Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Neipareigojantys santykiai.

Neipareigojantys santykiai.

niferis

N

38 įrašai

2012/11/12 21:10:18 21:10:18

be saibu:
Heavy:

Niferis: Pasineres dabar esu i darbus, lyg ir nelabai laiko yra laisvalaikiui su moterimi, todel tokie susibegimai gerai buvo, bet jau pats kazkoks tuscias jauciuosi. Reikes po truputi kazko jau rimciau ieskotis.

Heavy, smarkuoli. Tai gal budamas ne psychikos vergas, pasakyk kolegai pagal lyti, ka reiskia buti 'tusciam'' ir ka reiskia toks pasakymas, ieskotis kazko rimciau?
cia ana moteris nerimta, o pareiga cia kuriai uzpildyti vyra?
Gal man daunui pasek pasaka, kad kuri vyra per lytini akta moteris uzpildo?

Manau is konteksto butu galima suprasti, ka turiu omenyje , jog su ta moterimi jauciuosi tuscias. Ok, pasakysiu kitaip. Noriu pilnaverciu santykiu, pasnekesiu, laisvalaikio kartu, bendru planu, ir t.t ir zinoma to pacio sekso. O kai zmones tesieja seksas, tai su laiku pasigendi dalyku, kuriuos gali duoti pilnaverciai santykiai. Kazkas klause mano metu, tai atsakau , jog 31.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/14 13:51:16 13:51:16

Mano supratimu ir su esama moterimi buvo pasnekesiai. Kita vertus, kodel dabar negaletu buti?!

Bendri planai, laisvalaikis, seksas ir pasnekesiai nera savaime pilnavertis bendravimas. Tai draugyste del visa kas isvardinta. Net kiekvienam atskirai galima tureti po drauga.
Tuscia turi kita varda.
Tam, kad is santykio butu galima kazka pasemti reik kazka i ji inesti. Ka inesti kai tuscia?!
Negera zmogui buti vienam. Tai tada antras kaip luosui ramstis.
Ne santykis zmogu daro pilnaverti, o zmogus santyki. Taip ir su santuoka manau.

Stai ka prisiminiau rasant.
Negali sakalas buti draugu suniui.
Kam sakalui zmogus, kam zmogui sakalas, o suo kam sakalui ir kam suo zmogui?
Ne kazkam konkreciai taikau, o sau dar karta primenu. Diskutuoju.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/14 14:53:13 14:53:13

Bendri planai, kas tai yra? Sokiai, zvejyba, kinas, vaikai, namas, verslas? Tai sitas kazkuris planas virsta dvieju zmoniu santykio pamatu?!
O ar leistina butu persigalvoti, arba tas planas butu baigtas?!
O kodel vadinami bendri planai negali buti buti mano vieno tarkim planas?! Tai kam cia antras?

niferis

N

38 įrašai

2012/11/14 20:27:25 20:27:25

Toks jausmas, lyg tureciau pasiaisknti del kiekvieno zodzio, kazkaip jau smulkmeniskai priekabiaujama , arba bandoma priversti diskutuoti , nes forumas mires Sutinku, jog santykius kuria du zmones, ir kiekvienas inesa didesne ar mazesne savo dali i santykius. Visai nenoriu , jog tik man kazka duotu, o as nei pirsto nepajudinciau. Kodel jauciuosi tuscias su moterimi su kuria sieja tik seksas? Kuo toliau tuo maziau ji man rupi, jei ji ir dingtu griauzatis butu labai minimali, jei is vis butu. Del jos nenoriu kazka stengtis, duoti daugiau demesio, leisti laisvalaiki ir t.t. Nenoriu ir jokio didesnio demesio ir is jos. Ir nesu linkes smulkiau pasakotis , kodel yra taip. Buvo taip patogu gyventi, bet dabar tas patogumas, jau baigia igrysti. Neuzilgo pradesiu ieskoti zmogaus, kuriam ir noresiu atiduoti visa save. Tinkamesnio issireiskimo siai minutei nerandu

Tarp kitko, yra smagiau kai " sveciai" turi konkretesnius vardus, nes nebesupranti su kiek ir kokiu zmogum diskutuoji

medutis

M

403 įrašai

2012/11/15 08:36:19 08:36:19

Man atrodo, niferi, tavo bėda kad tu biški bobiškai raudi. Pasižiek iš šono - skundies kad esi "tuščias", dar kažkas blogai, nors tuo pat metu leidi tiems savo santykiams vegetuoti, prijungus kažkokį dirbtinį gyvybės palaikymo aparatą "kartais susirašom", dar kažkas. Ir toks visiškas neryžtingas, tarsi sėdint ant sofos ir krapštant dantis "reiks po biški pradėt kažko rimčiau ieškotis". Taip nieko nebus
Po šimts, įsinešk aistros į gyvenimą, į santykius su moterim. Vyriškai nutrauk santykius ir pabūk vienas, o po to jau nerk į pažintis iš naujo. Čia standartinė situacija, kai lyg ir blogai, bet ne taip blogai, kad netingėtum kažką keisti, ir vyras nieko nekeičia kol kokia kita žymiai geresnė moteris pati į glėbį neįkrenta

Aksa

A

18 įrašai

2012/11/20 16:04:27 16:04:27

Toks ivaizdis, kad ka norejo pasakyti Niferis niekas nesuprato, raso visi kazka per aplinkui

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/22 08:57:11 08:57:11

medutis: Man atrodo, niferi, tavo bėda kad tu biški bobiškai raudi. Pasižiek iš šono - skundies kad esi "tuščias", dar kažkas blogai, nors tuo pat metu leidi tiems savo santykiams vegetuoti, prijungus kažkokį dirbtinį gyvybės palaikymo aparatą "kartais susirašom", dar kažkas. Ir toks visiškas neryžtingas, tarsi sėdint ant sofos ir krapštant dantis "reiks po biški pradėt kažko rimčiau ieškotis". Taip nieko nebus
Po šimts, įsinešk aistros į gyvenimą, į santykius su moterim. Vyriškai nutrauk santykius ir pabūk vienas, o po to jau nerk į pažintis iš naujo. Čia standartinė situacija, kai lyg ir blogai, bet ne taip blogai, kad netingėtum kažką keisti, ir vyras nieko nekeičia kol kokia kita žymiai geresnė moteris pati į glėbį neįkrenta

tu čia iš savo patirties varai? sekanti, sekanti, sekanti.... ir ilgai taip laipiosi per mergas? O kodėl nutrūksta ryšys,tu nesusimąstei, tau neįdomu? Na dabar galbūt ne, bet ta rima ilgai netrunka, privers gyvenimas sustoti. net galbūt po 20 metų. )))))))))))
Ar manai, kad santykiavimas... oi, atleiskit, tavo supratimu "santykiai".... turi sektis tol kol "veža" jausmas, t.y. aistra sieja. Ar tau girdėta, kas aplamai yra jausmai? Jausmai, žmogau, normaliai banguoja pas kiekvieną žmogų, ir remtis jais gyvenime - yra paprasčiausia kvaila, nebrandu. Sėkmės sporte "brandžiuoe" santykiuose.

Pats tu svečias :)

P

1 įrašai

2012/12/10 16:58:03 16:58:03

Na aš nematau tame nieko blogo. Esam jauni, sveiki ir gražūs, tai kodėl negalima pasimėgauti gyvenimu. Ar dabar reikia sėdėti sukandus dantis ir laukti tos vienintelės/vienintelio. Tas pats friends with benefits yra abipusiu sutarimu ir čia niekas nieko neišnaudoja... Gyvenk kaip nori ir kada nori

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/10 17:31:19 17:31:19

Pats tu svečias : Na aš nematau tame nieko blogo. Esam jauni, sveiki ir gražūs, tai kodėl negalima pasimėgauti gyvenimu. Ar dabar reikia sėdėti sukandus dantis ir laukti tos vienintelės/vienintelio. Tas pats friends with benefits yra abipusiu sutarimu ir čia niekas nieko neišnaudoja... Gyvenk kaip nori ir kada nori

nu tai aisku, kad taip yra.Tie, kur cia tave smerkia, patys nieko neturi. As ir sakau - kol jaunas, galim gyventi ir dziaugtis, o mergos visada linke isikabinti kaip erkes, karta pasimylek, tai tuoj zenytis nori. Tai ko i lova lipa, jei taip jau nori ilgu santykiu? Nieks per prievarta ju i lova nekisa, pacios ropsciasi, o paskui jau nori isikabinti visam amziui.

nile

N

42 įrašai

2012/12/11 08:54:34 08:54:34

Neipareigojantys santykiai gal kol ieskom savojo zmogaus galima butu,kad issilakstyt ir sutikus savo puse,jau tikrai nesinoretu lakstyt ir ieskot grazesnio,geresnio,seksualesnio ir t.t. zmogaus,kad antra puse jau butu paciu paciausia. Nors kaip matosi tai net ir tai siais laikais nepadeda isipareigojus suvisam

Man paciai neipareigojantys santykiai niekada netenkino ir net neprasidedavau,nes zinojau kad jauciausi blogai,nes vistiek prisirisi,isimyli .Atsimenu man vienas siule tik seksui santykius,kai pasakiau kad nenoriu taip,pradejo ikalbinet,kad atseit man reikia del sveikatos,nes man ten viskas uzzels nenaudojama

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume