Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 11:42:22 11:42:22

fotografas: Samanta> As begu ne nuo saves, o nuo tos savokos, ka dauguma zmoniu vadina “zmogumi”, nuo to, ka, ju supratimu, turi mastyti, sneketi, daryti zmogus. Jeigu busiu kaip gyvunas – busiu zveris zmogaus pavidale (bet ne zmogus). Jeigu busiu kaip dievas – busiu mesijas zmogaus kune ir zmogaus pavidale (bet ne zmogus). Ka jus vadinate zmogumi?
Tai nebutinai puikybe, kaip ir pasitikejimas - nebutinai pasikelimas. Tai ne maištas, gal veikiau liudesys, jog suduzusio laivo nuolauza ismete mane i anksta sala su gausia aborigenu populiacija. Aisku, galima gyvent ir pas juos: man patinka kepsniai ant iesmo, ir naktimis ju bugnai prie lauzo visai smagiai sugroja . Dideliu skirtumu lyg ir nera, kol nepradedam gilintis i pasaulius, kuriu nesimato. Gilintis – ir idomu, ir kartais desperatiska...
Netaikau siu zodziu visiems. Taikau daugumai. As esu toli nuo daugumos, toliau nei galejote isivaizduoti. Stai tiek. Gal jau uzteks apie mane?

Fotografe,
ką turi mąstyti,šnekėti, daryti žmogus - pasirenka tik jis pats, o ne žmonės už jį. Kažkas didžiųjų yra pasakęs, kad svarbiausia žmogaus užduotis gyvenime yra tapti SAVIMI. Tai aš ir vadinu būti žmogumi. Mes turime pasirinkimą kažka daryti arba nedaryti visiškai nieko. Virsti gyvuliu. Tapti šventoju. O pasitraukti nuo aborigenų, jei jau lemta šalia jų gyventi, yra nebūtina kad taptume savimi. Daug neordinarių asmenybių jaučiasi taip kaip jūs, patikėkite... Vidutinybėms ( ne ironiška prasme) gyventi lengviau, nes jų mąstymas lengvesnis, paprastesnis. Jei neskaitėte V. Franklio "Žmogus ieško prasmės" - rekomenduoju.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 11:48:03 11:48:03

Tik gerai kad tos asmenybes nebaigia "fraziu" klausimu gal jau uzteks apie mane

Filosofas

F

252 įrašai

2010/02/10 15:10:46 15:10:46

Gal is tiesu uzteks, nes tema - apie savim pasitikincias moteris

niekas

N

62 įrašai

2010/02/10 18:19:54 18:19:54

Labiau reiketu vengt pasitikinciu savimi moteru virstanciu barakudomis ar nuolat afisuojanciu,kad visi vyrai mulkiai,liurbiai ir t.t.
O bendraut su savimi pasitikincia,charizmatiska,savarankiska moterimi visada yra malonu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 19:03:07 19:03:07

fotografas: Gal is tiesu uzteks, nes tema - apie savim pasitikincias moteris

O ne, ne tik. Tema: kodėl vyrai bijo.....

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 19:04:41 19:04:41

Niekas: Labiau reiketu vengt pasitikinciu savimi moteru virstanciu barakudomis ar nuolat afisuojanciu,kad visi vyrai mulkiai,liurbiai ir t.t.
O bendraut su savimi pasitikincia,charizmatiska,savarankiska moterimi visada yra malonu

Sveikas jūsų požiūris.

katinytis

K

42 įrašai

2010/02/10 20:09:00 20:09:00

ula: Pastebiu tokia tendencija, kad su kiekvienais metais sunkiau rasti vyriskos lyties atstovu kurie vertintu moteru prota ir savarankiskuma. Prioriteta vyriskiai teikia soliariuminems grazuolems, kuriu gyvenimo prasme - investicijos i kuna ir paieska storos vyrikos pinigines. Taciau praejus tam tikram laikui, vyrukai pradeda skustis, kad nera apie ka su drauge kalbeti, lovos zaidimai pabosta. Taciau kai sutinka sau protu ir issilavinimu prilygstancia partnere, dazniausiai ja kaltina per dideliu savarankiskumu. Ka Jus galvojat siuo klausimu?

Va cia ir slypi atsakymas,paciamia klausime,bet apie viska is eiles:
Tarkim auga vyrukas vidutinej ,darnioj seimoj,jis mate kaip tevai stengesi,bet sovietmetis,auksciau bambos neissoksi,visu vienodi butai,jei pasiseks koks ziguliukas,ar nuosavas namas.. Ir jis nusprendzia: ne as noriu daugiau,ir galimybiu kaip ir atsiranda,ipac jei tevai investavo i jo ateiti,sakykim leido i kokia muz. mokykla,koki bureli,ar dar ka(kur jis ismoko komunikuoti su zmonemis,igavo pasitikejimo,pazinciu). Issiunte tevai studijuoti,na bet jis turejo pazinciu,pasule jam darba,jis kyla karjeros laiptais,meta moksla,bet tai jau nebesvarbu,jis uzima atitinkama posta,atsiranda jau minetos "soliariumo merginos"ir jos "ismano savo amata".. Ir dabar sakykit kodel jis turetu atsisakyti jei jos pacios siulosi,atrodo puikiai tik reikia 1a issirinkti. Ir issirenka(kaip sakoma visi isradimai atsirado is tinginystes),tai ir cia panasiai.. Bet stai viena diena paaiskeja kad neturi nei sirdies,nei sugebejimu savarankiskai mastyti,ir rupi jai tik pinigai"."ir ner ka pridurt.. nebent tai kad jei ira vaiku,tai gali but kad sazine neleidzia visko uzbaigti,ir ne tik pasitikinciu,jokiu moteru nebesinori..
Dar prideciau: sako "bet agurku skynejo man nereikia",tai puiku,tai kuom cia kalti vyrai jei moteris nori respektabilaus vyro,tai prasom,o jei ji nesugeba prasibruti pro "barakudu"(atsiprasau ur tiesmukuma) pulka apsupusiu jos issvajotaji,tai skyciau cia jos problema. Ir pabaigai: tai jei as vyras,nesivaikau pinigu tai tada ka man daryt,soliariumo grazuoles nesuviliosiu niekaip,pasitikincios ir zinancios savo verte taip pat ,matai as jai asocijuojuos tik su agurkais taip sakant,o jei man norisi lygiavertes partneres ir tik kartu su ,ir del jo kurti geresni pasauli ir savo ateiti.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/10 22:23:07 22:23:07

katinytis: Ir pabaigai: tai jei as vyras,nesivaikau pinigu tai tada ka man daryt,soliariumo grazuoles nesuviliosiu niekaip,pasitikincios ir zinancios savo verte taip pat ,matai as jai asocijuojuos tik su agurkais taip sakant,o jei man norisi lygiavertes partneres ir tik kartu su ,ir del jo kurti geresni pasauli ir savo ateiti.

Jums tuomet skirtos ne soliariumų pasikėlusios gražuolės. o paprastos, nuoširdžios, kurios myli savo vyrus ir varge, o ne tik piniguose . Gal jums dėl to kaip tik daugiau pasisekė, negu "sekmingiems" vyrams, kurie gyvena su tokia gražuole ir "sąžinė neleidžia visko užbaigti".

katinytis

K

42 įrašai

2010/02/11 14:01:44 14:01:44

Tai jau taip.. Bet kalbant apskritai,tai cia beda kad musu visuomenes dauguma bijo pabuti vienumoje su paciu savimi, ipranta buti minioje ir neissiskirti(supanaseti sakyciau). Vertinti aplinkinius,ju o ir savo poelgius stereotipiskai. Galbut sunku gyventi visuomeneje ir nuo mokyklos suolo tiesiog stengiamasi neissisokti,prisitaikyti ir tai duoda vaisiu,bet tik "istrauk" toki zmoguti is jam iprastos aplinkos ir jo stiprybe virs trukumais il nepilnavertiskumu..
-Duokit individualybiu NEZLUGDYKIT ju ir gyvenimas pasidarys tik spalvingesnis!!!!!!!!!!!!
Ir pabaigai 1as video,tikiu kad daugumai tai nebus jokia naujiena,bet... http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/11 21:57:21 21:57:21

katinytis: Duokit individualybiu NEZLUGDYKIT ju ir gyvenimas pasidarys tik spalvingesnis!!!!!!!!!!!!
Ir pabaigai 1as video,tikiu kad daugumai tai nebus jokia naujiena,bet... http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw

Tikra teisybė, įdomau gyventi kai sutinki skirtingus, neeilinius žmones. Bet kažkam tai sukelia pavojaus nuojautą: juk kitaip mąstantis žmogus galis užlūgdyti nusistovėjusią vetybių sistemą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume