Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

kudlė

K

6 įrašai

2009/08/05 07:31:29 07:31:29

O, pagaliau!!! Ta vyriška nuomonė, kurios taip ilgai laukiau!!! Ačiū!!! O tai jaučiaus kaip kokia vieniša aborigenė, užsimaniusi neįmanomų dalykų: meilė, jausmai, dvasinis ryšys - pirmiau, sex - paskiau, kaip visko natūrali tąsa!!! Juk ir arklys paprastai statomas prieš vežimą , o ne atvirkščiai? Tik kad gyvenime retai taip būna( arba - beveik niekad) . Dažniausiai - vyriškoji žmonių pusė kažkodėl skuba, neiškenčia, neturi kantrybės sulaukti to dvasinio ryšio ir lenkia kuo greičiau prie sex - kaip "savaime irgi gero dalyko", bet ...tiek tik ir teįvyksta - tik sex ryšys, o visa kita numiršta net neprasidėję Ir palieka ta naivi moteriškė kvailės vietoje - tarsi ir susipažino, ir "šį tą gero" gavo iš to vyriškio (pvz. - sex, kaip sakė - savaime neblogas dalykas, nesiginčiju), o jai pačiai ko reikėjo - to bendravimo džiaugsmo, jausmų , vilties susirasti savo žmogų - taip ir nebesuspėjo niekas apie tai net pagalvoti... Gavai nors pasidulkinti, moteriške, ir džiaukis. Kitoms nė tiek nekliūna!!! Iš to "suderinamumo" procento, ką prisiunčia sistema , sunku apie žmogų spręsti. Visi apie save rašo, kad yra normalūs žmonės, nori jausmų, šilumos, švelnumo. O kai susitinki gyvai - tai...kažkaip... tingisi su tuo arkliuku ten vazotis, tegul jis ten laisvai pasigano kurnors pievose, o vežimukas - tai jau konkretus dalykėlis, savaime geras, arti, lengvai pačiumpamas... Tokia realybė. Nesureikšminant, nedarant didelės tragedijos, žinant, kad ČIA YRA TIK PADEDAMA SUSIRASTI, KAD ČIA TIK TOKS ŽAIDIMAS, gyventi galima Bet šiaip, liūdnoka...

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/05 10:47:04 10:47:04

daivaxx:
svajoklis: eini i pasimatyma zinai kad bus seksas ir jo atsisakai . tai kam tu reikalinga? pasikalbeti ir gatveje ar turguje gali...

o eini i pasimatyma tik sekso ? Tai ne šitame tinklalapyje esi Tada patarciau koki Baltic sexx, ar Pažintysxxx , na dar visokiu yra Pažistu tokius kaip Tu , lyg nuluptus- gi jau beveik puse amžiaus nugyvenau Galu gale yra trumpi numeriukai, paskambink ir turesi seksa. O Tu nori nemokamai??? na, ubagai kitaip ir nemasto, tik ka nors išdurti, apgauti, už dyka išpešti. Nei pirštelio nepajudinus. Čia, "darnioje poroje" normalūs žmones ieško normaliu santykiu . Aišku, bet koks užsimezges ryšys, kai atsiranda simpatija, supratimas, noras vienam su kitu bendrauti- veda ir prie intymesniu ryšių. Tai normalu. Bet ne visi gyvuliukai , ir ne visi puola pasiduoti instinktui tik pamate viens kita.

Jo, nemokamai nepasidulkinsi šiais laikais. Dabar meilė yra tik seksas ir babkės - pelnas iš sekso, o vyrams nuostoliai arba bankrotas.

Vika

V

64 įrašai

2009/08/05 11:03:27 11:03:27

o tai man ka daryt tada....jei as noriu sex jau per antra pasimatyma

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/05 12:12:00 12:12:00

vika: o tai man ka daryt tada....jei as noriu sex jau per antra pasimatyma

nieko nedaryk, neskaityk tiesiog sios diskusijos

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 12:15:29 12:15:29

su visais su kuom susitinki?

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/05 14:01:49 14:01:49

audronevit: :P Brangus Martynai, džiugu, kad taip aktyviai reaguoji į mano pasisakymus - tiesiog jaučiuosi pamaloninta. O jei tiesiai šviesiai, tai visai neseniai paklausiau ta tema savo brolio nuomonės, tik porą metų už mane jaunesnio vedusio vyriškio, tai jis mane be skrupulų "nusodino ant žemės". Jo nuomone, jei nėra sutarimo sex srityje, tai kokio velnio dar kažkas turėtų gaišti laiką ir knistis dvasinėse erdvėse? O jei aš dėl kokių nors priežasčių nedrįstu "pasirašyti" iškart tokiems, t.y. sex santykiams , tai jau yra mano pačios problema. Sutinku. Beje, tokių, kurie ilgai tvertų pažintuves ne per sex galą , t.y. iškentėtų visokias dvasines pažintis, nepasiūlę pasimylėt - mažai sutikau, galima sakyt, beveik nėra tokių mano amžiaus jaunuolių - džentelmenų... Atleiskite, kurie save tokiais laikote. - nelaikote.. Jaučiuosi ateivė...

Tam ir yra draugai - mes su jais nesimylim, bet is esmes jie atlieka ta "isklausytojo" funkcija. O tavo vyras tas jau VYRAS viskas viename - fuck buddy taip sakant. Yra daug zmoniu, su kuriais mus sieja puikus dvasinis rysys, bet jie musu netraukia. Nu fainai ta bibliotekininke pasnekint apie ora, nu bet nenoriu as su ja seksuot. Nesakau, kad butina per pirma/antra pasimatyma griut i lova, bet... niekur gumos tempt nematau prasmes. Geriausios moterys pirma karta nesutinka, geriausi vyrai antra karta nesiulo

Svetė

S

256 įrašai

2009/08/05 15:54:43 15:54:43

Išsiskyriau, nes viskas labai sudėtinga... mano amžiuje... arčiau 50- ties. Pirmiausiai neapsisprendžiau kur gyventi. Jei pas mane, bendravimą komplikuoja vaikas studentas. Jaučiausi tarp dviejų ugnių. Jeigu pas jį... namai ne mano, skonis ne mano, tvarka ne mano. Moteriai labai svarbu jos lizdas. Vaikui irgi dar pagalbos reikia. Negi lakstysi visą laiką pirmyn atgal. Be to abu kartus pasitaikė gana valdingi ir pasiekę gyvenime vyriškiai. Pradėjo mano gyvenimą reguliuoti, nurodinėti, kas protinga ir kas ne. Vienas jų pradėjo klausinėti, ar aš negalėčiau tapti blondine . Įsivaizduojate, brunetei įkyriai siūlyti tapti blondine. Ir iš viso keistas pasirodė šių vyrų siekimas kuo greičiau pradėti gyventi kartu. Kaip supratau namų šeimininkės ieškojo. O man šis vaidmuo nebeįdomus. Dar pastebėjau, kad bendrai gyvendama išleidžiu žymiai daugiau pinigų nei planuoju. Kelionės, kavinės, teatrai, restoranai...Ne visada sutikdavau, kad vyriškiai už mane mokėtų. Kur dar grožio procedūros. Užsidirbti papildomai buvo galimybių, bet trūko laiko. Jį skirdavau pasimatymams. Bet turiu pripažinti, kad tas rožinių akinių periodas abiem atvejais buvo labai gražus ir romatiškas.

Super jaunuolis

S

11 įrašai

2009/08/05 16:20:30 16:20:30

Jo, valdingi lietuviai mėgsta blondines - barbes, paklusnias pelytes. Mūsų reik klausyti ir mūsų meilužes toleruot, jei norit nieko neveikt ir turėti saugią ateitį.

Vika

V

64 įrašai

2009/08/05 17:40:20 17:40:20

elenka:

turiu galvoj tuos, kurie man patinka...turiu labai valdytis...nes gi nepadoru taip, ka poto pagalvos...syki jau turejau tokia pamoka

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 17:46:22 17:46:22

vika:
elenka:

turiu galvoj tuos, kurie man patinka...turiu labai valdytis...nes gi nepadoru taip, ka poto pagalvos...syki jau turejau tokia pamoka

na man retai kas patinka, todel sunku ka pasakyt

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume