Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 20:36:08 20:36:08

Svečias:
Supratau, žodžiu teigiate, kad pilkos pelytės- tik gali atrodyti pilkos pelytės, bet nėra pilkos pelytės. Tai gal cia galima daryti ir kita isvada, kad tokios "neatsiskleidusios" vyrams idomesnes, nes atrodo paslaptingesnes? Neaisku, kas po ta "pilkos pelytes" kauke slepiasi.

Su pirma dalimi sutinku. Su antra - sunku atsakyt vienareikšmiškai, paliekam su klaustuku. Kažin, ar kas nors rimtai domėtųsi mergina, kuri tyli, neatskleidžia savęs. Nebent ji vyrui iš išvaizdos iš pirmo žvilgsnio krito į akį. Kitu atveju - jos tylėjimas gali būti suprasta kaip pasikėlimas, kompanijos ignoravimas. O aš asmeniškai jokio "paslaptingumo" niekada nesupratau, ir nevertinau.

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 20:39:41 20:39:41

Dar apie paslaptingumą. Didžiausias žmogaus trūkumas, bendraujant su kitais žmonėmis - neįdomumas. Žmogus gali neturėti jokių blogų bendravimo įpročių, atmesti savo egoizmą, bet jei jis neturės ką įdomaus pasakyti - juo niekas nesidomės. Tiesa, tai dar nereiškia, kad vienoje kompanijoje tylintis ir besiklausantis žmogus kitoje kompanijoje negali būti kompanijos siela.

vpavarde49

V

4 įrašai

2012/06/11 16:20:09 16:20:09

Almike: Esu savarankiška ir daugelį mano gyvenimo sėkmių ir nesėkmių esu priversta spręsti pati. Nesu pačios geriausios geriausios nuomonės apie save, tačiau bet kokio mulkio šalia sąvęs matyti taip pat nenoriu. O tada jiems ir atrodau pasipūtusi, arogantiška. Bet man nusišvilpt ant tokių nuomonės, nes dirbu, mokausi, investuoju į save. Tai kodėl negaliu norėti šalia savęs matyti ne agurkų skynėją?

Vyrai iesko meilios ,mylincios ir ju laukiancios ir pasiilgstancios zmonos,o ne kazkokios verslo partneres. Todel toks ir poziuris. Jei moteris mano,kad vyras jai reikalingas tik tam,kad vini i siena ikalti,o visa kita ji gali pati,tai.....tokios ir buna savarankiskos ir vienos dazniausiai...

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/06/12 21:56:10 21:56:10

[email protected]:
Almike: Esu savarankiška ir daugelį mano gyvenimo sėkmių ir nesėkmių esu priversta spręsti pati. Nesu pačios geriausios geriausios nuomonės apie save, tačiau bet kokio mulkio šalia sąvęs matyti taip pat nenoriu. O tada jiems ir atrodau pasipūtusi, arogantiška. Bet man nusišvilpt ant tokių nuomonės, nes dirbu, mokausi, investuoju į save. Tai kodėl negaliu norėti šalia savęs matyti ne agurkų skynėją?

Vyrai iesko meilios ,mylincios ir ju laukiancios ir pasiilgstancios zmonos,o ne kazkokios verslo partneres. Todel toks ir poziuris. Jei moteris mano,kad vyras jai reikalingas tik tam,kad vini i siena ikalti,o visa kita ji gali pati,tai.....tokios ir buna savarankiskos ir vienos dazniausiai...

niekas cia ir neiesko verslo partneriu. Manau zymiai svarbiau salia saves tureti issilavinusi, protinga vyra, su kuriuo visada galima butu pasitarti visais gyvenimo klausimais.

Kristina Va

K

12 įrašai

2012/06/16 20:14:35 20:14:35

Nėjau taip sunku pripazinti, kad kad ir kokia bus moteris, ji vies viena nores stipresnio vyro nei pati...

Andries

A

38 įrašai

2012/06/16 21:09:53 21:09:53

Ai čia kaip pasakius 50/50

ies

I

3 įrašai

2012/06/22 22:19:20 22:19:20

Kristina Va: Nėjau taip sunku pripazinti, kad kad ir kokia bus moteris, ji vies viena nores stipresnio vyro nei pati...

Va tudie jos ir verslinikės o ne moterys tik dziunze dar turi kurios niekam nereikia

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/24 11:29:50 11:29:50

„Į mūsų šalį staiga ėmė plūsti masinė kultūra iš Vakarų. Mes buvome pakankamai infantili visuomenė, viską priimanti už gryną pinigą. Paauglės, jaunos merginos, moterys žiūrėjo Pietų Amerikos serialus ir svajojo apie sotų bei gražų gyvenimą, kurį moteriai sukuria vyras. Tam tikri filmai formavo nuomonę, kad meilė už pinigus gali būti graži, ir tai nėra blogai, – pasakoja D. Leinartė. – Visos šios aplinkybės drauge suveikė labai stipriai. Moterys norėjo gražesnio gyvenimo, tačiau pasiūlyti mainais galėjo nebent savo kūną. Tokia padėtis vyravo beveik visą pirmąjį Nepriklausomybės dešimtmetį. Vėliau, žinoma, viskas keitėsi.“

Skaitykite daugiau: http://gyvenimas.delfi.lt/love/perkama- ... z1yi1dWVIk

Man atrodo dar negreit pasikeis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/24 14:44:53 14:44:53

paskaičiau "diskusijas". Kažkoks briedas. Žmonės, ar jūs neturite normalių draugų, kad čia pastrigę kažkokias nežinia kam įrodančias tezes vienas kitam rašinėjate? Vasara.... geriau išeit pasivaikščiot. Virtulus gyvenimas yra iliuzinis, ir kaip ir visos priklausomybės įtraukia su savo jėga, t.y. atitraukia nuo normalaus gyvenimo, realių santykių. Siūlau pamąstyti. Dingstu negrįždamas iš čia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume