Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Neipareigojantys santykiai.

Neipareigojantys santykiai.

senas chrienas

S

43 įrašai

2012/10/12 16:34:29 16:34:29

Cia autorius mano manymu kalba apie dalykinius santykius. Beje, draugyste neipareigoja, kaip kazkas cia teigia, bet leidzia rinktis, kaip elgtis, tai parodo kas tu esi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 18:52:09 18:52:09

Myleti, tai dovanoti save.
Ar yra kas kilniau uz drauga atiduoti gyvybe?

Senas chriene, gal pasikalbekim, apie zmones kurie uz daikta(smeli)atiduoda gyvybe.(dali savo gyvenimo)
Tai tada kokia betiksle gyvenimo esme?
Kokia ironija, as turiu smelio?!

Kuo tu gyveni, tas tave ir uzpildo, tuo ir esi.

senas chrienas

S

43 įrašai

2012/10/13 03:21:58 03:21:58

Svečias: Myleti, tai dovanoti save.
Ar yra kas kilniau uz drauga atiduoti gyvybe?

Tik prie ko cia isipareigojimas? Tai pasiaukojimas, o ar del draugo ar ar gelbejant kazkam gyvybe vardan zmogiskumo. Zinoma galima ir isipareigoti vardan to, bet tai jau vadinasi tarnyste Bet siais laikais zmones labai bijo tarnauti, tai atrodo zema, bet vistiek tai daro uz pinigus. Tai proto problema.

Senas chriene, gal pasikalbekim, apie zmones kurie uz daikta(smeli)atiduoda gyvybe.(dali savo gyvenimo)
Tai tada kokia betiksle gyvenimo esme?
Kokia ironija, as turiu smelio?!

Kuo tu gyveni, tas tave ir uzpildo, tuo ir esi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/13 08:36:42 08:36:42

Kaip cia paprastai parasius atsakyma mastau. Kad kuriems nors jauniems zmonems skaitant butu suprantama.
Tiksliau taip kaip as tai suprantu.
„Joks tarnas negali tarnauti dviem šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba prie vieno bus prisirišęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai“.
Ir.
O kas gers vandenį, kurį Aš jam duosiu, tas nebetrokš per amžius, ir vanduo, kurį jam duosiu, taps jame versme vandens, trykštančio į amžinąjį gyvenimą”.
Ir

Jau nebevadinu jūsų tarnais, nes tarnas nežino, ką veikia jo šeimininkas. Jus Aš draugais vadinu, nes jums viską paskelbiau, ką iš savo Tėvo girdėjau.

Neisipareigojantys "savo" keliu eina, nei patys zino kur ir patys sau vieni. Na su pinigu.
O isipareigojantys virsta versme vandens. Trykstancio dalintis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/13 17:44:40 17:44:40

Pabandykit, tada šnekėkit, kaip tu negali atiduoti savęs ar atskirti tikro nuo netikro... Pfff... Tipo draugo mylėti negali?

Heavy

H

1 įrašai

2012/11/11 10:07:40 10:07:40

Svečias: Kaip cia paprastai parasius atsakyma mastau. Kad kuriems nors jauniems zmonems skaitant butu suprantama.
Tiksliau taip kaip as tai suprantu.
„Joks tarnas negali tarnauti dviem šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba prie vieno bus prisirišęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai“.
Ir.
O kas gers vandenį, kurį Aš jam duosiu, tas nebetrokš per amžius, ir vanduo, kurį jam duosiu, taps jame versme vandens, trykštančio į amžinąjį gyvenimą”.
Ir

Jau nebevadinu jūsų tarnais, nes tarnas nežino, ką veikia jo šeimininkas. Jus Aš draugais vadinu, nes jums viską paskelbiau, ką iš savo Tėvo girdėjau.

Neisipareigojantys "savo" keliu eina, nei patys zino kur ir patys sau vieni. Na su pinigu.
O isipareigojantys virsta versme vandens. Trykstancio dalintis.

O tau su galva viskas gerai?nes paskaicius matosi kad y daunizma linkusi...
Psichikos verge...Uzsidaryk namie, uzsikalk langus ir nustok psichuot.

niferis

N

38 įrašai

2012/11/11 11:17:02 11:17:02

Turiu tokius santykius jau metus laiko. Is pradziu gerai buvo, tenkino tokie santykiai, bet jau po truputi brestu issiskyrimui. Su siuom zmogum ateities neisivaizduoju, o tas vien seksas kazkaip jau irgi nebesaldus. Susirasom sms kad jau susitinkam, pasimylim ir daugiau jokio bendravimo. Pasineres dabar esu i darbus, lyg ir nelabai laiko yra laisvalaikiui su moterimi, todel tokie susibegimai gerai buvo, bet jau pats kazkoks tuscias jauciuosi. Reikes po truputi kazko jau rimciau ieskotis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/11 21:22:25 21:22:25

Niferis: Turiu tokius santykius jau metus laiko. Is pradziu gerai buvo, tenkino tokie santykiai, bet jau po truputi brestu issiskyrimui. Su siuom zmogum ateities neisivaizduoju, o tas vien seksas kazkaip jau irgi nebesaldus. Susirasom sms kad jau susitinkam, pasimylim ir daugiau jokio bendravimo. Pasineres dabar esu i darbus, lyg ir nelabai laiko yra laisvalaikiui su moterimi, todel tokie susibegimai gerai buvo, bet jau pats kazkoks tuscias jauciuosi. Reikes po truputi kazko jau rimciau ieskotis.

o kiek tau metu?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/11/12 14:25:17 14:25:17

Heavy:

Niferis: Pasineres dabar esu i darbus, lyg ir nelabai laiko yra laisvalaikiui su moterimi, todel tokie susibegimai gerai buvo, bet jau pats kazkoks tuscias jauciuosi. Reikes po truputi kazko jau rimciau ieskotis.

Heavy, smarkuoli. Tai gal budamas ne psychikos vergas, pasakyk kolegai pagal lyti, ka reiskia buti 'tusciam'' ir ka reiskia toks pasakymas, ieskotis kazko rimciau?
cia ana moteris nerimta, o pareiga cia kuriai uzpildyti vyra?
Gal man daunui pasek pasaka, kad kuri vyra per lytini akta moteris uzpildo?

Jamk dar vina 'istorija' apie neturejima laiko ir rimciau, is atviro lango -D Na ka ten lango?!

"„Vienas žmogus iškėlė didelę puotą ir pakvietė daug svečių.
Atėjus puotos metui, jis pasiuntė tarną pranešti pakviestiesiems: ‘Ateikite, jau viskas surengta’.
Tada jie visi kaip vienas pradėjo atsiprašinėti. Vienas jam tarė: ‘Nusipirkau dirvą ir būtinai turiu eiti jos apžiūrėti. Prašau mane pateisinti’.
Kitas sakė: ‘Pirkau penkis jungus jaučių ir einu jų išmėginti. Prašau mane pateisinti’.
Trečias tarė: ‘Vedžiau žmoną, todėl negaliu ateiti’.
Tarnas sugrįžęs viską papasakojo šeimininkui. Šis supyko ir įsakė tarnui: ‘Skubiai eik į miesto gatves ir skersgatvius ir vesk čia vargšus, paliegėlius, luošus ir aklus’.
Tarnas vėl pranešė: ‘Šeimininke, kaip liepei,-padaryta, bet dar yra vietos’.
Tada šeimininkas tarė tarnui: ‘Eik į kelius bei patvorius ir priversk ateiti, kad mano namai būtų pilni.
Sakau jums,-nė vienas iš anų pakviestųjų žmonių neragaus mano vaišių’ ”

Tai ko stebetis sudziuvusios zemes jei del jos nera laiko?!

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/12 19:07:47 19:07:47

be saibu:
Heavy:

Niferis: Pasineres dabar esu i darbus, lyg ir nelabai laiko yra laisvalaikiui su moterimi, todel tokie susibegimai gerai buvo, bet jau pats kazkoks tuscias jauciuosi. Reikes po truputi kazko jau rimciau ieskotis.

Heavy, smarkuoli. Tai gal budamas ne psychikos vergas, pasakyk kolegai pagal lyti, ka reiskia buti 'tusciam'' ir ka reiskia toks pasakymas, ieskotis kazko rimciau?
cia ana moteris nerimta, o pareiga cia kuriai uzpildyti vyra?
Gal man daunui pasek pasaka, kad kuri vyra per lytini akta moteris uzpildo?

Jamk dar vina 'istorija' apie neturejima laiko ir rimciau, is atviro lango -D Na ka ten lango?!

"„Vienas žmogus iškėlė didelę puotą ir pakvietė daug svečių.
Atėjus puotos metui, jis pasiuntė tarną pranešti pakviestiesiems: ‘Ateikite, jau viskas surengta’.
Tada jie visi kaip vienas pradėjo atsiprašinėti. Vienas jam tarė: ‘Nusipirkau dirvą ir būtinai turiu eiti jos apžiūrėti. Prašau mane pateisinti’.
Kitas sakė: ‘Pirkau penkis jungus jaučių ir einu jų išmėginti. Prašau mane pateisinti’.
Trečias tarė: ‘Vedžiau žmoną, todėl negaliu ateiti’.
Tarnas sugrįžęs viską papasakojo šeimininkui. Šis supyko ir įsakė tarnui: ‘Skubiai eik į miesto gatves ir skersgatvius ir vesk čia vargšus, paliegėlius, luošus ir aklus’.
Tarnas vėl pranešė: ‘Šeimininke, kaip liepei,-padaryta, bet dar yra vietos’.
Tada šeimininkas tarė tarnui: ‘Eik į kelius bei patvorius ir priversk ateiti, kad mano namai būtų pilni.
Sakau jums,-nė vienas iš anų pakviestųjų žmonių neragaus mano vaišių’ ”

Tai ko stebetis sudziuvusios zemes jei del jos nera laiko?!

pamokslas visai kaip is sakyklos......

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume