Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

Kodėl išsiskyrėte su Darnioj poroj surastu žmogumi?

audronevit

A

96 įrašai

2009/08/04 19:00:09 19:00:09

Labai netgi norėčiau pasidalinti savo patirtim. Atsiuntė man "suderinamą". Aš mikliai, kaip ir pratusi, parašau jam laiškelį, paprašau aiškesnės nuotraukytės. Jis nesilaužydamas tuoj prisiunčia. Gražus vyras. Sakau, einam pasižiūrėt natūroj. Jis - OK Pasimatom, lyg ir patinkam viens kitam. Ką toliau daryt? Jis man rašo laiškus ir tikina, kad reikia pasitikrint ant "sex".O aš - kad pirmiau mezgam dvasinį ryšį... Žodžiu, gavosi taip, kad niekur taip ir nenuėjom. Nes, pagal vyrus - pirma reik pasitikrinti, ar tinkam sex, tada ieškom dvasinio ryšio - jei nėra sex, tai nėr ko ir toliau beieškot, o pagal moteris - pirma ieškom dvasinio ryšio, o tik po to gal bus ir sex - jam netiko ... Žodžiu, taip nieko ir nebeišsiaiškinom... Matyt, nesusiderino interesai. Kas galėtų mane nuteisti?

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/04 20:07:51 20:07:51

audronevit, as niekaip neisivaizduoju tokio bendravimo pagal scenariju - susitinki ir aptarineji: "-nu, brangusis, dabar mes ieskosim dvasinio rysio". Viskas turi vykti naturaliai, o ne pagal kazkokius standartus, nes standartu nera. Vieni zmones pradeda santykius nuo lovos, kiti nuo baznycios, dar kiti maximoj pirmiausia apsiperka. Pati nustebtum suzinojus kokiu nesamoniu likimas iskrecia su visais susipazinimais ir jo stadijom Zodz, maziau ziurekit ka draugeles daro ir pirmiausia bukit neabejingos gyvenimui ir jo zavesiui

audronevit

A

96 įrašai

2009/08/04 20:30:30 20:30:30

Brangus Martynai, džiugu, kad taip aktyviai reaguoji į mano pasisakymus - tiesiog jaučiuosi pamaloninta. O jei tiesiai šviesiai, tai visai neseniai paklausiau ta tema savo brolio nuomonės, tik porą metų už mane jaunesnio vedusio vyriškio, tai jis mane be skrupulų "nusodino ant žemės". Jo nuomone, jei nėra sutarimo sex srityje, tai kokio velnio dar kažkas turėtų gaišti laiką ir knistis dvasinėse erdvėse? O jei aš dėl kokių nors priežasčių nedrįstu "pasirašyti" iškart tokiems, t.y. sex santykiams , tai jau yra mano pačios problema. Sutinku. Beje, tokių, kurie ilgai tvertų pažintuves ne per sex galą , t.y. iškentėtų visokias dvasines pažintis, nepasiūlę pasimylėt - mažai sutikau, galima sakyt, beveik nėra tokių mano amžiaus jaunuolių - džentelmenų... Atleiskite, kurie save tokiais laikote. - nelaikote.. Jaučiuosi ateivė...

Trolis

T

213 įrašai

2009/08/05 04:47:31 04:47:31

As niekaip nesuprantu, kodel kai kurios moterys linkusios taip priespastyt seksa ir 'dvasines vertybes' (tiesa pasakius, pirmaji dalyka visi supranta vienareiksmiskai, o va i antraji kartais nezinom, kas sudeta).
Tik kazkodel kai nugyventa puse amzelio, man toks ispudis, kad seksualiniu gyvenimu seimoj besiskundzianciu daugiau moteru.
Gal vyrai daugiau iniciatyvos rodo seksualinej srity (bet ar ne taip turetu but??), bet mano giliu isitikinimu, seksas abiems lytims reikalingas vienodai, tik vyrai ta pripazista atvirai, o moteris lyg gedijas savo seksualumo (cia nesuabsoliutinkim, zinoma).

Trolis

T

213 įrašai

2009/08/05 04:47:51 04:47:51

As niekaip nesuprantu, kodel kai kurios moterys linkusios taip priespastyt seksa ir 'dvasines vertybes' (tiesa pasakius, pirmaji dalyka visi supranta vienareiksmiskai, o va i antraji kartais nezinom, kas sudeta).
Tik kazkodel kai nugyventa puse amzelio, man toks ispudis, kad seksualiniu gyvenimu seimoj besiskundzianciu daugiau moteru.
Gal vyrai daugiau iniciatyvos rodo seksualinej srity (bet ar ne taip turetu but??), bet mano giliu isitikinimu, seksas abiems lytims reikalingas vienodai, tik vyrai ta pripazista atvirai, o moteris lyg gedijas savo seksualumo (cia nesuabsoliutinkim, zinoma).

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/05 05:44:32 05:44:32

Kvaila yra bandyti kažkokį seksualinį suderinamuma nesant gero dvasinio ryšio, pačiu geriausiu atveju tepavyks gerai pasidulkint (kas yra gerai). Dvasinis ryšys priklausys nuo abiejų žmonių būdų, charakterių ir panašiu dalykų, nuo bendravimo, nuoširdumo, [b:3t7vt45x]pasitikėjimo[/b:3t7vt45x]... o tai koks bus seksualinys ryšis be viso to? be [b:3t7vt45x]pasitikėjimo[/b:3t7vt45x]? be [b:3t7vt45x]atsidavimo[/b:3t7vt45x]?... tebus minėtas pasidulkinimas- susitinka du, vienas kitu "pasismauko" ir gerai (juk ir to reikia), o jei abiems gerai tai dar geriau, gal tokiems dalykam vyrai labiau iniciatyvą rodo, bet nereikia pasakot pasakų, kad tai neva kažkoks tinkamumo ieškojimas prieš tiriant dvasinį tinkamumą, tai yra tik šiaip- seksas (nemokantiems skaityti pakartosiu, kad seksas irgi yra gerai). Aš sunkiai įsivaizduoju kažkokias dideles seksualines problemas, jei du žmonės idealiai sutaria dvasiškai ir besąlygiškai vienas kitu pasitiki....

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/05 05:48:52 05:48:52

Trolis: As niekaip nesuprantu, kodel kai kurios moterys linkusios taip priespastyt seksa ir 'dvasines vertybes' (tiesa pasakius, pirmaji dalyka visi supranta vienareiksmiskai, o va i antraji kartais nezinom, kas sudeta).

gerb. Troli, kelias įrašais aukščiau kalbama ne apie neapibrėžtas "dvasines vertybes", o apie "dvasinį ryšį", nejau kartais nežinote ką tei reiškia?

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/08/05 05:54:09 05:54:09

"Problema - nesutikti seksualiniams santykiams iskart ??? "Nesamone. Gerbiu save, esu LABAI seksuali, bet nesidulkinu ir nesidulkinsiu kaip kale ar gyvulys su visais tam, kad prisimatuoti arba pasinaudoti vienas kitu kaip daiktu. Kai pagalvoji kaip slykstu ir tuscia po tokiu "prisimatavimu" brrrr... Chebra, daugiau skaitykite seksologinemis temomis rimtu knygu , jei nepakanka patirties ir isminties suprasti, kad pirmiausia turi buti rysys ir pagarba, o paskui seksas, tuomet nereikes savo nepasitenkinimu ir baimiu seksologineje srityje permesti ant kito.

daivaxx

D

18 įrašai

2009/08/05 06:36:27 06:36:27

svajoklis: eini i pasimatyma zinai kad bus seksas ir jo atsisakai . tai kam tu reikalinga? pasikalbeti ir gatveje ar turguje gali...

o eini i pasimatyma tik sekso ? Tai ne šitame tinklalapyje esi Tada patarciau koki Baltic sexx, ar Pažintysxxx , na dar visokiu yra Pažistu tokius kaip Tu , lyg nuluptus- gi jau beveik puse amžiaus nugyvenau Galu gale yra trumpi numeriukai, paskambink ir turesi seksa. O Tu nori nemokamai??? na, ubagai kitaip ir nemasto, tik ka nors išdurti, apgauti, už dyka išpešti. Nei pirštelio nepajudinus. Čia, "darnioje poroje" normalūs žmones ieško normaliu santykiu . Aišku, bet koks užsimezges ryšys, kai atsiranda simpatija, supratimas, noras vienam su kitu bendrauti- veda ir prie intymesniu ryšių. Tai normalu. Bet ne visi gyvuliukai , ir ne visi puola pasiduoti instinktui tik pamate viens kita.

daivaxx

D

18 įrašai

2009/08/05 06:53:24 06:53:24

audronevit: :P Labai netgi norėčiau pasidalinti savo patirtim. Atsiuntė man "suderinamą". Aš mikliai, kaip ir pratusi, parašau jam laiškelį, paprašau aiškesnės nuotraukytės. Jis nesilaužydamas tuoj prisiunčia. Gražus vyras. Sakau, einam pasižiūrėt natūroj. Jis - OK Pasimatom, lyg ir patinkam viens kitam. Ką toliau daryt? Jis man rašo laiškus ir tikina, kad reikia pasitikrint ant "sex".O aš - kad pirmiau mezgam dvasinį ryšį... Žodžiu, gavosi taip, kad niekur taip ir nenuėjom. Nes, pagal vyrus - pirma reik pasitikrinti, ar tinkam sex, tada ieškom dvasinio ryšio - jei nėra sex, tai nėr ko ir toliau beieškot, o pagal moteris - pirma ieškom dvasinio ryšio, o tik po to gal bus ir sex - jam netiko ... Žodžiu, taip nieko ir nebeišsiaiškinom... Matyt, nesusiderino interesai. Kas galėtų mane nuteisti?

Sveikinu ir gerbiu tokias kaip audronevit. Tavo laikas ateis, tikrai sutiksi savo žmogu, kuriam busi labai svarbi ir jis lauks , kol Jums abiems reiks to sekso. Tikrai nemažai vyru teko pažinti , nemai gyvenime esu bendravusi su ivairiais žmonemis. Jei atsiras žmogus, kuriam busi svarbi TU, tai pajusit abu,ir seksas atsiras savaime, tau net negalvojant, ar to reikia, ar taip dražu, moralu, ar ne. Tiesiog atsiras jausmas,aistra ir Jūs pasiduosit jam. Gal iš pradžiu ir nepasiseks , bet bent jau nesigailesi, žinosi, kad abu labai labai to troškot. O jei mergina sutinka vaikina ir pasiduoda jam del kazkokiu "būsimų" santykiu, daro kažkokius "bandymus" , pavadinkim- žaidžia žaidimą- "tiks-netiks", tai pereis per tokią visas "batalionas" Vyrai to tik ir laukia. Turim gerbti nors kiek save, savo nuomonę ir tureti šiokias tokias vertybes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume