2009/12/29 22:23:05 22:23:05
[quote="samanta"][quote="razorlt"]Net nezn... gal po kazkiek laiko reiktu pabandyt paciam imtis iniaciatyvos... nezn... As bent galvoju jog niekas nepasidarys pats savaime... Kaip jus manot ar geriau nk nedaryt ir nelyst i akis jai?
/quote]
Kaip tu nuspręsi padaryti pats, kaip tau pasakys tavo širdis - taip ir bus teisinga. Asmeniškai aš, jei man labai rūpėtų žmogus, po kurio laiko imčiausi iniciatyvos - ir jei aiškus atsakymas būtų "ne" - išprašyčiau šį jausmą iš savo širdies ir proto.
2009/12/29 23:02:49 23:02:49
razorlt: Zinau kad mano skausma teks iskentet paciam... Ir nenoreciau jog kam tektu kentet uz mane...
Bandau sawo mintis nukreipt kazkur kitur... Bandau daugiau laiko leist su draugais.. Kazka veikt...
Renuske - Nu ar gris ar ne tai cia sunku pasakyt... Kiekvienam gali susviest kitaip... Net nezn... gal po kazkiek laiko reiktu pabandyt paciam imtis iniaciatyvos... nezn... As bent galvoju jog niekas nepasidarys pats savaime... Kaip jus manot ar geriau nk nedaryt ir nelyst i akis jai?
Samanta - Suprantu jog tai ura mano vaisius ta meile... Zinau jog dabar yra begalo sunku bet veliau po truputi atsitiesiu... Tiesa pasakius cia jums vis rasau ir sulaukiu is jusu pasisakymu... Man kazkaip yra lengviau...
Ne yra ne, nedraskyk senu zaizdu tu ja myli - jei ji supras, kad myli tave pati ateis. As tau dar karta patariu,paprastai zmogui labai sunku keisti charakteri, kartais neimanoma, taciau tokie sukretimai padeda radikaliai pasikeisti. Geriau tapti arogantisku ir pasiputusiu siknium, nei miela treniruociu kriause, sakai esi studentas uzsirasyk i koki bureli, turi buti sokiu,choro bureliai ir t.t. ypac sokiu, vienu suviu 2 zuikikai ir forma gera galesi palaikyti, ir nauju pazinciu susirasi, o jei dar lotynu sokiai tai po keleto menesiu treniruociu ir merginu demesio klubuose neatsiginsi sekmes.
Wrapped_Up_In_Time
W
30 įrašai
2009/12/30 01:09:43 01:09:43
Is tikro, tai lengviausias budas atsitiesti yra susirasti nauja drauge , tiesiog tada iskart mintys po truputi nuplaukia, manau butu protinga paieskot paneles, kuri taip pat kazka pan isgyventu tuo metu, bus lengviau, nors pats asmeniskai to nesu dares, bet tikrai nemazai pazystamu yra tai bande ir tai yra veiksminga, net jei ir neziuresi i tuos naujus santykius lb rimtai, aisq cia jau reik ir to kito zmogaus neskaudint, bet butent ziurint grynai is tavo puses, tai yra geriausias variantas.
2009/12/30 08:56:42 08:56:42
Galvojau ir as taip pat susirast kita jog pamirsciau sia... bet tiesiog nzn... man bent jau dabar tai kitos ne aki traukia ne norisi bendraut su kazkuria.. O gal tiesiog jog dar tiek mazai laiko te praejo po visko...
Samanta - Man kiekviena diena norisi parasyt jai ir pabandyt atkurt viska... tiesiog nenoriu dabar skaudint jos ir pats zemintis... Nes manau kad ji dar tebegalvoja kaip ir iki siol jog reik jai pabandyt pabendraut su kitais... O ir as jai peranksti pradesiu lyst i akis galiu dar labiau atitolint ja nuo saves...
2009/12/30 10:16:33 10:16:33
razorlt: Galvojau ir as taip pat [b:3d4s435k]susirast kita jog pamirsciau sia[/b:3d4s435k]... bet tiesiog nzn... man bent jau dabar tai kitos ne aki traukia ne norisi bendraut su kazkuria.. O gal tiesiog jog dar tiek mazai laiko te praejo po visko...
Samanta - Man kiekviena diena norisi parasyt jai ir pabandyt atkurt viska... tiesiog nenoriu dabar [b:3d4s435k]skaudint jos ir pats zemintis[/b:3d4s435k]... [b:3d4s435k]Nes manau kad ji dar tebegalvoja [/b:3d4s435k]kaip ir iki siol jog reik jai pabandyt pabendraut su kitais... [b:3d4s435k]O ir as jai peranksti pradesiu lyst i akis [/b:3d4s435k]galiu dar labiau atitolint ja nuo saves...
Butu nesazininga kitos merginos atzvilgiu. Jei seip tik kaip Drauga, tai viskas Ok. Kuo daugiau tokiu tuo geriau. Jei noresi ir cia atrasi Draugu...
Viskas teisingai "nelysk merginai i akis". Ji zino kur tu esi.
Negalvok tiek ka galvoja kiti.
swx
2009/12/30 18:50:42 18:50:42
Siaip ir man nelb tokia mintis yra kad susirast kita... Draugausiu ne del to kad ji man patinka o del sawu priezasciu... Taip galiu iskaudint ir kita zmogu... O dabar pagalvojus kaip jautiesi kai zaidzia tawo jausmais tai tikrai nesinori linket nei priesui to... Nebent jai susirast ir but atviram... Pasakyt kaip yra... Bet nemanau kad kam tai patiktu... Vakar jos brolio drauge pasiule svest naujus metus pas juos... Sake jog mano ex nebus... taigi sutikau... Siandien sesuo kai suzn jog ten svesiu galvojo jog ir ji bus... sake nesizemink... ji nenori matyt tawes jai taip padare tai ir nelysk... ir kaip svecias rase ji zino kur as gyvenu... Manau jog taip bus teisingiausia mano atzvilgiu...
2009/12/31 05:50:09 05:50:09
razorlt: ... as turiu vilties kad busim dar kartu... jai to nebutu tikrai nelaukciau jos...
"razorlt", jei nelaidai zodziu vejais, o tavo lupos kalba sirdies balsu, pats laikas isrinktajai istiesti ranka ir pasiulyt kartu save atrasti Seimoje. Jos atsakymas taps tau atsakymu "Ka man daryti?".
Drasos, atrask savo pastovia vieta ir nesiblaskyk Naujuju isvakarese Sekmes
2009/12/31 10:12:16 10:12:16
Kora - Seima nemanau kad dabarr dar yra laikas... Man 21 o jai 19 taigi gal peranksti dar... Ir abu esame studentai... As neturiu ne darbo dabar... Po naujuju tikiuosi susirast bet ir tai gaunant 800 lt nemanau kad iseitu pragyent seimai... Ir beto ji seniau snekejus yra kad tuoktis ji nenori taip greit... bent jau kol studentauja ir neturi darbo... Ne tai kad su manim bet aplamai.. Ir jai dabar kai issiskyre mes... Isivaizduok ateinu as ir paklausiu del seimos... Kazkaip nelb man cia...
Sėkmės jum mielieji ateinančiais 2010 metais. Gerų nuotaikų ir svarbiausia meilės.
2009/12/31 10:30:35 10:30:35
razorlt: Kora - Seima nemanau kad dabarr dar yra laikas... Man 21 o jai 19 taigi gal peranksti dar... Ir abu esame studentai... As neturiu ne darbo dabar... Po naujuju tikiuosi susirast bet ir tai gaunant 800 lt nemanau kad iseitu pragyent seimai... Ir beto ji seniau snekejus yra kad tuoktis ji nenori taip greit... bent jau kol studentauja ir neturi darbo... Ne tai kad su manim bet aplamai.. Ir jai dabar kai issiskyre mes... Isivaizduok ateinu as ir paklausiu del seimos... Kazkaip nelb man cia...
Sėkmės jum mielieji ateinančiais 2010 metais. Gerų nuotaikų ir svarbiausia meilės.
Tu teisus, šeimai jums šiuo metu per anksti, tai tik tarsi ateities perspektyva. Žmogų nepasiruošusį tam galima net visai nubaidyti. Na, laikas parodys. Būk kantrus - nes gyvenime dar ne kartą prireiks geležinės kantrybės.
Gerų vilčių ir sėkmės tau! Laikyk aukščiau nosį Noriu tau ir visiems palinkėti laimingų švenčių ir tiesiog Laimės
O kadangi, anot vienos gražios legendos, dievai nuo žmogaus paslėpė laimę - kaip jūs manote, kur? - taip, pačiame žmoguje! - tad linkiu atrasti savo Laimę - o jos atradimo kelias - per save....
2009/12/31 13:22:53 13:22:53
Kazkaip kai tik issiskyriau pirma diena buwo sunkiausia o poto lengviau... Bet dabar darosi vis sunkiau ir sunkiau... Pradedu galvot apie ja ir ka nors veikdamas ir budamas su draugais... Prisimenu vis ja, jos sypsena, akis, lupas jos siltus apsikabinimus, pajuokavimus ir siltus zodzius...dieve kaip man gaila viso sito... kaip as pradedu visko pasiilgt... To zmogaus su kuriuo tiek daug gero patyriau ir kaip man buwo gera salia jo... Jai taip pat budavo labai gera... Visas pasaulis tarsi apsiniaukes... Jauciu chaosa savyje... Sirdis plysta ir nezinai uz ko griebtis....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume