Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ledine sirdis

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/09 19:04:26 19:04:26

Lady_scorpio:
SonKa:
Lady_scorpio: Bėda ta, kad mes dažniausiai norime tik būti mylimi, o ne mylėti.

O ką daryti, kai per savo gyvenimą 3 kartus myli iki nuprotėjimo, o tau , atsiprašant, užpakalį rodo
Tada nusispjauni į savo jausmus, tampi egoiste ir mėgaujiesi kito meile sau, pati nieko nejausdama...lyg zombis

O jeigu ketvirtas kartas būtų būtent tas, kurio taip ilgėjaisi?..

Bijau nusivilti, bijau to nežmoniško širdies skausmo, bijau galutinai palūžti

Nors ir sunku patikėti, bet be meilės jaučiuosi daug geriau nei tada, kai žemės slydo iš po kojų... Neįsivaizduoju, kas turėtų nutikti, kad ištirptų mano širdies ledai...neįsivaizduoju... Yra šalia žmogus, kurio meilę jaučiu, bet negaliu, nebemoku, o ir nenoriu pati mylėti.
Plaukiu pasroviui ir durniuoju čia, forume, bei realybėje. Man geriau būti bloga mergaite, nei įsimylėjusia kvailute

Liepa

L

212 įrašai

2010/12/09 19:13:07 19:13:07

o man visgi norisi to jausmo,kada zeme slysta is po koju

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/09 19:21:16 19:21:16

liepa: o man visgi norisi to jausmo,kada zeme slysta is po koju

Reiškia esi po laiminga žvaigžde gimusi, nes neteko patirti pragaro kančių dėl meilės, neteko pakelti prieš save ranką, neteko artimiesiems plėšti tavęs iš giltinės nagų...ir viskas per tą prakeiktą meilę!

Tau pasisekė

Liepa

L

212 įrašai

2010/12/09 19:56:51 19:56:51

patikek,teko daug isgyvent...ir buvo momentu,kada lygiai taip pat galvojau,ir jauciau,kad man vienai yra kur kas geriau. bet tik neperseniausiai pradejau kitaip galvot...

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/09 20:15:05 20:15:05

Kiekvienas turim savo likimą, pavydžiu baltu pavydu Tau,liepa, kad jau pagijai ir vėl nori mylėt

O aš NE-BE-NO-RIU jokių jausmų, mano širdis nepagydomai kontūzyta

Gyvenu savo malonumui be jokių sentimentų, racionaliai apgalvodama kiekvieną savo poelgį, kiekvieną žingsnį, kiekvieną epizodą...

Liepa

L

212 įrašai

2010/12/09 20:20:12 20:20:12

pripazinsiu,dar buna momentu,kada susimastau,ar man dar konors reikia,gal nepasiseks,vel visokie isgyvenimai ir tt... bet manau viskas eina geryn,gyvenimas eina i prieki,tereikia kuo stengtis nesigrezioti i praeiti,i nemalonia praeiti

po audros visada islenda saule,nuosirdziai tau Sonka linkiu sekmes

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/09 21:11:56 21:11:56

[quote="SonKa''] Bijau nusivilti, bijau to nežmoniško širdies skausmo, bijau galutinai palūžti

Nors ir sunku patikėti, bet be meilės jaučiuosi daug geriau nei tada, kai žemės slydo iš po kojų... Neįsivaizduoju, kas turėtų nutikti, kad ištirptų mano širdies ledai...neįsivaizduoju... Yra šalia žmogus, kurio meilę jaučiu, bet negaliu, nebemoku, o ir nenoriu pati mylėti.
Plaukiu pasroviui ir durniuoju čia, forume, bei realybėje. Man geriau būti bloga mergaite, nei įsimylėjusia kvailute [/quote]
Dėl meilės kančių žmonės dažnai linkę kaltinti partnerį, o ne save. Tokį kaltinimą suprasčiau vieninteliu atveju - kai partneris elgiasi negarbingai ir apgaudinėja. (Bet ir vėl... kas kaltas, kad nesugebėjome pasirinkti tinkamo žmogaus?..) Na, o šiaip, nereikia meilės suvokti kaip investicijos. Bet kuriuo atveju tai tik mano nuomonė.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/09 21:18:02 21:18:02

ooo tai pasakyk tam žmogui kad jis tau neidomus ba jis kažin ar pati žinai ką galvoja?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/09 21:46:10 21:46:10

SonKa, o kodėl įsimylėjusi, tai būtinai kvailutė? Juk tai toks nerealiai geras jausmas....
Tu žinai, aš visą savo gyvenimą, kiek atsimenu, turėjau labai daug dėmesio, labai daug simpatijų savo atžvilgiu. Bet pasakyti, kad tai suteikia žmogui didelę laimę - na nežinau... Pasitikėjimą, savivertę pakelia, to neneigiu.
Bet iki pilnos laimės vistiek reikia to mylimo, o ne tik mylinčių ar geidžiančių tavęs.

Nelabai įsivaizduoju kaip tu sugebėjai užšokti ant tokių, kuriuos ,,tu beprotiškai, o jie tau užpakalį''...
Kažkas čia ne taip. Tu ir dabar kažkaip ne taip mąstai, kaip reikėtų.
Linkiu tavo maištingai sielai susigaudymo savyje. Linkiu ramybės...

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/09 21:48:03 21:48:03

Lady_scorpio: Dėl meilės kančių žmonės dažnai linkę kaltinti partnerį, o ne save. Tokį kaltinimą suprasčiau vieninteliu atveju - kai partneris elgiasi negarbingai ir apgaudinėja. (Bet ir vėl... kas kaltas, kad nesugebėjome pasirinkti tinkamo žmogaus?..) Na, o šiaip, nereikia meilės suvokti kaip investicijos. Bet kuriuo atveju tai tik mano nuomonė.

Niekada nieko dėl savo bėdų nekaltinau, tik save , taip pat ir meilės reikaluose, savo buvusioje kančioje kaltinu tik save. Esu maksimalistė: arba viskas - arba nieko.
Gal tokia mano karma, gal kažkada kažkur padariau kažką ne taip ir dabar gaunu atpildą... Nežinau, bet jau ir nebesigilinu. Gyvenu šia diena ir, kaip ten toj dainoj, kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko...

P.S. Lady_scorpio, nenoriu viešai pasakoti savo istorijos, bet jei žinotum detales, suprastum, kodėl aš taip nebenoriu mylėti, kodėl keičiu kaukes ir "dergiuosi" čia, forume .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume