Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ledine sirdis

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/09 22:06:15 22:06:15

ugnelė.: SonKa, o kodėl įsimylėjusi, tai būtinai kvailutė? Juk tai toks nerealiai geras jausmas....
Tu žinai, aš visą savo gyvenimą, kiek atsimenu, turėjau labai daug dėmesio, labai daug simpatijų savo atžvilgiu. Bet pasakyti, kad tai suteikia žmogui didelę laimę - na nežinau... Pasitikėjimą, savivertę pakelia, to neneigiu.
Bet iki pilnos laimės vistiek reikia to mylimo, o ne tik mylinčių ar geidžiančių tavęs.

Nelabai įsivaizduoju kaip tu sugebėjai užšokti ant tokių, kuriuos ,,tu beprotiškai, o jie tau užpakalį''...
Kažkas čia ne taip. Tu ir dabar kažkaip ne taip mąstai, kaip reikėtų.
Linkiu tavo maištingai sielai susigaudymo savyje. Linkiu ramybės...

Ačiū už palinkėjimus

Ugnele, genys margas, pasaulis dar margesnis , negali visi vienodai gyventi, elgtis, mąstyti... Be mano istorijos detalių, suprantu, kad sudėtinga suprasti, kaip aš taip "užsišokau", net pati dabar stebiuosi savo "sugebėjimu" , bet paliko randus neužgyjančius...
Galbūt ne visos kvailutės įsimylėjusios, bet manyje meilė ir sveikas protas riejasi, kaip šuo su kate , todėl atėjus meilei, protas išeina atostogų ir atvirkščiai, kai meilei varteliai uždaryti, pradedu logiškai mąstyti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 07:57:18 07:57:18

Pritariu, kad kai myli, negalvoji apie racionalumą

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/10 16:29:05 16:29:05

SonKa:
Lady_scorpio: Dėl meilės kančių žmonės dažnai linkę kaltinti partnerį, o ne save. Tokį kaltinimą suprasčiau vieninteliu atveju - kai partneris elgiasi negarbingai ir apgaudinėja. (Bet ir vėl... kas kaltas, kad nesugebėjome pasirinkti tinkamo žmogaus?..) Na, o šiaip, nereikia meilės suvokti kaip investicijos. Bet kuriuo atveju tai tik mano nuomonė.

Niekada nieko dėl savo bėdų nekaltinau, tik save , taip pat ir meilės reikaluose, savo buvusioje kančioje kaltinu tik save. Esu maksimalistė: arba viskas - arba nieko.
Gal tokia mano karma, gal kažkada kažkur padariau kažką ne taip ir dabar gaunu atpildą... Nežinau, bet jau ir nebesigilinu. Gyvenu šia diena ir, kaip ten toj dainoj, kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko...

P.S. Lady_scorpio, nenoriu viešai pasakoti savo istorijos, bet jei žinotum detales, suprastum, kodėl aš taip nebenoriu mylėti, kodėl keičiu kaukes ir "dergiuosi" čia, forume .

Jei nenorėtum mylėti, vyro neieškotum. Neapgaudinėki savęs. Tiesiog lauk meilės, o sulaukusi mėgaukis ja, o ne dusink ja kitą žmogų. Gal aš klystu, bet man atrodo, kad pirmiausiai Tau reikia pamilti save. Kita vertus, kvailai jaučiuosi čia pliurpdama - ką gali pasakyti, kaip elgtis kitam žmogui, kai turi visai kitokias gyvenimo aplinkybes, patirtį ir charakterį...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 17:00:02 17:00:02

Ištekėjau be meilės, buvau jauna, jaučiau simpatiją ir šilumą, maniau, kad to pakanka...išsiskyrusi įsimylėjau, kaip Sonka sako, taip, kad protas išėjo pasivaikščioti Abu atvejai niekur nevedė. Dabar tikiuosi meilės, kai dar ir proto lieka Nežinau ar įmanoma?

adrinis

A

48 įrašai

2010/12/10 17:08:49 17:08:49

SonKa:
ugnelė.: SonKa, o kodėl įsimylėjusi, tai būtinai kvailutė? Juk tai toks nerealiai geras jausmas....
Tu žinai, aš visą savo gyvenimą, kiek atsimenu, turėjau labai daug dėmesio, labai daug simpatijų savo atžvilgiu. Bet pasakyti, kad tai suteikia žmogui didelę laimę - na nežinau... Pasitikėjimą, savivertę pakelia, to neneigiu.
Bet iki pilnos laimės vistiek reikia to mylimo, o ne tik mylinčių ar geidžiančių tavęs.

Nelabai įsivaizduoju kaip tu sugebėjai užšokti ant tokių, kuriuos ,,tu beprotiškai, o jie tau užpakalį''...
Kažkas čia ne taip. Tu ir dabar kažkaip ne taip mąstai, kaip reikėtų.
Linkiu tavo maištingai sielai susigaudymo savyje. Linkiu ramybės...

Ačiū už palinkėjimus
Ugnele, genys margas, pasaulis dar margesnis , negali visi vienodai gyventi, elgtis, mąstyti... Be mano istorijos detalių, suprantu, kad sudėtinga suprasti, kaip aš taip "užsišokau", net pati dabar stebiuosi savo "sugebėjimu" , bet paliko randus neužgyjančius...
Galbūt ne visos kvailutės įsimylėjusios, bet manyje meilė ir sveikas protas riejasi, kaip šuo su kate , todėl atėjus meilei, protas išeina atostogų ir atvirkščiai, kai meilei varteliai uždaryti, pradedu logiškai mąstyti.

gal tu pati uzdarai meilei vartelius?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/10 17:32:02 17:32:02

Svečias: Ištekėjau be meilės, buvau jauna, jaučiau simpatiją ir šilumą, maniau, kad to pakanka...išsiskyrusi įsimylėjau, kaip Sonka sako, taip, kad protas išėjo pasivaikščioti Abu atvejai niekur nevedė. Dabar tikiuosi meilės, kai dar ir proto lieka Nežinau ar įmanoma?

Aisku kad imanoma. Ir SonKai ta pati noriu pasakyti:galima myleti zmogu suderinus tai su protu. Jei tai nebutu imanoma, kaip manote ar butu is viso laimingu poru iki ju gyvenimo galo? Maza tokiu, bet yra, as pazistu. Pati ketinu to siekti,aisku ne viena (vienai neimanoma), ir kol kas sekasi neblogai. Maksimalizmas, SonKa, cia vaidina neigiama vaidmeni: negali buti vien tik juoda ar balta - yra ir atspalviu, ir pustoniu. Teisingai pasakyta, reikia pamilti save pirmiausia. O meile, kai leidziame save skriausti - tai (atleiskite man) nera jokia meile - tai priklausomybe. Tai tik mano nuomone, bet jei meile suteikia tokias dideles kancias - ji netenka to kilnaus vardo. Juk negalima myleti kito nemylint paties saves.

sveciuke

S

1 įrašai

2010/12/12 09:48:43 09:48:43

myli, nemyli, myli, nemyli ir t.t. ... bendraujam ir toliau, be konkretaus ats - ar vis tik is sio bendravimo gims kazkas daugiau - poros santykiai.
puoliau, kritau, keliausi, ejau tolyn tikedamasi, kad gal vistik atsiras kuris nuosirdziai tikrai mane myles, o ne tik as.
Jei kuris man is bendravimo labai patinka, sapnuose regiu, as klausiu apie mūsų santykių perspektyvas, bet ta tyla, neutralumas drasko, nors bendraujam toliau n mėnesių ir vel klausiu, nes noriu konkretumo, aiskumo. iškyla senos meilės, nusivylimai. o ta busena dar labiau sustiprina zinojimas - laikas tiksi, nes kiekviena nori ne tik gyvenimu džiaugtis su tau brangiu zmogumu, bet ir šeimos.
Aš sutikau būti kantri, bet nieko gero - jokios santykiuose variacijos. As nebūsiu kantri, nes pavargau buti kantri. Busiu pikta, kaip sirsė, kąsiu, gelsiu. ... Ne, as tik dabar taip sakau. bet praeis kazkiek laiko - as pasveiksiu, bet su randu sirdy, emociju saltumu ir kt. laikas tiksi. o as vienisa. Meile zaloja, bet ir kartu teikia gyvenimui daugiau spalvu. tampi kitu zmogumu.
Vyrai, jums reikia akiniu, kad galetumete pazvelgti tai kas slypi po virseliu, saldainio popiereliu. Bukit nuosirdesni ir neverskit musu kenteti tuo savo dvejojimu, gal ir pns. kuo anksciau atverčiamos kortos, tuo mums lengviau, sirdis neuzsitrauks ledu, nebus draskoma i skutelius kaip koks popierius, maziau kentesim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/12 15:20:15 15:20:15

matyt nepatinkate jus tiems vyrams tiek, kad noretu jie savo gyvenima susieti su jumis. Jei myletu, tai ir pasakytu ir neverstu kenteti ar svarstyti. o priversti ju pamilti jus, ne jusu valioje.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/13 06:55:34 06:55:34

Lady_scorpio: Jei nenorėtum mylėti, vyro neieškotum. Neapgaudinėki savęs. Tiesiog lauk meilės, o sulaukusi mėgaukis ja, o ne dusink ja kitą žmogų. Gal aš klystu, bet man atrodo, kad pirmiausiai Tau reikia pamilti save. Kita vertus, kvailai jaučiuosi čia pliurpdama - ką gali pasakyti, kaip elgtis kitam žmogui, kai turi visai kitokias gyvenimo aplinkybes, patirtį ir charakterį...

Viltis durnių motina, o aš jos ištikima dukra , todėl nors ir netikėdama, būdama bjauria boba viliuosi, gal atsiras toks, kuris mane mylės taip, kaip aš kažkada... Tačiua suprantu, kad tai svajuko dramblionės Man nereikia pamilti savęs, nes tą jausmą pajutau tada, kai išsivadavau iš meilės kančių... Paradoksas, bet tai tiesa.
Galbūt esu išimtis iš taisyklės ir man be meilės daug geriau, esu laimingesnė savo vienumoje, nesuvaržyme ir blaiviai mąstydama.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/13 08:44:47 08:44:47

Niekada negaleciau teigti, kad esu laimingesne viena... O jei jus vieni laimingi, tai ko darnioj poroj uzsiregistrave?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume