Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ka man daryt?

dp

D

1 įrašai

2010/03/18 20:13:41 20:13:41

Mangofruit: Žinai ką-kai rašai bent jau gerbk kitus ir rašyk normalia lietuvių kalba-man akis bado tavo išsidirbinėjimas-rašai kaip trylikmetis.Merginos vietoj ir aš nebendraučiau su žmogum, kuris nė sakinio be klaidos neparašo.

atsiprasau, tu nesveika? kokia lietuviu kalba n*? man pvz nusisykt ant gramatikos. Zmogus vos ne nusizudyt nori o tu apie lietuviu kalba sneki?????
galit, adminai ,mane uzbanint bet Mangofruit dura durai... NACIONALISTE SUSIKTA !!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 05:48:47 05:48:47

Po skyrybu zmona pasiliko sau visa turta. Dabar tenka nuomotis buta. Per metus pakeiciau 3 butus, ne del mano kaltes. Turiu daug darbo ir laiko ner kraustymams ir patalpu remontams. Man labai svarbi estetiska aplinka kurioje gyvenu. Tokia situacija labai slegia, ka daryti?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/19 06:47:09 06:47:09

dp:
Mangofruit: Žinai ką-kai rašai bent jau gerbk kitus ir rašyk normalia lietuvių kalba-man akis bado tavo išsidirbinėjimas-rašai kaip trylikmetis.Merginos vietoj ir aš nebendraučiau su žmogum, kuris nė sakinio be klaidos neparašo.

atsiprasau, tu nesveika? kokia lietuviu kalba n*? man pvz nusisykt ant gramatikos. Zmogus vos ne nusizudyt nori o tu apie lietuviu kalba sneki?????
[u:2gnxugy0]galit, adminai ,mane uzbanint [/u:2gnxugy0]bet Mangofruit dura durai... NACIONALISTE SUSIKTA !!!

Tiksliai- gera idėja banint visokius tuščiagalvius nepraustaburnius.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/19 06:52:26 06:52:26

į temos pavadinimą [b:12ps8m4r]Ka man daryt?[/b:12ps8m4r]
Buvo pas mus toks dėstytojas... , tai kai koks studentas sugalvodavo ko paklaust, ypač per laboratorinius kokius:
- dėstytojau, ką daryt? (kaip, ir tt)
Be ceremonijų pertraukdavo ir garsiai sušukdavo:
- [b:12ps8m4r]D ĖĖĖ Ė STYTOAJU, KEELNES PRIŠYYYKIAU!!! KĄ DARYT?!?!?!?[/b:12ps8m4r]

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/19 07:10:29 07:10:29

Svečias: Samanta, sutinku, kad tai saves projekcija i panasius. Galiu sakyti sau, kad niekas mane nesuokiruoja, bet tada reikia uzsimerkti uzsiristi arba nors kiek pozityvo. Dekoju,aciu!

Vienintelis vaistas - ieškoti, sugebėti pamatyti bent menkiausią pozityvą aplinkoje. Jei nematote kol kas aplinkoje - padarykite kažką gero sau, kad ir kavos ypatingos rūšies užsiplilykite ar gėlę vazonėlyje jums patikusią nsipirkite. Pagalvokite, kad kažkas tą nuostabią gėlę ar kavą išaugino, ir tai geras darbas, o gerų darbų blogi žmonės nedaro...Taip iš bet kokio nieko galima išvesti pozityvą. šIš pradžių sunku, po to bus vis lengviau, po 3 savaičių tai taps įpročiu. Sėkmės

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/19 07:12:36 07:12:36

rudnosiukas: į temos pavadinimą [b:2rokut1o]Ka man daryt?[/b:2rokut1o]
Buvo pas mus toks dėstytojas... , tai kai koks studentas sugalvodavo ko paklaust, ypač per laboratorinius kokius:
- [b:2rokut1o]D ĖĖĖ Ė STYTOAJU, KEELNES PRIŠYYYKIAU!!! KĄ DARYT?!?!?!?[/b:2rokut1o]

Tam dėstytojui garbės nedaro tokie išsišokimai. Mačiau ir aš, kai studijavau, tokių mokslo perliukų.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/19 08:21:41 08:21:41

samanta:
rudnosiukas: į temos pavadinimą [b:1cqacnnh]Ka man daryt?[/b:1cqacnnh]
- [b:1cqacnnh]D ĖĖĖ Ė STYTOAJU, KEELNES PRIŠYYYKIAU!!! KĄ DARYT?!?!?!?[/b:1cqacnnh]

Tam dėstytojui garbės nedaro tokie išsišokimai. Mačiau ir aš, kai studijavau, tokių mokslo perliukų.

Atsiprašau, bet nepatikslinau, kad jis taip reaguodavo į tokius klausimus, kurie, bent žalią supratimą, kokį dalyką mokosi, turinčiam studentui, garbės tikrai nedaro. Na, pvz. jei koks dešimtokas mokytojos paklaustų: -nežinau kokią raidę rašyt [b:1cqacnnh]š[/b:1cqacnnh] ar [b:1cqacnnh]ž[/b:1cqacnnh], ką daryt?

O dėstytojas puikus buvo.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/19 08:35:47 08:35:47

rudnosiukas:
Atsiprašau, bet nepatikslinau, kad jis taip reaguodavo į tokius klausimus, kurie, bent žalią supratimą, kokį dalyką mokosi, turinčiam studentui, garbės tikrai nedaro. Na, pvz. jei koks dešimtokas mokytojos paklaustų: -nežinau kokią raidę rašyt [b:w5pgug9b]š[/b:w5pgug9b] ar [b:w5pgug9b]ž[/b:w5pgug9b], ką daryt?
O dėstytojas puikus buvo.

Na galbūt. Nes teko matyti tokius dėstytojus, kurie nepakęsdavo net ir protingų klausimų, ir išsidirbinėdavo iš studentų, kaip tik įmanoma. Apgailėtinai atrodė, ir jų niekas nemėgo. Turbūt nereikia sakyti, kad tokie ir savo dalyko nemokėjo išdėstyti tinkamai .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 10:31:21 10:31:21

Ka daryti 2? Negaliu matyti visokiu spintu, sekciju, uzuolaidu,
sofu, dekoraciju, raukinuku, uzgriozdintu daiktais kambariu. Nuo viso to man kila gili krastutine depresija. Galeciau gyventi kokiam karceryje, kad pabegti nuo viso to slamsto.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 15:59:01 15:59:01

Ka daryti 3? Cia faktai yra tikri, nes su zmonemis nemegstu zaisti zaidimu. Mane darbe pastoviai persekioja bendradarbiai. Jei neranda viena darbuotoja, tada pasiuncia ieskoti kita darbuotoja, kad lieptu man ateiti pavalgyti i valgykla. Ir taip kiekviena diena. Mane dar sokiruoja, kai darbe, vos ne kiekviena diena svenciami gimtadieniai, vardadieniai ir dar visokios isgalvotos sventes, tokios kaip kovo 8-ji, su gelemis ir vaisemis. Igriso mirtinai, pyktis nesinori, o normaliai atsisakyti neiseina. Vis galvoju, ar as isprotejau ar kiti zmones.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume