Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 19:17:08 19:17:08

Reksminga papuga - gal per stipriai pasakyta Mes nekalbam apie papūgas, fifas, isivaizdinusias ir panašiai.- tokiu yra ir moteru, ir vyru. Kalbam veikiau apie paties charakterio kaip tokio skirtumus. Gerai, tai kodel jie žavisi tokiomis, kaip jūs sakot, ekscentriškomis ir neprognozuojamomis moterimis ir jos sulaukia daug dėmesio iš vyrų pusės? Kodėl pagaliau jas į meilužes renkasi, jei turi mielą žmoną, kurią pasirinko kaip savo gyvenimo moteri?

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 19:34:18 19:34:18

Svečias:
Aš netgi formuluočiau klausimą kitaip - kodėl vyrai veda pilkas pelytes, o pastarosios išteka anksčiausiai? O štai charizmatiškai, įdomiai, savarankiškai, turinčiai savo nuomonę moteriai yra tikrai sunkiau vedybų klausimu... Vyrai žavisi gražiomis, savarankiškomis ir įdomiomis - tokios moterys jiems iššūkis, tačiau kurti gyvenimą su jomis prisibijo. Geriau ves pilką pelytę ir po to lakstys paskui meilužes... Jie ieško tokių, su kuriomis pirmiausia būtų patogu, saugu, įprasta, o tik po to jausmų ir aistros. Čia yra nepasitikejimas savo vyriškumu.

Nu nežinau, nežinau. Iš mano aplinkos, tos protingesnės, charizmatiškos asmenybės susiporavo dar studijų metais, ir dauguma dabar sėkmingai ištekėjusios. Tos "pilkos pelytės", kaip sėdėjo namuose vienos, taip ir dabar sėdi. Nežinau, kaip ten vyresniame amžiuje, bet maniškiame ~30 - būtent taip.
Kita vertus, kartais ta "pilka pelytė" būna daug protingesnė ir charizmatiškesnė asmenybė, nei tos, kurios demonstruoja savo protą. Dažnai ir pomėgiai jų būna daug įdomesni ir originalesni.
Ypač naujoje kompanijoje, būna žmonių, kurie mažiau šneka, daugiau klauso. Tai dar ne pagrindas jų nurašyti. Ir jie dažnai būna daug protingesni ir labiau patyrę, nei kai kurie "žąsinai" ir "papūgos", kurie šneka ale protingai. Tiesiog skirtingose aplinkose žmonės elgiasi skirtingai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 19:42:26 19:42:26

Svečias: Reksminga papuga - gal per stipriai pasakyta Mes nekalbam apie papūgas, fifas, isivaizdinusias ir panašiai.- tokiu yra ir moteru, ir vyru. Kalbam veikiau apie paties charakterio kaip tokio skirtumus. Gerai, tai kodel jie žavisi tokiomis, kaip jūs sakot, ekscentriškomis ir neprognozuojamomis moterimis ir jos sulaukia daug dėmesio iš vyrų pusės? Kodėl pagaliau jas į meilužes renkasi, jei turi mielą žmoną, kurią pasirinko kaip savo gyvenimo moteri?

todėl kad jiems tos neprognozuojamos tėra įdomios laikinai, kaip meilužės. Tortas irgi valgomas ne kasdien, aštrūs padažai irgi. O kasdien - duona juoda įprastinė, kuri niekada nenusibosta.O su tom ,,įdomiom" tai kaip ant tiksinčios bombos, niekad nežinai kas jai ,,a la savarankiškai" šaus įgalvą. Jos tinka baliukam, seksui, pramogom.

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 19:43:36 19:43:36

Didesnė problema, kai žmogus pats save laiko protingu ir charizmatišku, tokiu nebūdamas. Tada jam tikrai būna neaišku, kodėl jis, toks super duper unikalus, nesuranda sau antros pusės. Beje, ar yra pasaulyje bent vienas žmogus, kuris giliai širdyje nelaikytų saves protingu?
Nemažai žmonių laiko save intelektualais, vien todėl, kad skaito knygas. Jie nesupranta, kad tai tiesiog vienas iš pomėgių, ir jis nėra niekuo intelektualesnis, nei filmų žiūrėjimas. Priklauso, ką skaitai, ir ką žiūrai. Tačiau vien tai, kad pašnekovas neskaito knygų leidžia jį nurašyti.
Kiti labai sureikšmina savo "aukštąjį išsilavinimą".
Gal laikas nusileisti ant žemės? Žiūrėk, ir antra pusė atsiras.

Svetė

S

256 įrašai

2011/10/26 19:46:09 19:46:09

Anonimas:
Svečias:
Aš netgi formuluočiau klausimą kitaip - kodėl vyrai veda pilkas pelytes, o pastarosios išteka anksčiausiai? O štai charizmatiškai, įdomiai, savarankiškai, turinčiai savo nuomonę moteriai yra tikrai sunkiau vedybų klausimu... Vyrai žavisi gražiomis, savarankiškomis ir įdomiomis - tokios moterys jiems iššūkis, tačiau kurti gyvenimą su jomis prisibijo. Geriau ves pilką pelytę ir po to lakstys paskui meilužes... Jie ieško tokių, su kuriomis pirmiausia būtų patogu, saugu, įprasta, o tik po to jausmų ir aistros. Čia yra nepasitikejimas savo vyriškumu.

Nu nežinau, nežinau. Iš mano aplinkos, tos protingesnės, charizmatiškos asmenybės susiporavo dar studijų metais, ir dauguma dabar sėkmingai ištekėjusios. Tos "pilkos pelytės", kaip sėdėjo namuose vienos, taip ir dabar sėdi. Nežinau, kaip ten vyresniame amžiuje, bet maniškiame ~30 - būtent taip.
Kita vertus, kartais ta "pilka pelytė" būna daug protingesnė ir charizmatiškesnė asmenybė, nei tos, kurios demonstruoja savo protą. Dažnai ir pomėgiai jų būna daug įdomesni ir originalesni.
Ypač naujoje kompanijoje, būna žmonių, kurie mažiau šneka, daugiau klauso. Tai dar ne pagrindas jų nurašyti. Ir jie dažnai būna daug protingesni ir labiau patyrę, nei kai kurie "žąsinai" ir "papūgos", kurie šneka ale protingai. Tiesiog skirtingose aplinkose žmonės elgiasi skirtingai.

hmz, o mano aplinkoje yra priešingai Kursiokes, kurios buvo ne tik tyliausios, bet ir pilkiausios - iš visko, iš bendravimo, iš išvaizdos ištekėjo pirmos ir anksčiausiai. Gl jos kelia mežesnius reikalavimus. Aišku, gal aš jų taip gerai ir nepažįstu - gal viduje jos super įdomios asmenybės. Pati nesu labai smarki ar super duper, bet visada turiu savo nuomonę, reikalavimus, požiūrį, žinau, ko noriu iš gyvenimo, esu finansiškai nepriklausoma ir apsiskaičius, bet,] man sunku su rimtais santykiais... O nerimtų pasiūlymų ir dėmesio - nors maišais vežk.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 19:54:29 19:54:29

niekam nereikalinga valdinga su begaliniais savo reikalavimais boba

Anonimas

A

29 įrašai

2011/10/26 19:59:14 19:59:14

Svete:
hmz, o mano aplinkoje yra priešingai Kursiokes, kurios buvo ne tik tyliausios, bet ir pilkiausios - iš visko, iš bendravimo, iš išvaizdos ištekėjo pirmos ir anksčiausiai. Gl jos kelia mežesnius reikalavimus. Aišku, gal aš jų taip gerai ir nepažįstu - gal viduje jos super įdomios asmenybės. Pati nesu labai smarki ar super duper, bet visada turiu savo nuomonę, reikalavimus, požiūrį, žinau, ko noriu iš gyvenimo, esu finansiškai nepriklausoma ir apsiskaičius, bet,] man sunku su rimtais santykiais... O nerimtų pasiūlymų ir dėmesio - nors maišais vežk.

paanilizuokime viską iš eilės.
Išvaizda - neįsižeiskite, bet apie ją turėtų kalbėti vyrai. Kažin ar moteris gali pasakyti savo objektyvią nuomonę apie kitą moterį. Juk ir aš negaliu pasakyti, ar kitas vyras gražus, ar ne. Galiu tik palyginti tik tokius dalykus, kaip finansinę būklę, ar pasportavęs, ar ne, bet tai dar nieko nereiškia. Galbūt vyrų akimis tos pilkiausios akimis buvo labai gražios.
Bendravimas - kiekvienoje kompanijoje žmogus elgiasi skirtingai. Mano kursiokės irgi per daug nebendraudavo. Atsiskleisdavo tik tarp savo draugų, o su kursiokais stengėsi išlaikyti atstumą. Bet pilkos jos nuo to tikrai netapo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 20:26:05 20:26:05

Anonimas:
Svete:

paanilizuokime viską iš eilės.
Išvaizda - neįsižeiskite, bet apie ją turėtų kalbėti vyrai. Kažin ar moteris gali pasakyti savo objektyvią nuomonę apie kitą moterį. Juk ir aš negaliu pasakyti, ar kitas vyras gražus, ar ne. Galiu tik palyginti tik tokius dalykus, kaip finansinę būklę, ar pasportavęs, ar ne, bet tai dar nieko nereiškia. Galbūt vyrų akimis tos pilkiausios akimis buvo labai gražios.
Bendravimas - kiekvienoje kompanijoje žmogus elgiasi skirtingai. Mano kursiokės irgi per daug nebendraudavo. Atsiskleisdavo tik tarp savo draugų, o su kursiokais stengėsi išlaikyti atstumą. Bet pilkos jos nuo to tikrai netapo.

Supratau, žodžiu teigiate, kad pilkos pelytės- tik gali atrodyti pilkos pelytės, bet nėra pilkos pelytės. Tai gal cia galima daryti ir kita isvada, kad tokios "neatsiskleidusios" vyrams idomesnes, nes atrodo paslaptingesnes? Neaisku, kas po ta "pilkos pelytes" kauke slepiasi.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/26 20:27:54 20:27:54

As esu grazi, i mane atkreipia demesi vyrai (Jetus ka ta moteriske nori is saves isspausti- issidaziusi kaip baidykle, atrodo 10 metu vyresne ir plaukai nutriuse).
As esu finansiskai nepriklausoma (Permiegojo su sefu, ir perlipo per galva savo kolegems ir tik uz toki vargana atlyginima...)
As esu labai uzimta, dirbu svarbu darba (Tikriausiai VMI catina Delfije)
As issilavinusi (Tikriausiai baige Riomeri teise)
As esu charizmatiska ir turiu poziuri (Geriau patyletu ta durne, visur lenda su savo kaimiska nuomone; o kas ta jos drauge, kuri tyli salia atrodo nekvaila- but gerai su ja pabendrauti, pazvengtume is tos vistos)
As esu apsiskaiciusi (Ir kodel pas visas moteris tos pacios 3 knygos is Maximos knigyno, speju gavo jas dovanu)
As esu labai idomi (Klausau idemiai istoriju is Kretos, Turkijos, Egipto kelioniu ir svajones aplankyti Bali. Klausau idemiai, tyliu- Bali man nepatiko)
As ieskau rimtu santykiu (Vel lauzysis, po to gules kaip lenta- sekso metu galvos ar nepalaikysiu jos kekse, po to aiskins, kad iprastai taip nedaro)
As patraukli, bet man nesiseka su vyrais (Reiskia turejo daug trumpalaikiu partneriu)
As turiu reikalavimus partneriui (.../skliausteliuose ka galvoja vyras/...)

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 20:35:15 20:35:15

Cia tai geras, nu ir tiksliai Zygfrid parase. Respect as ir pastebejau, kad tos kur save laiko protingom ir zavingom, dazniausiai buna visiems nusibodusios ikyrios prisidaze baidykles

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume