Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 07:12:42 07:12:42

elenka - isrankumo pavyzdys! Vienur sako, kad beprotiskai nori isimylet ir net beveik gaila pasidaro, kad zmogui taip nesiseka, ir taip neranda, ka isimyleti. Bet kitur gi paskaitai, kad sitai moteriskei labai retai kas patinka ir tada kazkaip nebekeista, kad ilgokai jai reikia iskoti artimo zmogaus. Tai ir yra isrankumo sunkumas: gali issirinkti labai gera, bet paprastai - per labai ilga laika.

jone1

J

8 įrašai

2009/08/07 08:58:08 08:58:08

Danjok... bet vis dėlto jis nutarė atvykti pas mane į svečius. Atvažiavo, taip sakant, apžiūrėjo kaip aš gyvenu, kaip atrodau, pabendravom . Taip sakant, jis buvo aukštuomenės žmogus, o aš jau tai....

Tik nenukabink, nosies, patektu i mano rankas, tas aukstomenes narys, visi mandrumai isgaruotu ir vargu jis man tiktu... na negaliu pakesti, save aukstai kelianciu ir nosi riecianciu vyru, o kai pasiiaiskini, tai jie, net daug prasciau gyvena, nei save apibudina, (turginis kostiumas, be jokio stiliaus ir nuo saules akiniai uz dvaca... ) net juokas suima..

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/10 11:57:29 11:57:29

Issiskyreme, nes visai nesistengem vienas del kito. Galvojom, kad visa darba uz mus padarys procentai.

goooooo

G

1 įrašai

2009/08/10 21:12:58 21:12:58

wirdzi: gan ilgokai bendravom tik sms ais-kazkaip vis nebuvo progos pasimatyti--viskas buvo pakankamai nuostabu-galedavome kalbetis ivairiausiomis temomis; po to ivyko du pasimatymai--pirmas prabego gan greitai ir smagiai, o po antrojo beveik per prievarta buvau tempiama i lova, be to, visiskai man nepriimtinais metodais--na,pasibjaurejau, o jis nusistebejo kokias cia nesamones skaiciuoja p.navaitis, jei jau ketvirta moteris atsisako su juo sekso.taip ir pasibaige musu bendravimas....

Gal gali to vaikino varda pasakyt?... kazkaip labai panasu i mano varianta:)

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/11 04:39:12 04:39:12

goooooo:
wirdzi: gan ilgokai bendravom tik sms ais-kazkaip vis nebuvo progos pasimatyti--viskas buvo pakankamai nuostabu-galedavome kalbetis ivairiausiomis temomis; po to ivyko du pasimatymai--pirmas prabego gan greitai ir smagiai, o po antrojo beveik per prievarta buvau tempiama i lova, be to, visiskai man nepriimtinais metodais--na,pasibjaurejau, o jis nusistebejo kokias cia nesamones skaiciuoja p.navaitis, jei jau ketvirta moteris atsisako su juo sekso.taip ir pasibaige musu bendravimas....

Gal gali to vaikino varda pasakyt?... kazkaip labai panasu i mano varianta:)

O kam tas vardas? Nejau bobinčių darysit iš DP? Nepatinka- negulkit į lovą...

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 12:35:27 12:35:27

Ar jum neatrodo, kad issiskiriama su DP rastu zmogum todel, kad pradejus bendrauti ne internete, nebelieka zmogaus, i kuri gali kreiptis kazkam nepasisekus, viska turi daryti pats, nera jokio VEDLIO ir tada pagalvoji - per sudetinga. Ir nebesistengi. Ir nieko nesigauna.

-DM-

-

6 įrašai

2009/10/25 20:19:27 20:19:27

Susipažinom būtent per darnią porą. Internetu bendravom daugiausia tris savaites. Susitikom. Vienas kitam patikom. Pradraugavom beveik 10 mėnesių. Išsiskyrėm. Priežąsčių yra daug. Viena iš jų charakterio nesuderinamumas, nors kai sistema atrinko, mūsų charakteriu suderinamumas buvo apie 90.

nesupratau

N

1 įrašai

2009/11/13 11:45:16 11:45:16

Mano istorija kiek kitokia. Susipazinau su (man tada atrode labai rimtu ir visai sauniu) vyru per DP. Abu esam rimti, uzsieme zmones. Abiems buvo gera susitikineti. Viskas truko lygiai 1 menesi nuo pazinties dienos. Po mazdaug 6 susitikimu pasimylejome. Tai ivyko abipusiu noru (gal netgi mano labiau), tik staiga po dienos jis pradejo manes atsiprasineti, kad negalvociau, kad jis nieksas, nes jam viskas per greitai !! kad tai negali testis, nes jis bus nesaziningas,pasijutau kaip .. paskutine...galvoju, esam ne mazi vaikai (man 25, jam 28), vienas kita traukiam, kodel gi ne ? As kazko tiesiog nesupratau? o gal jis tik pasinaudojo manim, nors dievagojasi, kad ne. Dabar bendravimas visiskai susigadino, as juo (ir vyrais) nebepasitikiu, o jis negerbs manes kaip moters, nes neva per greitai TAI atsitiko... nieko nesuprantu...paaiskinkite,jei kazkas zinote atsakyma...kas tiems vyrams galvose..?

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/13 12:03:01 12:03:01

[b:2jhvowdp]Nesupratau[/b:2jhvowdp],
man dėl jūsų situacijos pirma mintis į galvą atėjo: gal jam nepatiko seksas su jumis? (Gal tikėjosi jis kažkokio kitokio: aistringesnio, išradingesnio - arba priešingai - ramesnio, ne tokio profesionalaus). Žodžiu, jam kažkas netiko, o pasakyti buvo nepatogu. Kad dar per anksti, nepasiruošęs - įprasti atsikalbinėjimai. Nors gali būti, kad vaikinas neturi savo nuomonės, pasiduodantis įtakai - todėl pasigailėjo dėl greitų įvykių.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/13 12:05:37 12:05:37

va dėl ko reik palaukt su tuo miegojimu gi kai sugulsi po pirmo/antro pasimatymo, jei seksas nepatiks, pažinties ir nebetęsi. o jei jau spėjai su žmogum susipažint, radot bendrą kalbą ir patinkat viens kitam, tai ir lovoj pasistengs abu- gi ne taip dažnai žmonės pirmą kartą lovoj sugeba vienas kitą patenkinti. va jei po trijų-keturių kartų vis tiek negerai, tada jo, galima ir į skirtingas puses eit.

ai, aš čia šiaip pro šalį ėjau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume