audronevit: :P Labai netgi norėčiau pasidalinti savo patirtim. Atsiuntė man "suderinamą". Aš mikliai, kaip ir pratusi, parašau jam laiškelį, paprašau aiškesnės nuotraukytės. Jis nesilaužydamas tuoj prisiunčia. Gražus vyras. Sakau, einam pasižiūrėt natūroj. Jis - OK Pasimatom, lyg ir patinkam viens kitam. Ką toliau daryt? Jis man rašo laiškus ir tikina, kad reikia pasitikrint ant "sex".O aš - kad pirmiau mezgam dvasinį ryšį... Žodžiu, gavosi taip, kad niekur taip ir nenuėjom. Nes, pagal vyrus - pirma reik pasitikrinti, ar tinkam sex, tada ieškom dvasinio ryšio - jei nėra sex, tai nėr ko ir toliau beieškot, o pagal moteris - pirma ieškom dvasinio ryšio, o tik po to gal bus ir sex - jam netiko ... Žodžiu, taip nieko ir nebeišsiaiškinom... Matyt, nesusiderino interesai. Kas galėtų mane nuteisti?
Sveikinu ir gerbiu tokias kaip audronevit. Tavo laikas ateis, tikrai sutiksi savo žmogu, kuriam busi labai svarbi ir jis lauks , kol Jums abiems reiks to sekso. Tikrai nemažai vyru teko pažinti , nemai gyvenime esu bendravusi su ivairiais žmonemis. Jei atsiras žmogus, kuriam busi svarbi TU, tai pajusit abu,ir seksas atsiras savaime, tau net negalvojant, ar to reikia, ar taip dražu, moralu, ar ne. Tiesiog atsiras jausmas,aistra ir Jūs pasiduosit jam. Gal iš pradžiu ir nepasiseks , bet bent jau nesigailesi, žinosi, kad abu labai labai to troškot. O jei mergina sutinka vaikina ir pasiduoda jam del kazkokiu "būsimų" santykiu, daro kažkokius "bandymus" , pavadinkim- žaidžia žaidimą- "tiks-netiks", tai pereis per tokią visas "batalionas" Vyrai to tik ir laukia. Turim gerbti nors kiek save, savo nuomonę ir tureti šiokias tokias vertybes.