2008/07/28 17:31:52 17:31:52
Pastebėjau, kad forume keliose temose minima situacija, kuomet padraugavę su suderinamu nariu po kurio laiko išsiskiria. Būtų labai įdomu sužinoti, kokios priežastys lėmė skyrybas su per internetą surastu draugu. Ir kaip buvo su suderinamumu? Ar tikrai jautėt, kad derat panašiai kaip Darnioj poroj apskaičiuota?
2008/07/28 20:23:13 20:23:13
gan ilgokai bendravom tik sms ais-kazkaip vis nebuvo progos pasimatyti--viskas buvo pakankamai nuostabu-galedavome kalbetis ivairiausiomis temomis; po to ivyko du pasimatymai--pirmas prabego gan greitai ir smagiai, o po antrojo beveik per prievarta buvau tempiama i lova, be to, visiskai man nepriimtinais metodais--na,pasibjaurejau, o jis nusistebejo kokias cia nesamones skaiciuoja p.navaitis, jei jau ketvirta moteris atsisako su juo sekso.taip ir pasibaige musu bendravimas....
2008/07/28 21:11:56 21:11:56
bendravau su keliom merginom...su pirmaja...ganetinai sekmingai susitikom pirma karta,nieko nesitikejau...tiesiog ateidamas i pirma padariau maza staigmenele...nupirkau roze,tokia mazyte kad tilpo i kisene...pasedejom, paplepejom,taip smagiai laiko praejo...mergina man patiko ir pasimatymo pabaigoje padovanojau jai gelyte,jai tokia staigmenele patiko...bendravom ir toliau,susitikdavom pavakarieniaut...po keliu savaiciu ir pasimylejom,bendravom ir toliau,viskas taip smarkiai ir greitai isisiubavo,kad situacija tapo nebevaldoma...pykciai del smulkmenu,pvz merginai rasau,kad busiu uz dvidesimt minuciu,ji po desimt minuciu jau priekaistauja,kad veluoju...tad nusprendziau,kad neverta del tokiu smulkmenu pyktis ir nutraukem santykius ir siaip prisiklausiau is jos tokiu dalyku,kad vargei ar tai tinka save gerbianciai panelei...
Sekancia,uzkalbint ir sudominti buvo labai sunku...na bet i pirma pasimatyma atejo...pasedejom,pakalbejom,panele tokia nedrasi ir isvis dvejojanti internetinem pazintim...pagalvojau,kad kam gaist jos brangu laika ir tiesiog nutraukem bendravima...sekantis kontaktas buvo tik internete...panele pasirode labai dirtina ir su kaukem,o tas man nelabai patiko...tad nieko ir neivyko...
2008/07/30 10:06:41 10:06:41
Labai įdomi tema. Aš taip pat bendravau su žmogumi, kurio suderinamumas buvo 67 procentai. Bendravom žinutėmis, telefonais, paskui po 3 mėnesių man pasiūlė susitikti, tačiau aš gyvenau tolokai nuo jo gyvenamos vietos,bet vis dėlto jis nutarė atvykti pas mane į svečius. Atvažiavo, taip sakant, apžiūrėjo kaip aš gyvenu, kaip atrodau, pabendravom . Taip sakant, jis buvo aukštuomenės žmogus, o aš jau tai....
Na nežinau, taip ir išsiskyrėm. Vienu žogžiu nusprendžiau, kad aš jam per prasta ar dar kas nors..... Telefonu visi mes mokam gražiai pakalbėti ir pripasakoti visokių pasakų. Na, tiek to. Gyvenu toliau.
2008/07/30 14:43:30 14:43:30
Na nežinau, taip ir išsiskyrėm. Vienu žogžiu nusprendžiau, kad aš jam per prasta ar dar kas nors..... Telefonu visi mes mokam gražiai pakalbėti ir pripasakoti visokių pasakų. Na, tiek to. Gyvenu toliau.
Danjok neverta del aristokratu nukainoti savu jausmu,ne pinigai ar vieta visuomeneje nusako,kad tai mano zmogus...tad nenuleisk ranku,kas iesko,tas randa...;)
2008/08/02 06:30:09 06:30:09
Kartais žmonės turi tokių keistų įsitikinimų, pavyzdžiui, kad seksas po antro pasimatymo yra normalu... Man irgi yra visokių keistuolių pasitaikę.
2008/08/02 06:35:43 06:35:43
Kartais aš nieko apie žmones nesuprantu... Jei susipažįstat, lengvai bendraujasi, tai kaip būna, kad pradeda lįsti tokie ožiukai? Jei man kas nepatinka vaikino elgesyje, scenų nekeliu, pati sau ramiai pasidarau išvadas. Aišku barniai neišvengiamai kyla ilgai bendraujant, bet kad būtų nuo pat draugystės pradžios...
2008/08/02 06:39:09 06:39:09
Todėl aš ir nemėgstu ilgo susirašinėjimo ir bendravimo telefonu. Manau reikia susitikti jau po kelių savaičių bendravimo, nes kitaip gali būti tik sugaištas laikas ir tuščios viltys. O su ta aukštuomene irgi įdomiai gaunasi: atrodo, pasvajojam, kaip būtų gerai taip turtingai ir gražiai gyventi, bet pakliuvę į situaciją, kai atsiranda galimybė iš tiesų įsilieti į aukštuomene, pasijuntam ne savo vietoje ir nesinori atsisakyti savo įprasto kuklaus gyvenimo ;)
2008/08/18 12:54:59 12:54:59
Santykiai nutruksta dar susirasinejant.
Paneles bukit nuosirdesnes ir atviresnes susirasinejimo metu.
2008/08/19 09:05:23 09:05:23
o kaip jūs nusprendžiat kiek tame nuoširdumo?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume