Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Meiles kaina

Roxana

R

5 įrašai

2013/05/10 05:50:27 05:50:27

Ką reiškia "meilės kaina" ? Toks jausmas tiesiog negali būti įkainuojamas.Myli sau tyliai ir džiaugiesi,nes tokį jausmą ne kiekvienas gali pajusti. Meilė yra Meilė,ir visai nesvarbu ar savo šeimoj,ar už jos ribų tą jausmą apturėjai.Niekas to negali atimti.Baisiau yra Meilė be atsako,va tada liūdna be galo,negali tuo jausmu pasidalinti.Bet jeigu tai abipusis jausmas,tada miela.Ir tai,kad ne kartu irgi ne šiaip sau,juk šiaip sau nieko nebūna

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/10 11:16:23 11:16:23

Žiūrint, kur ją pirksi ir kokios prabos

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/10 12:15:25 12:15:25

Shelbe: kad tikroji meile yra cia ir dabar?....turbut nesupras manes niekas tik tie kas ta patyre:(

Yra kas supranta.
Ne taip yra su tikra Meilę.
Kai pavargsi būti viena, parašyk.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/13 07:18:42 07:18:42

Autore, tu įsimylėjusi . Sveikinu )))).

Mes tikrai suvokiame skirtingai sąvoką, kas yra Tikroji Meilė. Suprantu, lengva čia man postringauti kai nesu taip aistringai įsimylėjusi ir nereikia spręsti šeimyninių problemų. Tačiau esu įsitikinusi, jog Meilė nėra tik įsimylėjimas ir jausmai. Jausmai banguoja ir praeina, nors ir sunku šiuo metu tuo patikėti.
Visokių gundymų ir sunkumų VISADA bus šeimose ir tokių tariamų meilių (vienintelių gyvenime už šeimos ribų) bus ir bus kol gyvensi šeimoje. Deja deja, gyvename iliuzijoje jei įsivaizduojame, jog išsiskyrus ir suėjus su nauju partneriu nepapulsime į panašią situaciją, t.y. jog naujoje šeimoje bus viskas puiku, nekils nesutarimų... tuomet vėl kitas/a?.... ir vėl ratas sukasi... ir vėl įsimylime....

Gal Jūsų istorija kitokia, nežinau, nepažįstų Jūsų. Tik mano patirtis sako, kad reikia visomis jėgomis saugoti savo šeimą. Pasiklausykite žmonių, kurie praėjo tokias audras, istorijų, išsiaiškinkite, kaip jiems tai pavyko, ką konkrečiai darė ir pan. Pastebėkite išsiskyrusių žmonių gyvenimus. Argi būtina tik iš savu klaidų mokytis? (aš nekalbu apie patologinius atvejus šeimoje, kai skyrybos tik vienintelė tesinga išeitis).

Linkiu neskubėti ir pakovoti (su savo jausmais) dėl šeimos, ypač dėl vaikų. Kreipkitės pagalbos, pvz., pasikalbėkite su psichologu ar kunigu, jei esate tikinti, kurie gali padėti "praventiliuoti" jausmus ir susivokti savyje. Sėkmės.

Elena130

E

19 įrašai

2013/10/25 06:27:19 06:27:19

As siuo metu esu lygiai tokioje situacijoje, tik kitoje barikadu puseje. Tai mano vyras su 15 metu jaunesne igyveno medaus menesi komandiruoteje. Is kart po sios komandirutoes mes isvykome I savo brangiaja kelione. Turbut nereikia sakyti, kad tai buvo pragaras man, nors as nicnieko nesupratau, kuo nusidejau. Kai prisipazino, tiksliau eme demonstruoti po maza dalele, kad pati viska suprasciau, man dar teko "malonumas" isklausyti intymias detales, kaip jie tai dare, kaip jis ja tenkino, kokius jausmus isgyveno ir isgyvena dabar. Dabar jis kankinasi, bet ne todel, kas ivyko, bet todel, kad jam sazine neleidzia manes palikti. Tad dabar kankina mane dvigubai. Pasakoja apie meile jai ir apie tai, kaip as ji kankinu, sudarydama itampa namie. As isterijos pagauta, leptelejau, kad skyrybu atveju jis liktu be nieko. Tai jis pavadino baisiausiu pasaulyje santazu. Vienu zodziu, jauciuosi kalta del jo ir jo drauges kancios. Kazkokia nesamone: zodziu jis sako, kad iseiti nenori, bet elgesiu sako, as iseinu. Kur man detis!!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/25 08:38:51 08:38:51

Elena130: As siuo metu esu lygiai tokioje situacijoje, tik kitoje barikadu puseje. Tai mano vyras su 15 metu jaunesne igyveno medaus menesi komandiruoteje. Is kart po sios komandirutoes mes isvykome I savo brangiaja kelione. Turbut nereikia sakyti, kad tai buvo pragaras man, nors as nicnieko nesupratau, kuo nusidejau. Kai prisipazino, tiksliau eme demonstruoti po maza dalele, kad pati viska suprasciau, man dar teko "malonumas" isklausyti intymias detales, kaip jie tai dare, kaip jis ja tenkino, kokius jausmus isgyveno ir isgyvena dabar. Dabar jis kankinasi, bet ne todel, kas ivyko, bet todel, kad jam sazine neleidzia manes palikti. Tad dabar kankina mane dvigubai. Pasakoja apie meile jai ir apie tai, kaip as ji kankinu, sudarydama itampa namie. As isterijos pagauta, leptelejau, kad skyrybu atveju jis liktu be nieko. Tai jis pavadino baisiausiu pasaulyje santazu. Vienu zodziu, jauciuosi kalta del jo ir jo drauges kancios. Kazkokia nesamone: zodziu jis sako, kad iseiti nenori, bet elgesiu sako, as iseinu. Kur man detis!!!!!

Elgesys daug svarbiau už žodžius. Pasakyti galima ką tik nori. Jis bijo likti "be nieko". Paleiskite jį, tegu eina ir lieka su tuo, ko jūsų nuomone nusipelnė. Nieko tai nieko. Jei kažką jam duosite, tai irgi gerai. Spręsti tik jums, ir jūs padeties šeimininkė. Kaltė dėl ko? Dėl to, kad šeimoje netvarka, atsakingi abu. Bet jūs nepuolėte į meilužio glėbį. Kaltinti savęs nereikia, jūs likote šeimoje. Paleiskite ir matysite toliau kas bus.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/10/25 08:39:38 08:39:38

Svečias:
Elena130: As siuo metu esu lygiai tokioje situacijoje, tik kitoje barikadu puseje. Tai mano vyras su 15 metu jaunesne igyveno medaus menesi komandiruoteje. Is kart po sios komandirutoes mes isvykome I savo brangiaja kelione. Turbut nereikia sakyti, kad tai buvo pragaras man, nors as nicnieko nesupratau, kuo nusidejau. Kai prisipazino, tiksliau eme demonstruoti po maza dalele, kad pati viska suprasciau, man dar teko "malonumas" isklausyti intymias detales, kaip jie tai dare, kaip jis ja tenkino, kokius jausmus isgyveno ir isgyvena dabar. Dabar jis kankinasi, bet ne todel, kas ivyko, bet todel, kad jam sazine neleidzia manes palikti. Tad dabar kankina mane dvigubai. Pasakoja apie meile jai ir apie tai, kaip as ji kankinu, sudarydama itampa namie. As isterijos pagauta, leptelejau, kad skyrybu atveju jis liktu be nieko. Tai jis pavadino baisiausiu pasaulyje santazu. Vienu zodziu, jauciuosi kalta del jo ir jo drauges kancios. Kazkokia nesamone: zodziu jis sako, kad iseiti nenori, bet elgesiu sako, as iseinu. Kur man detis!!!!!

Elgesys daug svarbiau už žodžius. Pasakyti galima ką tik nori. Jis bijo likti "be nieko". Paleiskite jį, tegu eina ir lieka su tuo, ko jūsų nuomone nusipelnė. Nieko tai nieko. Jei kažką jam duosite, tai irgi gerai. Spręsti tik jums, ir jūs padeties šeimininkė. Kaltė dėl ko? Dėl to, kad šeimoje netvarka, atsakingi abu. Bet jūs nepuolėte į meilužio glėbį. Kaltinti savęs nereikia, jūs likote šeimoje. Paleiskite ir matysite toliau kas bus.

Mano.

Elena130

E

19 įrašai

2013/10/25 09:04:01 09:04:01

Aciu. Laukiau sio patarimo. Anksciau maniau, kad darau jam paslauga, gelbsciu ji, kad bandau lipinti, neveju baso I lauka. As apsisprendziau. Paleidziu ji. Jau pasakiau tiesiai sviesiai (ir vel as uz ji nusprendziau). Iskart palengvejo. Dar nueisiu pas psichologa ir pradesiu nauja gyvenima dabar pat. Pradesiu vel dirbti darbus, kurie apleisti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/25 18:11:45 18:11:45

Elena130: Aciu. Laukiau sio patarimo. Anksciau maniau, kad darau jam paslauga, gelbsciu ji, kad bandau lipinti, neveju baso I lauka. As apsisprendziau. Paleidziu ji. Jau pasakiau tiesiai sviesiai (ir vel as uz ji nusprendziau). Iskart palengvejo. Dar nueisiu pas psichologa ir pradesiu nauja gyvenima dabar pat. Pradesiu vel dirbti darbus, kurie apleisti.

Štai ir puiku, šaunuolė. Sėkmės tau.

Elena130

E

19 įrašai

2013/10/27 04:19:42 04:19:42

Nei saunule, nei ka. Nuo tos moters jis pabegs, tik gris dar didesnis ligonis. O mane tuo paciu pakankins is sirdies. Jis net iseiti nesugeba. Panasu, kad as nebesuprantu vyru. Ta moteris, kuri dabar mano vyro lukesciuose yra svajone, tokioje trikampio situacijoje jau ketvirta karta. Ms jai ketvirti, o jai tik 26 metai. Ir jai vel is to trikampio nera tiesiogines naudos. Jis pats pas ja neina, as turiu padeti vos ne ten nustumti. Kazkokia nesamone.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume