2009/12/31 14:49:47 14:49:47
Žinok bus dar blogiau ir aplinkiniai sakys - nu jau pakankamai laiko, jau beveik mėnuo praėjo. Ko tu čia.
Žinok netgi šitam forumui atsibosti imsi - du trys pasisakymai ir to pakanka įkyrėti.
O po to iš tikro ir pradėsi bręsti - pats susidoroti su savo stresu ir suprasti kad stresas - tik tai, ką tu pats sau suki galvoje.
Augimas visuomet skausmingas...
Gražių Naujųjų Metų... Sušvytėk jais kaip feniksas ir nenugrimzk į savigailos pelę. Savęs gailėtis - lengviausia
2010/01/02 16:31:14 16:31:14
Mano manymu, verciau kol kas susiturek ir nelisk i akis. Per prievarta, kaip sakoma, mielas nebusi.
2010/01/02 16:33:32 16:33:32
Pasileidusi, gerai tu cia pasakei
2010/01/03 13:02:13 13:02:13
As dabar ir nelendu jai į akis... Ta drauge vis parašo man, bet dabar pradėjau vengt jos, nes kažkaip įtartina ji man atrodyt pradeda... Sužinojau daug visokių dalykų - nelabai gerų ir netokių baisių... Pradedu kitaip į viska žiurėt... Net gi galvoju ar norėsiu vėl bendraut su ja... Atrodo jai tai būtų, ji ir toliau būtų tokia pati kaip iki šiol, o aš noriu kad žmogus šalia manes galėtų man pasakyt bent jau myliu tave.. Kad vėl nesitaikys nė trupucio prie mano trūkumų... Turėsiu but nesavimi būdamas su ja... Skaudu kai myliu ją vis, bet... Laikas gydo žaizdas ir viską pamatysiu veliau... O dabar aš, kaip kažkas sakė čia, gyvensiu, o ne egzistuosiu...
Ačių visiems čia pasisakiusiems, paguodusiems, patariusiems man... Nuoširdus ačių jums.
Kaip viskas bus toliau aš parašysiu jums. Po kažkiek laiko...
2010/01/03 16:42:17 16:42:17
razorlt: As dabar ir nelendu jai į akis... Ta drauge vis parašo man, bet dabar pradėjau vengt jos, nes kažkaip įtartina ji man atrodyt pradeda... Sužinojau daug visokių dalykų - nelabai gerų ir netokių baisių... Pradedu kitaip į viska žiurėt... Net gi galvoju ar norėsiu vėl bendraut su ja... Atrodo jai tai būtų, ji ir toliau būtų tokia pati kaip iki šiol, o aš noriu kad žmogus šalia manes galėtų man pasakyt bent jau myliu tave.. Kad vėl nesitaikys nė trupucio prie mano trūkumų... Turėsiu but nesavimi būdamas su ja... Skaudu kai myliu ją vis, bet... Laikas gydo žaizdas ir viską pamatysiu veliau... O dabar aš, kaip kažkas sakė čia, gyvensiu, o ne egzistuosiu...
Ačių visiems čia pasisakiusiems, paguodusiems, patariusiems man... Nuoširdus ačių jums.
Kaip viskas bus toliau aš parašysiu jums. Po kažkiek laiko...
Malonu, kad mąstai jau link "pasveikimo' nuo sielvarto, visai kitas vaizdas . Tau iš tikrųjų reikia daugiau laiko: suprasti save ir savo norus, taip pat pajusti, ar ji yra tas žmogus, su kuriuo tikrai norėtum būti. Viskas gali būti šiek tiek ir netgi visai kitaip nei atrodo: kai nukrinta rožiniai akiniai. Nes gyvenama juk realybėje.
2010/01/04 10:09:37 10:09:37
Jai ji sugebėtų pasikeist, o ne tik pasakyt man neišeina ar aš nemoku, ji būtų tas žmogus... Bet čia jau priklauso nuo manęs, o tik nuo jos.
Šis atsitikimas man padėjo suprast: Kas man yra draugai tikri, o kas tik bandė jais apsimetinėti... Taigi tai jau kaip ir geroji viso to pusė. Slėpiau visa tai nuo savo artimųjų, bet dabar matau, kad bereikalo. Jie tikrai gali ir suprast, ir patart.
2010/01/04 10:11:38 10:11:38
Svečias: Jai ji sugebėtų pasikeist, o ne tik pasakyt man neišeina ar aš nemoku, ji būtų tas žmogus... Bet čia jau priklauso nuo manęs, o tik nuo jos.
Šis atsitikimas man padėjo suprast: Kas man yra draugai tikri, o kas tik bandė jais apsimetinėti... Taigi tai jau kaip ir geroji viso to pusė. Slėpiau visa tai nuo savo artimųjų, bet dabar matau, kad bereikalo. Jie tikrai gali ir suprast, ir patart.
Pataisau: Jai ji sugebėtų pasikeist, o ne tik pasakyt man neišeina ar aš nemoku, ji būtų tas žmogus... Bet čia jau priklauso [b:10k5z6zg]ne[/b:10k5z6zg] nuo manęs, o tik nuo jos.
2010/01/06 12:47:43 12:47:43
Jei tikrai myli,paisyk jos noru,paleisk ja...tikra meile ne vergove,ne narvas,kuris kalina...paleisk viska ka jauti,pasilik kas maloniausia,ta jausma,kuris Tave ir islaisvins...
2010/01/06 16:51:52 16:51:52
Niekas - Jai paskaitytum ankščiau parašytus komentarus mano, suprastum, jog aš paleidau jau ją senai, tik savyje dar galvoju apie ją... Tai mano reikalas ir man to nei ji nei kas kitas negali uždraust ar priverst to nedaryti... Norus aš jos visus paisiau, todėl ir, iš dalies manau, kad taip ir atsitiko... Dabartinius norus jos, kad palikčiau ją, taip pat paisau ir nelendu jai į akis, bei stengiuosi ją pats pamiršt...
2010/01/06 18:04:54 18:04:54
Saunuolis !
Dabar tik laikas Tau pats geriausias draugas.Leisk ji prasmingai,sportuok,skaityk knygas,keisk stiliu,domekis naujais dalykais,juose atrasi uzuoveja,pailsejes sustipresi ir dabartine situacija nebus tokia,baisi
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume