus, kad laikas gristi, grizes mokes jau nebereaguoti. o mano vaidmuo jo neatstumti. bandau, o man sakoma, vel neislaikei bandymo, dar neismokai elgtis. sakoma, buk linksma ir baik kaltinti. visi namiskiai pasidare irzlus, visi tylime, nera ne apie ka pasisneketi. jis vaikus eme udyti, pravardziuoti, pasiepti. gal nemylimos moters vaikai, kad ir savi, tampa nemieli? gal tai yra kazkoks is jo pasamones kylantis jausmas?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/02 20:00:52 20:00:52

elena130: su visais komentarais sutinku: ir kad ligone, ir kad neturiu nuomones. tris kart jam sakiau, eik siandien pat lauk. jis ne, vis rasdavo logini paaiskinima, imdavo taikytis, sakydamas, kad palikti manes nenori, kad mes viska sutvarkysime, tik as neturiu jo nuo saves atstumti. be to ir psichologai man liepia siame etape buti nuolankia, leisti jam padeti prie ukio, bendrauti siltai, net iki sekso, jei yra toks poreikis. tai, ka pataria mano ir jo psichologai sutampa, bet priestarauja mano auklejimui ir supratimui. sako, kad as nesuprantu vyru poreikiu. tikiu jais, nors tikiu ir jumis.

Susirask gerą meilužį ir viskas stos į savo vietas. Vien čia kiek norinčių meilužiukais pabūt.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/02 21:58:02 21:58:02

Svečias:
elena130: su visais komentarais sutinku: ir kad ligone, ir kad neturiu nuomones. tris kart jam sakiau, eik siandien pat lauk. jis ne, vis rasdavo logini paaiskinima, imdavo taikytis, sakydamas, kad palikti manes nenori, kad mes viska sutvarkysime, tik as neturiu jo nuo saves atstumti. be to ir psichologai man liepia siame etape buti nuolankia, leisti jam padeti prie ukio, bendrauti siltai, net iki sekso, jei yra toks poreikis. tai, ka pataria mano ir jo psichologai sutampa, bet priestarauja mano auklejimui ir supratimui. sako, kad as nesuprantu vyru poreikiu. tikiu jais, nors tikiu ir jumis.

Susirask gerą meilužį ir viskas stos į savo vietas. Vien čia kiek norinčių meilužiukais pabūt.

As esu geras gydytojas. 2 kartus i diena po valgio 33 cm ilgio, vaistai nemokami

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/02 22:10:43 22:10:43

taigi stebuklinga alieju pamirsote kur nuo visu ligu

Elena130

E

19 įrašai

2013/11/02 23:49:45 23:49:45

meiluzis? tipo pradeti kersyti? jauciu, kad tai gali padeti, bet tam reikia buti laiminga. meiluziai ant issekusios pusprotes nesoks. o kur dar prarasti igudziai. be to, kiek tam reiks laiko skirti? o po to kas, susitepus tuo paciu gyventi ir bandyti sau aleisti? girdejau, kad vyrai neistikimybes neatleidzis, net jei jie patys buvo neistikimi.

Elena130

E

19 įrašai

2013/11/02 23:52:29 23:52:29

Svečias:
Svečias:

As esu geras gydytojas. 2 kartus i diena po valgio 33 cm ilgio, vaistai nemokami

e, tu gydytojau, kaip tave isigyti?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/03 07:28:55 07:28:55

Vyrams neištikimybė yra prestižo reikalas - yra kuo pasigirti kolektyve prieš kitus ar net prieš bosą, pasakant, kad daugiau mergų nudulkinai nei bosas geba per pietus ar pavakary.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume