2010/10/01 07:09:45 07:09:45
Svečias:
....
Pabaigai norėčiau atsakyti į vieną klausimą : Kas kaltas, kad moterys panoro būti ne švelniom, o stipriom? Kas moteris pastūmė į nutrūktgalvišką [b:318st80m]emansipaciją[/b:318st80m]? Atsakysiu visiškai kategoriškai: VYRAI, nes vyrai visą laiką valdė visuomenę ir uždarė moterį tarp keturių sienų. Vyrai, būdami valdžioje, nepadėjo moterims tapti pilnaverčiais visuomenės nariais ,beveik nepadeda ir dabar. Neturime kaltinti moterų, kad jos savo problemas sprendžia savaip. Padaryti, kad moteris būtų laiminga šeimoje ir visuomenėja labai nepaprasta, bet gal "traukinys dar nenuvažiavo". Vyrams yra apie ką pagalvoti.
Liumpenintelektuali demagogija - shi karta su feminizmo dvokeliu. Ka Jus shioje svetaineje veikiate?
PS "emansipacija" rashoma su "c".
2010/10/01 10:00:29 10:00:29
Ne taip suformuluotas temos pavadinimas sakyciau ne savim pasitikincių bijo ,o nemegsta labiau organizuotų už save nes jaučiasi nevykėliu ,taip gal būtų tiksliau jai jau rimtai kalbėt.
2010/10/11 14:26:51 14:26:51
Sveiki, malonu, kad tema gyvuoja jau pora metu. Kiekvienas is musu skirtingai traktuoja zodi savimi pasitikintis zmogus, nera skirtumo ar tai moteris ar vyras nenoreciau sutinkti, kad pasitikejimas savimi butu prilygintas turtams ar vulgariam elgesiui. Jeigu Jums reiketu atlikti operacija ka rinktumetes: profesionala, kuris zino kaip ir ka daryti (pasitikinti savimi) ar besiblaskanti asmeni, kuris nepasitiki savo gebejimais nei profesiniais, nei asmeniniais. Pasitikejimas tai sprendimu priemimas laiku ir vietoje:))bent jau taip norejau kad jis butu ivardintas pries dvejus metus
2010/10/11 15:36:42 15:36:42
stebėtojas: Ne taip suformuluotas temos pavadinimas sakyciau ne savim pasitikincių bijo ,o nemegsta labiau organizuotų už save nes jaučiasi nevykėliu ,taip gal būtų tiksliau jai jau rimtai kalbėt.
Bet tuomet jie patys tikriausi nevykėliai..
2010/10/11 16:35:11 16:35:11
kompleksuoti ir nepasitikintys savimi bijo, ir ne tik savimi pasitikinčių moterų, bet ir aplamai moterų ir vyrų:).
2010/10/11 19:12:26 19:12:26
Svečias: stebėtojas: Ne taip suformuluotas temos pavadinimas sakyciau ne savim pasitikincių bijo ,o nemegsta labiau organizuotų už save nes jaučiasi nevykėliu ,taip gal būtų tiksliau jai jau rimtai kalbėt.
Bet tuomet jie patys tikriausi nevykėliai..
Kokie jie jums atrodo sprest jums aš rašiau kaip jie jaučiasi, o ne kokie yra ,aš ne vertintojas.
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/10/12 08:21:54 08:21:54
Nebijo vyrai tokiu moteru. Atvirksciai, net gi idomu su tokia pabendrauti. Zinoma, tokia isitempti i lova neuztenka atverti savo pinigine, dar reikia ja ir sudomint...O cia daznai vyru galimybes tampa ribotos. Na ne visu zinoma, bet.. Taigi vyrai iesko lengvesniu budu.
2010/10/12 18:49:27 18:49:27
Senas hrienas: Nebijo vyrai tokiu moteru. Atvirksciai, net gi idomu su tokia pabendrauti. Zinoma, tokia isitempti i lova neuztenka atverti savo pinigine, dar reikia ja ir sudomint...O cia daznai vyru galimybes tampa ribotos. Na ne visu zinoma, bet.. Taigi vyrai iesko lengvesniu budu.
Įdomu pasidarė (čia tik šeip), ar visi keliai veda į vieną tikslą - į lovą? ir tik būdai skirtingi: vieni lengvesni, kiti sudėtingesni? hm???
Tuomet aš iki šiol naivuolė.
2010/10/12 19:11:42 19:11:42
Senas hrienas: Nebijo vyrai tokiu moteru. Atvirksciai, net gi idomu su tokia pabendrauti. Zinoma, tokia isitempti i lova neuztenka atverti savo pinigine, dar reikia ja ir sudomint...O cia daznai vyru galimybes tampa ribotos. Na ne visu zinoma, bet.. Taigi vyrai iesko lengvesniu budu.
Jei leisite O jei ir ne visvien labai lengvai analizuojamas komentaras.
''Atvirksciai idomu pabendrauti'' ))))))) trys zodziai. Na ir dar tai kad tiesos kurias as pries kelis menesius reziau sakydamas apie tai kad itelektuali , stipri moteris kiekvieno nusususio sito forumo mulkio svajone (mano taip pat). Tada mane apipilti bande degutu ir plunksnu paruose buvo ))
Na apie jo tiksla senas hrienas paprastai ir aiskiai ''pinigine'' Taip hrienas apie savo ribotas galimybes cia ir parasei )) tik neaisku ar piniga turi motriskai nusipirkti ar jo neturi intelektualiam kavos puodeliui jos pasikviesti
Lengvesnio kelio paieska neprideda pliuso ))
Na dar viena suvarciau )))))) Sansai dideja !
Kas sekantis ?
2010/10/12 19:17:47 19:17:47
Paskaitau - ir vis dazniau forumas man atrodo vieta, kur galima ir netgi pageidautina kazka suvartyti,isjuokti, ispeikti..Gal taip ir turi buti?Vyksta dvikovos.Tik kam ir del ko?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume