Anonimas: Svečias:
Aš netgi formuluočiau klausimą kitaip - kodėl vyrai veda pilkas pelytes, o pastarosios išteka anksčiausiai? O štai charizmatiškai, įdomiai, savarankiškai, turinčiai savo nuomonę moteriai yra tikrai sunkiau vedybų klausimu... Vyrai žavisi gražiomis, savarankiškomis ir įdomiomis - tokios moterys jiems iššūkis, tačiau kurti gyvenimą su jomis prisibijo. Geriau ves pilką pelytę ir po to lakstys paskui meilužes... Jie ieško tokių, su kuriomis pirmiausia būtų patogu, saugu, įprasta, o tik po to jausmų ir aistros. Čia yra nepasitikejimas savo vyriškumu.
Nu nežinau, nežinau. Iš mano aplinkos, tos protingesnės, charizmatiškos asmenybės susiporavo dar studijų metais, ir dauguma dabar sėkmingai ištekėjusios. Tos "pilkos pelytės", kaip sėdėjo namuose vienos, taip ir dabar sėdi. Nežinau, kaip ten vyresniame amžiuje, bet maniškiame ~30 - būtent taip.
Kita vertus, kartais ta "pilka pelytė" būna daug protingesnė ir charizmatiškesnė asmenybė, nei tos, kurios demonstruoja savo protą. Dažnai ir pomėgiai jų būna daug įdomesni ir originalesni.
Ypač naujoje kompanijoje, būna žmonių, kurie mažiau šneka, daugiau klauso. Tai dar ne pagrindas jų nurašyti. Ir jie dažnai būna daug protingesni ir labiau patyrę, nei kai kurie "žąsinai" ir "papūgos", kurie šneka ale protingai. Tiesiog skirtingose aplinkose žmonės elgiasi skirtingai.
hmz, o mano aplinkoje yra priešingai Kursiokes, kurios buvo ne tik tyliausios, bet ir pilkiausios - iš visko, iš bendravimo, iš išvaizdos ištekėjo pirmos ir anksčiausiai. Gl jos kelia mežesnius reikalavimus. Aišku, gal aš jų taip gerai ir nepažįstu - gal viduje jos super įdomios asmenybės. Pati nesu labai smarki ar super duper, bet visada turiu savo nuomonę, reikalavimus, požiūrį, žinau, ko noriu iš gyvenimo, esu finansiškai nepriklausoma ir apsiskaičius, bet,] man sunku su rimtais santykiais... O nerimtų pasiūlymų ir dėmesio - nors maišais vežk.