Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ka man daryt?

razorlt

R

22 įrašai

2010/01/06 20:03:33 20:03:33

Būtent... Dabar gyvenu aš... Net mano draugo panelė pamačius, kaip aš dabar elgiuosi (nors ji jau mane pažysta metai su puse) sako ar čia tikrai tas pats aš? Tipo nėra manęs mačiusi tokio gyvibingo... Dabar skaitau knyga, kad mest rukyt, stengiuosi atstatyt savo organizmą, valgydamas, nes po viso to valgyt nenorėdavau arba labai nedaug te suvalgydavau... Po šių dalykų pradėsiu vėl sportuot, nes buvau metes keli metai... Laukiu vasaros, nes mes su draugu esame dviračių fanatikai... Dabar važiuoju vis slidinėt... Vienu žodžiu pradedu gyvent aktyviai, kaip iki pradedant draugaut su ja, pradedu būti vėl savimi... Tikiu, jog viskas susitvarkys, nebūtinai kaip tikėjausi iš pat pradžių, bet... Life is going on...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/06 21:33:33 21:33:33

o varge varge, klasika kokia....
pasveikimas bus daug ilgesni ir sunkesnis, nei tu gali įsivaizduoti...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 07:35:10 07:35:10

razorlt: Būtent... Dabar gyvenu aš... Net mano draugo panelė pamačius, kaip aš dabar elgiuosi (nors ji jau mane pažysta metai su puse) sako ar čia tikrai tas pats aš? Tipo nėra manęs mačiusi tokio gyvibingo... Dabar skaitau knyga, kad mest rukyt, stengiuosi atstatyt savo organizmą, valgydamas, nes po viso to valgyt nenorėdavau arba labai nedaug te suvalgydavau... Po šių dalykų pradėsiu vėl sportuot, nes buvau metes keli metai... Laukiu vasaros, nes mes su draugu esame dviračių fanatikai... Dabar važiuoju vis slidinėt... Vienu žodžiu pradedu gyvent aktyviai, kaip iki pradedant draugaut su ja, pradedu būti vėl savimi... Tikiu, jog viskas susitvarkys, nebūtinai kaip tikėjausi iš pat pradžių, bet... Life is going on...

Tikras šaunuolis esi . O jei "pasveikimas" ir užtruktų ilgai - nėra ko dėl to nerimauti, nes tokie procesai greit neįvyksta. Jei per greit - galima dar skaudžiau atkristi. Taigi - kantrybės prireiks. Bet jos ir taip tau reikės visam gyvenimui.

MINDISST

M

4 įrašai

2010/03/04 19:29:57 19:29:57

toks jausmas tarsi is tavo lupu sklinda mano zodziai. isgyvenau pres 6 men ta pati ir draugavome 3 metus. zinau kaip jautesi ir manau kad taip ir turi jaustis. as numeciau net 10kg per savaite ir myntis sukosi ven apie tai kad ji sugrys bet deja laikui begant supratau kad ne nezinau ar pats savo sela gydziau gerai, daug karevau su savo mintim bet man pavyko galiu patarti keleta dalyku ka pats dariau. atsikraciau visu daiktu kas primena ja, istryniau visus kontaktus, nuotrauku keleta tukstanciu. pakeiciau gyvenama veta. kitas zingsnis turetu buti draugai, leisk su jais ko daugiau laiko, kveskis i svecius ar pats pas juos eik, jei geri draugai patikek jie supras ir zinos ko tau reike. biski ikalk, nieko tokio jei ir iki zemes graibimo bet tikrai kita dena bus geriau, arba labai skaudes galva kad apie ja nekils jokios myntis buvai labai prisirises pre jos ir tikrai zinau kad sokai pagal jos dudele, savo laisvalaikio galima sakyti net neturejai tai va prisimink ka veikei iki kol sutikai ja, grysk pre savo pomegiu nes dabar esi pasimetes ir nezinai ka net veikti. geriauses vaistas yra laikas palengves po gero menesio gal net dveju i kitas neziuresi dar kury laika bet po 6 menesiu jau busi visai uzsimirses ir keliausi i medziokle atsibos gi vienam, nuorisi su kaskuo siltai bendrauti, apkabinti, pabuciuoti o rytais pabudus isvysti ta besisypsanti miela veiduka tai va laikykis, lauk ir pamatysi viskas bus gerai. atsigausi, pagrazesi. jauses kaip naujai gimes.

gytare

G

76 įrašai

2010/03/18 12:13:49 12:13:49

nesiparink, viskas bus gerai ta jaunuoliska meile...viska del jos padaryciau, dulkeles nuo kelio nuvalyciau...baik, neverta!

O zinai, kodel? ogi todel, kad kol gaisti laika ir svaistai energija del tokiu santykiu, kuriuose is kailio neriesi, keitiesi, o rezultate gauni tik tiek, kad
erzini ja..tiesiog apvagi save!!! savo laika, demesi, energija, kuriuos galetum skirti sau, kitiems zmonems, kurie tai ivertintu ir grazintu tau su

kaupu! Gyvenimas grazus, patikek Kiek dar sutiksi ivairiu zmoniu, o kai sutiksi ABIPUSE meile, tu dar padekosi buvusiai draugei, kad mete

tave, tikrai

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 18:25:48 18:25:48

Ką daryti? Viskas mane šokiruoja!!!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 18:30:42 18:30:42

Svečias: Ką daryti? Viskas mane šokiruoja!!!

Ka tas viskas? Sukonkretink.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 19:02:24 19:02:24

samanta:

Zmoniu jausmingumas, puikavimasis- kazkoks naujasis rokoko amzius. Smerkiamas kichas, o zmoniu bendravime jo apstu. Paklausk zmogaus apie jo profesija ar kaip sekasi, tuoj ims pustis, pasakoti viska ko net neprasau. Arba kai uzveda viena ir ta pati, metu metais. Apie kokius kvailus anekdotus,pvz., kaip kiskis lape apgavo ir pan., nekalbu. Ir dar. Negi negalima rodyti moters foto su drabuzeliais, kas atsitiks? Cia tik dalis to, kas shokiruoja.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 19:08:17 19:08:17

Svečias:
samanta:

Zmoniu jausmingumas, puikavimasis- kazkoks naujasis rokoko amzius. Smerkiamas kichas, o zmoniu bendravime jo apstu. Paklausk zmogaus apie jo profesija ar kaip sekasi, tuoj ims pustis, pasakoti viska ko net neprasau. Arba kai uzveda viena ir ta pati, metu metais. Apie kokius kvailus anekdotus,pvz., kaip kiskis lape apgavo ir pan., nekalbu. Ir dar. Negi negalima rodyti moters foto su drabuzeliais, kas atsitiks? Cia tik dalis to, kas shokiruoja.

Paprastai sutinkame žmones su tokiu elgesiu, prie kurio esame prisirisę (teigiamai ir kaip jūsų atveju neigiamai). Jums užkliuva žmoniu lėkštumas, paviršutiniškumas. Kažin kodėl? Kiti to net nepastebi, o dar kitus tai erzina. Visa esmė kaip reaguojate į erzinantį reiškinį. Jo nepakeisite, bet galima pakeisti savo reakciją.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 19:36:21 19:36:21

Samanta, sutinku, kad tai saves projekcija i panasius. Galiu sakyti sau, kad niekas mane nesuokiruoja, bet tada reikia uzsimerkti uzsiristi arba nors kiek pozityvo. Dekoju,aciu!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume