Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ledine sirdis

kora

K

2495 įrašai

2010/12/31 13:00:28 13:00:28

Svečias: Yra trauka, poreikis yra, bet meile jau istirpus... Galbut nebemoku jos jausti? Atrpodo kone kas antras padoresnis vyras man tinkamas partneris - uzdirba, negeria, nemusa, padorus, ne baisuolis... Nebera nieko sirdyje - tik racionalumas ir bendradarbiavimo poreikis... Kur dingo emocija? Nesakykit, kad ateis, kai ji sutiksiu.. jau desimti metu neateina..

Paskaitykit pasaka "Ledo Karaliene". Stebuklu buna, tik paciam labai noreti reikia.

P.S. [b:3kizfy5a]Su Naujaisiais [/b:3kizfy5a]

ledine

L

1 įrašai

2012/05/31 19:36:46 19:36:46

Sveiki visi,
ši tema man kažkada patiko, bet nemaniau kad į ją rašysiu pati. Nutiko iš tiesų banalus dažnas dalykas. Nutrūko mano santykiai su draugu. Priežastis irgi banali. Jis per dažmai skyria dėmesio savo exmeiluzėms, kaimynėms, buv.žmonai ir visoms kitoms moteriškos lyties atstovėms, tiek su manim būdamas, tiek be manęs. Sako kad nori su visais išlaikyti draugiškus santykius. Man jau to per daug. Pareiškiau jam kad tai man nepriimtina ir nepagarbu. Sakyčiau perdedu ar paranojikė esu, bet kiti vyrai, su kuriais teko draugauti, taip nesielgė. Ką gi, mano širdis pasidarė ledinė. Nuo šiol nemylėsiu, o tik leisiu save mylėti. Čia buvusi kadaise SonKa gerai apie tai rašė. Kažin ji dar čia? Man įdomu ar daug moterų užsiaugina ledą ant širdies po tokių skaudžių santykių? kaip atsigauti, kad to nebūtų? Širdies gilumoje noriu mylėti, o ne tik būti mylima. Bet jaučiu kad tai neįmanoma, vienas myli, o kitas leidžia save mylėti, kaip mano draugas. Tad nelieka nieko, tik pačiai tapti leidžiančia mylėti. Esu be galo įskaudinta,atrodo niekada neatsigausiu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/31 20:00:58 20:00:58

tiksliai - kur ta musu fainuole Sonke dingo? gal jau koki dieduka susirado ir myluoja ji be proto? Uch, kad taip man... net seile nutyso.....

SonKa

S

840 įrašai

2012/06/06 16:45:56 16:45:56

Svečias: tiksliai - kur ta musu fainuole Sonke dingo? gal jau koki dieduka susirado ir myluoja ji be proto? Uch, kad taip man... net seile nutyso.....

Jau atsirado SonKa, po ketvirto laimingai-nelaimingo meilės bandymo. Galiu konstatuoti, kad visgi meilė yra, širdis gali liepsnoti ir ledus ištirpdyti, bet lemtis žiauri su giltine už parankės viską sužlugdo...grįžau į pradinį tašką, tik koordinatės pasikeitė...

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/06 16:54:49 16:54:49

Sonecka, mieloji, o tai kas ten tave suzlugde??? tavo meile i avarija pateko ar per gimdyma mire?

SonKa

S

840 įrašai

2012/06/06 17:05:57 17:05:57

Svečias: Sonecka, mieloji, o tai kas ten tave suzlugde??? tavo meile i avarija pateko ar per gimdyma mire?

Nesiruošiu atvirauti ir diskutuoti apie tai, kas šventa. Kuris variantas tamstelei labiau patinka, tą ir pasirink

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume