2011/11/05 23:22:43 23:22:43
Tik jau nemeluokit - kaina nekrenta. Pas tą žydę Odminių gatvėje tikrai kainos nekrito, o Jogailos, Naujininkų, Subačiaus, L.Stuokos-Gucevičiaus, Šv. Stepono, Tilto, Totorių, A.Volano gatvėse nežinau kokios ten kainos dabar. Pastaruoju metu labai policija papurtė Užupio viešnamius Vilniuje - dalį plaštakių susėmė, kitos pačios pabėgo - išsilakstė kas kur. Ir nesakykite, kad meilė pinga, nes tai netiesa.
2011/11/06 07:29:00 07:29:00
Gariūnuose , sako, yra pigus bordėlis - galit apsilankyti.
2011/11/06 13:11:27 13:11:27
Svečias: Tik jau nemeluokit - kaina nekrenta. Pas tą žydę Odminių gatvėje tikrai kainos nekrito, o Jogailos, Naujininkų, Subačiaus, L.Stuokos-Gucevičiaus, Šv. Stepono, Tilto, Totorių, A.Volano gatvėse nežinau kokios ten kainos dabar. Pastaruoju metu labai policija papurtė Užupio viešnamius Vilniuje - dalį plaštakių susėmė, kitos pačios pabėgo - išsilakstė kas kur. Ir nesakykite, kad meilė pinga, nes tai netiesa.
Tamsta nemaisyk savoku. Ne apie meile kalbi, o apie perkama seksa. Kai ner kas tave myli, tenka stotyje trintis, gal kokia plastake 50% nuolaida padarys
2011/11/06 13:35:06 13:35:06
Nežinau, nežinau, gal Kaune ir daro tokias nuolaidas, bet Vilniuje nelabai. Net Kelmėje kainos nenuleidžia.
2011/11/06 13:36:41 13:36:41
2011/11/06 13:50:34 13:50:34
Pirma prisistatyk: vardas, pavardė, gimimo metai, kilmė ir iš kur pats? Kilmingas ar prasčiokas, va nuo to ir reikia pradėti. Ar turi carskus bajoro popierius? Nepilnamečiams nevalia tokią informaciją teikti.
2011/11/07 09:05:05 09:05:05
Įdomiai jūs čia bajerius varinėjate. Gal visi iš Kelmės čia susirinki?
2013/05/09 13:18:41 13:18:41
paskaiciau ir apsiverkiau....viskas kas vyksta pas mane gyvenime Jus apraset ....tik skirtumas tarp manes ir mylimojo 18m,ir isitikinau visam gyvenimui kad nei amzius nei akiu spalva,nei ugis,nei vardas NIEKAS neturi itakos jei atsiranda jausmas....deja deka kitu zmoniu (musu oficialiu antru pusiu) mes negalim but laimingi....staugiu kaip zveris nuo ryto iki vakaro....znau kuo toks gyvenimas uzsibaigs,draugui slubuoja sirdis o as panirsiu i depresija nes nebematau spalvu ir dziaugsmo kai jo nera salia;(..kiek bandziau atsitraukt nuo meiles,ikalbineti save kad reikia saugoti seima BET velgi isitikinau skaudziai kad protas pries sirdi visiskai bejegis...jo zmona pries visa gimine daro ji ligoniu depresuotu,mano vyras-mane ligone laiko taip pat....nenori paleist o kitiem mus vardija kaip paciais blogiausiais...mylimojo zmona visa gyvenima nedirbdama isnaudodama ji sako kad pagaliau dziaugiasi laisve,man rasineja bjauriausias zinutes ir pesa plaukus nuo galvos del skyrybu...tai atsakykit man uzka zmones tokie ziaurus?kad sutikome meile veliau nei sukureme seimas?kad tikroji meile yra cia ir dabar?....turbut nesupras manes niekas tik tie kas ta patyre:(
2013/05/09 17:08:15 17:08:15
Shelbe: paskaiciau ir apsiverkiau....viskas kas vyksta pas mane gyvenime Jus apraset ....tik skirtumas tarp manes ir mylimojo 18m,ir isitikinau visam gyvenimui kad nei amzius nei akiu spalva,nei ugis,nei vardas NIEKAS neturi itakos jei atsiranda jausmas....deja deka kitu zmoniu (musu oficialiu antru pusiu) mes negalim but laimingi....staugiu kaip zveris nuo ryto iki vakaro....znau kuo toks gyvenimas uzsibaigs,draugui slubuoja sirdis o as panirsiu i depresija nes nebematau spalvu ir dziaugsmo kai jo nera salia;(..kiek bandziau atsitraukt nuo meiles,ikalbineti save kad reikia saugoti seima BET velgi isitikinau skaudziai kad protas pries sirdi visiskai bejegis...jo zmona pries visa gimine daro ji ligoniu depresuotu,mano vyras-mane ligone laiko taip pat....nenori paleist o kitiem mus vardija kaip paciais blogiausiais...mylimojo zmona visa gyvenima nedirbdama isnaudodama ji sako kad pagaliau dziaugiasi laisve,man rasineja bjauriausias zinutes ir pesa plaukus nuo galvos del skyrybu...tai atsakykit man uzka zmones tokie ziaurus?kad sutikome meile veliau nei sukureme seimas?kad tikroji meile yra cia ir dabar?....turbut nesupras manes niekas tik tie kas ta patyre:(
kaip tau ne gėda šeimą ardyti??? Kruvinom ašarom gali bliauti, bet įsipareigojai savo vyrui, tai ir būk su juo iki amžiaus galo. Kas čia būtų, jei visos, kur tik pasidulkina su kuo, tuoj meilė seilė begalinė, gyvent negaliu, skirkimės???
Visom meilužėm šeimų ardytojom laukia tokios pragaro kančios.
Ir nestauk, o geriau eik apsišluok aplink savo kiemą, LT daug šiukšlių.
2013/05/09 17:52:43 17:52:43
Svečias: Shelbe: paskaiciau ir apsiverkiau....viskas kas vyksta pas mane gyvenime Jus apraset ....tik skirtumas tarp manes ir mylimojo 18m,ir isitikinau visam gyvenimui kad nei amzius nei akiu spalva,nei ugis,nei vardas NIEKAS neturi itakos jei atsiranda jausmas....deja deka kitu zmoniu (musu oficialiu antru pusiu) mes negalim but laimingi....staugiu kaip zveris nuo ryto iki vakaro....znau kuo toks gyvenimas uzsibaigs,draugui slubuoja sirdis o as panirsiu i depresija nes nebematau spalvu ir dziaugsmo kai jo nera salia;(..kiek bandziau atsitraukt nuo meiles,ikalbineti save kad reikia saugoti seima BET velgi isitikinau skaudziai kad protas pries sirdi visiskai bejegis...jo zmona pries visa gimine daro ji ligoniu depresuotu,mano vyras-mane ligone laiko taip pat....nenori paleist o kitiem mus vardija kaip paciais blogiausiais...mylimojo zmona visa gyvenima nedirbdama isnaudodama ji sako kad pagaliau dziaugiasi laisve,man rasineja bjauriausias zinutes ir pesa plaukus nuo galvos del skyrybu...tai atsakykit man uzka zmones tokie ziaurus?kad sutikome meile veliau nei sukureme seimas?kad tikroji meile yra cia ir dabar?....turbut nesupras manes niekas tik tie kas ta patyre:(
kaip tau ne gėda šeimą ardyti??? Kruvinom ašarom gali bliauti, bet įsipareigojai savo vyrui, tai ir būk su juo iki amžiaus galo. Kas čia būtų, jei visos, kur tik pasidulkina su kuo, tuoj meilė seilė begalinė, gyvent negaliu, skirkimės???
Visom meilužėm šeimų ardytojom laukia tokios pragaro kančios.
Ir nestauk, o geriau eik apsišluok aplink savo kiemą, LT daug šiukšlių.
Tai kuri gi gražuolė vyrą pavogė, kad db vien tik šiukšlės vaidenas??
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume