2010/03/19 21:46:49 21:46:49
Svečias: Po skyrybu zmona pasiliko sau visa turta. Dabar tenka nuomotis buta. Per metus pakeiciau 3 butus, ne del mano kaltes. Turiu daug darbo ir laiko ner kraustymams ir patalpu remontams. Man labai svarbi estetiska aplinka kurioje gyvenu. Tokia situacija labai slegia, ka daryti?
Reikėtų susirasti pastovų butą, kurio netektų taip dažnai keisti. O kaip tai padaryti, žinote tik jūs pats. (Puikus variantas - draugė su butu .)
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/03/20 06:06:31 06:06:31
samanta: Svečias: Po skyrybu zmona pasiliko sau visa turta. Dabar tenka nuomotis buta. Per metus pakeiciau 3 butus, ne del mano kaltes. Turiu daug darbo ir laiko ner kraustymams ir patalpu remontams. Man labai svarbi estetiska aplinka kurioje gyvenu. Tokia situacija labai slegia, ka daryti?
Reikėtų susirasti pastovų butą, kurio netektų taip dažnai keisti. O kaip tai padaryti, žinote tik jūs pats. (Puikus variantas - draugė su butu .)
oi, kad draugė dar ir prie aplinkos estetikos, kuri taip svarbi, derintusi...., čia gal taip lengvai ir nerasi net...
2010/03/20 08:55:36 08:55:36
samanta: Svečias: Po skyrybu zmona pasiliko sau visa turta. Dabar tenka nuomotis buta. Per metus pakeiciau 3 butus, ne del mano kaltes. Turiu daug darbo ir laiko ner kraustymams ir patalpu remontams. Man labai svarbi estetiska aplinka kurioje gyvenu. Tokia situacija labai slegia, ka daryti?
Taip taip samanta. Isileisk i buta velniai zino ka....Mazai istoriju girdejai, kai per tai tik nuoskaudos ir nuostoliai? Kad ir sitame forume.
As tikrai neisileisciau, kol zmogaus labai gerai nepazinociau ir nemyleciau. O tam reikia laiko.
2010/03/20 09:24:58 09:24:58
Svečias:
Taip taip samanta. Isileisk i buta velniai zino ka....Mazai istoriju girdejai, kai per tai tik nuoskaudos ir nuostoliai? Kad ir sitame forume.
As tikrai neisileisciau, kol zmogaus labai gerai nepazinociau ir nemyleciau. O tam reikia laiko.
Aišku, kad tai tik perspektyvoj. Bet kodėl gi ne? Bijai vilkų - neik į mišką; nerizikuosi - negersi šampano; po gulinčiu akmeniu vanduo neteka - visa tai ne mano išminti verta tapti šios svetainės ir forumo transparantais .
Drąsiau svajokime ir veikime, bet - su protu.
2010/03/21 11:54:40 11:54:40
Jei seimininkas garantuoja pusmeti buta nuomoti, dar nereiskia, kad jo staiga neparduos.
2010/03/21 12:14:23 12:14:23
rudnosiukas: samanta: Svečias: Po skyrybu zmona pasiliko sau visa turta. Dabar tenka nuomotis buta. Per metus pakeiciau 3 butus, ne del mano kaltes. Turiu daug darbo ir laiko ner kraustymams ir patalpu remontams. Man labai svarbi estetiska aplinka kurioje gyvenu. Tokia situacija labai slegia, ka daryti?
oi, kad draugė dar ir prie aplinkos estetikos, kuri taip svarbi, derintusi...., čia gal taip lengvai ir nerasi net...
Jaukia aplinka nesunku sukurti ismetus visus baldus, ir daugiau nieko nereikia. Tokia priimtina minimalizmo estetika, norint isvengti streso ir depresijos:
http://www.flickr.com/photos/campobaeza ... otostream/
2010/03/21 12:33:57 12:33:57
Vakar darbe vel dave du batonus, duonos, kefyro, du stiklainius sriubos, du stiklainius uogienes, trecdali dezes sumustinuku is restorano. Niekaip nepavyksta isaiskinti, kad man vienam tiek nereikia. Yra tokia prievartos forma.
2010/03/21 22:19:18 22:19:18
samanta: (Puikus variantas - draugė su butu .)
Niekada neisiu i pazinti del buto. Mane pirso dviem moterim, kurios turi gyvenama plota(labai akcentavo), bet jei nejauti meiles, kaip tada.
2010/03/22 07:57:10 07:57:10
ka daryti?: Vakar darbe vel dave du batonus, duonos, kefyro, du stiklainius sriubos, du stiklainius uogienes, trecdali dezes sumustinuku is restorano. Niekaip nepavyksta isaiskinti, kad man vienam tiek nereikia. Yra tokia prievartos forma.
Pasidalink su draugu/drauge . Arba parduok kaimyui.
2010/03/22 07:59:59 07:59:59
ka daryti?: samanta: (Puikus variantas - draugė su butu .)
Niekada neisiu i pazinti del buto. Mane pirso dviem moterim, kurios turi gyvenama plota(labai akcentavo), bet jei nejauti meiles, kaip tada.
Meilės taip greit juk nepajausi . Gal jus atbaido būtent buto buvimo akcentavimas, nes ta sąlyga jus tarsi pririša prie situacijos, tarsi kokia būtinybė kurti santykius būtent su moterim, turinčią butą - o tai kelia pasipriešinimą.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume