Svečias: Silpni (ne jėga, o intelektu, valia, ...) vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų, nes šalia jų atrodys prastai ir jausis prastai, bus demaskuoti. Manau, kad šią temą neverta gvildenti. Tai nagrinėjimas situacijos, kuri retokai pasitaiko, nes stipri moteris tiesiog nebendrauja su silpnu vyru, o, jei ir bendrauja, tai dėl to, kad pati atrodytų geriau.
Geriau pasiaiškinti, kodėl stiprių moterų vengia stprūs vyrai arba kodėl stprūs vyrai stiprias moteris palieka. Vieną iš priežasčių bandysiu paminėti.
Čia reikėtų atsakyti į klausimą: kaip moteris tampa stipria, kokia moteris stipri, kaip pasireiškia jos stiprumas? Į šį klausimą, mielos moterys, nebandykit atsakyti viešai, nes tai pavirs ginyba, puolimu, gal net įžeidinėjimais. Kiekviena atsakykit tyliai sau. Aš tik pasakysiu, mano nuomone, stiprios moters virsmo rezultatą: jūs darotės panašios į vyrus. Todėl vyrai ieško ne stprių, o švelnių, ieško to, ko patys stokoja, ieško savo savybių papildymo.
Pabaigai norėčiau atsakyti į vieną klausimą : Kas kaltas, kad moterys panoro būti ne švelniom, o stipriom? Kas moteris pastūmė į nutrūktgalvišką emansipaciją? Atsakysiu visiškai kategoriškai: VYRAI, nes vyrai visą laiką valdė visuomenę ir uždarė moterį tarp keturių sienų. Vyrai, būdami valdžioje, nepadėjo moterims tapti pilnaverčiais visuomenės nariais ,beveik nepadeda ir dabar. Neturime kaltinti moterų, kad jos savo problemas sprendžia savaip. Padaryti, kad moteris būtų laiminga šeimoje ir visuomenėja labai nepaprasta, bet gal "traukinys dar nenuvažiavo". Vyrams yra apie ką pagalvoti.
pamiršote daug žodelių, tokių kaip "aš manau", "gal?", "kai kurie", "kai kada", "kartais". Tai nėra tikras pasitikėjimas savimi...