Kaip Medutis ir sakė moterį surast lengviau bet kur tik ne ten, o vyrą turbūt greičiau kalėjime, liūdni faktai bet tokia yra statistika.
O jūs abu iš kalėjimo?
Aš tai ne - lygtinis laisvės atėmimas iki gyvos galvos
Visu pirma ne as pradejau apie tai kalbeti. Taip pasijuokiau is meducio kaip ir dabar is Taves, o labiausiai is saves. Nes ir as taip sau prasimanydavau.
Nes visai nesenai man tai buvo statinys su meno sedevrais ir simboliais. Ir Jo Visagalybei priklauso Tik mirusiu pasaulis. Iki atejo Laikas.
Panasiai kaip vaikscioti aplink automobili aikcioti, kad jis Tik tersia gamta ir niekada su juo nepralekti. Labai grubiai.
Labai gerai, kad uzsukai Deep. Griztu prie temos. Prisimenu, kad ieskai tos vieninteles visam gyvenimui. Nors tai gali buti tik priedanga sito neliesiu. Vesi ja prie altoriaus prie kurio ji istekes. Gali taip buti tarsi sau rades prasme, o ji sau stoga.
Kitu atveju atvirksciai nemokama tarnaite, aukle su graziais papais. Ir dar visokiu susuktu ir persuktu variantu tereiktu pasiklausyti sudauzytu sirdziu. Nesiplesiu.
As nesakau kur ieskoti, o liudiju ko ieskoti. Visos zmogaus visagalybes baigiasi ties Prasme.
Jn 8 32 jūs pažinsite tiesą, ir tiesa padarys jus laisvus“.
Tai viskas čia tvarkoje iš savęs pasijuokti net labai sveika ir net labai naudinga, nes nesugebėjimas taip elgtis tiesiog yra nesaugios ir savimi neužtikrintos asmenybės bruožas.
Dėl prasimanymų nors galbūt dabar tai ir nelabai matosi, aš buvau gana griežtai krikščioniškai auklėtas(čia žinoma buvo senelių nuopelnas) ir visi tie religiniai dalykai, man netik, kad nėra svetimi ar nauji, o greičiau jau seniai pažįstami ir pamiršti. O pamiršti būtent todėl, kad jau tada ši išmintis nesugebėdavo atsakyti į paprastus vaiko klausimus, na ok, gal tada tai ir "užtaisydavo stogo skylę", įmantriais žodžiais ir paaiškinimais, tačiau toliau logika ir žinios tiesiog neleido priimti neįrodytų tiesų.
Iškart persiprašau už palyginimą, tačiau kažkam "Juodojo mėnulio" mokymas irgi yra religija, dėl kurios ar kuria sekdamas jis atima nekaltų žmonių gyvybes. Šiaip gal ne veltui Juodasis mėnulis siejamas su Lilith mistifikuota būtybe - ta mūsų dalimi, kuri yra egoistiškiausia, mažiausiai sąmoninga, paveikiausia instinktui, tamsiajai prigimčiai, labiausiai priklausoma nuo praeities tamsios karmos, paklydimų, sąlygota aplinkos įtakų, pagundų, ydų. Tačiau šaltinių sintezė, mano galva, linksta prie to, kad Lilita - viena iš pirmųjų sukurtų žmogiškų būtybių(šį kart tiesiog neatsižvelgisme į Darviną ir imsim teologinius pamąstymus), sukurta iš tų pačių žemės dulkių kaip ir Adomas, moteris, kuri lyg ir turėjo būti pirmojo vyro žmona, tačiau nepaklususi kūrėjo valiai ir toliau išpažinėjų "pripažinta" demoniška būtybe. Logiškai lygybės principas dažniausiai išlaikomas, tačiau moters kūrime iš vyro šonkaulių jis kaip ir išnyksta, bei nori nenori asocijuojasi su netik kūrėjo, bet ir to, iš kurio dalelės kūrė pranašumu. Ankstesni mokymai rodo netik blogą ir gerą, juodą ir baltą, o ir jų tarpusavio sąveikos ir neatsiejamybės esmę - harmoniją. Mūsų tuo tarpu verčiama utopija - besąlygiško baltumo drobės simbolizmu, tačiau ryškiai prasilenkiama tiek su logika, tiek su elementarią fizika - esant šviesai visuomet kažkur susidaro šešėlis ir tai yra ne blogybė - o neišvengiamumas. Aš nesakau, kad religija yra blogai ar tai yra neigiama, tačiau jei namas statomas ant prasto grunto ar pamato, jis tikrai sugrius - ir tai nereiškia kad namas yra blogas - neišbaigtumas pagrinde. O šiuo atveju pyk tamsta, nepyk bet man tolygu statybai ant lakaus smėlio.
Apie tas aukles su gražiais papais pats prabilai, bet nemanau kad nei ji man gerą žmoną, nei vaikui gerą mamą atstotų kuo toliau tuo labiau manau, kad vien "papams" vieta bordelyje ir lietuviškų Tv programų ekranuose