Šaunuolė todėl, kad į psichologą kreipsies. Svarbus žingsnis, padėsiantis sustatyti viską į vietas, tikiuosi.

ieva
2013/10/27 20:41:33 20:41:33
Šaunuolė todėl, kad į psichologą kreipsies. Svarbus žingsnis, padėsiantis sustatyti viską į vietas, tikiuosi.
Elena130
2013/10/28 02:16:18 02:16:18
Kol kas psichologas nepadeda. Jis man liepia: padeti jam iseiti, bet prie zmoniu ir giminiu vaidinti mylincia zmona, vaikams nieko nesakyti. Ji vesti i teatra, prasyt jo pagalbos namie. O tuo tarpu vyras mane atvirai kaltina savo neistikimybe. Man net neleidziama pagedeti del to. Ir nei jis, nei psichologas man neleidzia net pasiguosti. Ka tai gali reiksti? Kazkokia paranoja.
Svetlana
2013/10/28 16:47:11 16:47:11
Neleidžia pasiguosti kam? Keista, paprastai būtent pas psichologą ir galima guostis, verkti, pykti ... Tikrai guosčiausi ir viską iškalbėčiau vyrui, viską, ką tik noriu ir kas man spaudžia širdį. Beje esu psichologė, ir esu kadaise buvusi panašioje situacijoje. Vesti į teatrą neištikimą vyrą?? kaip tik priešingai, tai jis turi jus vesti, jus merginti, jei jis nori atkurti santykius. Viskas tusi būti taip, tarsi jūs ką tik susipažinote. jei kaltina jus dėl savo neištikimybės - išklausykite ramiai kaip draugę, pasikalbėkite be emocijų, tiesiog draugiškai.
Svetlana
2013/10/28 16:52:58 16:52:58
Ir dar, Elena. Panašu kad jūsų vyras puikiai žino jūsų savybę jaustis kaltai reikia nereikia ir puikiai ta jūsų savybe pasinaudoja. Turėkite tai omeny, nepasiduokite jokiems kaltinimams. Nežinau nuodugniai jūsų situacijos, bet man labai panašu kad vyras nori per jūsų kaltės jausmą išreikalauti daugiau skyrybų atveju. kad pasakoja visokias intymias detales - tai čia jau man sunku susilaikyti - niekingas ir nepagarbus elgesys, iš karto nuleidžantis tokį vyrą žemiau grindjuosčių.
Elena130
2013/10/31 04:01:45 04:01:45
mano istorija rutuliojasi toliau. jo psichologas ji gelbeja nuo empatijos man, kadagi as paskutines dienas ejau is proto, tikrinau jo telefona, ji po 5 val kanantinejau, kaip cia taip, reikalavau pasirinkti viena is dvieju, tsi psichologas jm liepe kuo greiciau dingti is namu. jis issinuomojo buta, ir vakar pareiske: as renkuosi tave, bet man reikia laiko ismesti ja is galvos, iseinu laikinai, tave lankysiu. ir kas dabar? as tureciau kantriai jo laukti? dar praejusia savaite jie su psichologu man patarinejo: tu turi susiradti kia objekta, taip geriau suprasi vyrus ir mane. ka si zinute reiskia? as jau sunkiai valdau savo emocijas, viena diena atrodo - viskas, perdegiau, kita diena - as pragare degu.
BOOSAS
2013/10/31 10:36:39 10:36:39
TAI YRA BREDAS IR TIK BREDAS NIEKO NEISEIS NIEKAS SUDUZUSIOS GELDOS NEKLIJUOJA IR JOJE JAU DUONOS NEBEMASYSI SUKLJAVUS TAIP IR GYVENIME ,DARIK KA NORI BET IESKOK KITOS LAIMES BUSI LAIMINGESNE
Svetlana
2013/10/31 16:17:43 16:17:43
Elena, gyvenk tokį gyvenimą, kokio tau norisi. Irgi patarčiau susirasti draugą - pokalbiams, bendriems pomėgiams. Tau reikia atsiriboti nuo to,kas dabar tave graužia. Tada suprasi ar laukti vyro, ar ne. Užsiimk mėgstama veikla, atsipūsk, ramiai stebėk savąjį gyvenimą tarsi iš šalies. Ir atsimink, kad ne vienintelis jis vyras pasaulyje, ir niekas negali priversti būti su žmogumi, su kuriuo tau nesinori būti.
Elena130
2013/11/01 22:25:00 22:25:00
trys idealios dienos: vyras tarsi grizo is transo. renkasi mane, o ne ta mergaite, mergaite nuliudino, pasakydamas, kad ja palieka, mane guodzia, nepaleidzia mano rankos, tarsi nieko ir nebuta. bet sianakt isejo nakvoti i isnuomota buta pirma karta, sake gris ryt pietums ir taip dabar gyvensime menesi... kaip tycia, prakiuro vamzdis, as jam skambinu, klausiu, kuo uzkimsti, o jis pakele tik po kokiu 6 kvietimo signalu. pasirodo buvo tualete be telefono. namie ne karto nera nuejes i tualeta be telefono, nepaleisdavo jo is ranku, saugodavo nuo musu kaip kokia vertybe....vel iliejo man abejoniu. ar gi ne paranoike....
ieva
2013/11/02 08:05:45 08:05:45
Svarbiausia nuolat stebėti vyrą ir nepamiršti patikrinti jo telefoną ir kompiuterį. Manau, kad ten bus plikų mergų, oi kiek daug - nesuskaičiuosi.
ieva
2013/11/02 11:36:26 11:36:26
Jūs esate ligonė.
Gyvenkite savo gyvenimą. Nesėdėkite forume ir nesiguoskite, nes kvailai atrodote. Meskite tą vyrą,nesekite jo, nesidomėkite juo. Domėkitės savimi ir savo pomėgiais. Rūpinkitės tik savimi. Susiraskite draugių, užsiėmimų. Pamirškite tą vyrą mažiausiai keliems mėnesiams, neprašykite jo pagalbos, neskambinkite, neieškokite, nesekite, nesidomėkite juo visiškai, raskite tą pagalbą kitur. O kai praeis 2-3 mėnesiai, atsakysite sau - ar dar prisimenate tą vyrą ir ar jis jums reikalingas. Nes panašu, kad daug didesnės psichiatro pagalbos reikia jums.