Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Neipareigojantys santykiai.

Neipareigojantys santykiai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/11 17:44:15 17:44:15

Įdomiausia, kad "varo" tie, kurie niekad to neturejo ir nebande. Gal pirma pabandykit, po to turesit bent jau pagrista nuomone.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/10/11 19:18:19 19:18:19

Svečias: Įdomiausia, kad "varo" tie, kurie niekad to neturejo ir nebande. Gal pirma pabandykit, po to turesit bent jau pagrista nuomone.

Gal pirma pabandykit kaip nuostabu turėti santykius su Mylimu žmogumi... Nereikės jokių surogatų.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/10/11 19:20:41 19:20:41

Ir dar: kas valgė tikrą duoną, niekada nesusigundys drožlėmis . Tad nėra ko ir bandyti. Nes nėra drožlių skanesnių už duoną.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/11 21:28:45 21:28:45

svetlana: Ir dar: kas valgė tikrą duoną, niekada nesusigundys drožlėmis . Tad nėra ko ir bandyti. Nes nėra drožlių skanesnių už duoną.

Cia kalbama apie atveji, kai neturi mylimo zmogaus. Jmj, nereikia visko suvelt.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 07:13:57 07:13:57

Svečias:
svetlana: Ir dar: kas valgė tikrą duoną, niekada nesusigundys drožlėmis . Tad nėra ko ir bandyti. Nes nėra drožlių skanesnių už duoną.

o kas yra mylimas žmogus ir aplamai žmogus? Jei aš ne kažkoks mylimas, tuomet mane galima naudotis kaip masturbacijos mašina? Hm... abejoju jog aplamai gali toks skirstytojas ką nors pamilti kai toks požiūris į žmones.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 07:19:32 07:19:32

Svečias:

Turėjai omeny davatka???

Prie ko čia davatka? naudokite sąvokas tinkamai, gerbiamasis/oji. Davatka - ta, kuri tupi bažnyčioje, o iš jos išėjusi apkalbinėja kitus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 09:37:57 09:37:57

Svečias:
Svečias:

o kas yra mylimas žmogus ir aplamai žmogus? Jei aš ne kažkoks mylimas, tuomet mane galima naudotis kaip masturbacijos mašina? Hm... abejoju jog aplamai gali toks skirstytojas ką nors pamilti kai toks požiūris į žmones.

Masturbacijos masina? Jei tau seksas, moterie, neteikia malonumo, tai arba nemoki megautis, arba partneris prastas. Mano poziuris visiskai sveikas. Myli ne uz seksa.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 09:38:46 09:38:46

Svečias:
Svečias:

Turėjai omeny davatka???

Prie ko čia davatka? naudokite sąvokas tinkamai, gerbiamasis/oji. Davatka - ta, kuri tupi bažnyčioje, o iš jos išėjusi apkalbinėja kitus.

Man davatka - tai seksualiai kompleksuota moteris.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/12 10:32:34 10:32:34

Tarp žmonių neįpareigojančių santykių nebūna. Daiktams neįsipareigojame. Jei žmogus nusivertina ir kitą nuvertina iki daikto... Taip, santykiai su gumine lėle neįpareigoja.
Koks gudrutis man paaiškintų, kaip tuo atveju, jei iš tokių ,,neįpareigojančių'' santykių užsimegs gyvybė.
Taip, dauguma čia prieš neįpareigojančius santykius pasisakančių žmonių niekada neturėjo neįpareigojančių santykių, nes jiems užtenka proto atskirti deimantą nuo žėrinčio stikliuko ir beverčiais dalykais jie nesitenkina.
Ir tik nereikia čia mojuoti davatkos vėliava. Kvaila save apgaudinėti ir tenkintis beverčiais dalykais, kai gali pasiekti neįkainuojamų dalykų.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/10/12 16:04:41 16:04:41

Svečias:

Man davatka - tai seksualiai kompleksuota moteris.

Gera diskusija . Man seksualiai kompleksuota (-s) moteris/ vyras yra asmuo, bijantis patirti artimus dvasinius santykius, prisirišimą, meilę ir to pasekoje ieškantis "neįsipareigojančių" santykių, nes taip saugiau. Saugiau - taip, bet ne mieliau, ne laimingiau, ne džiugiau ir ne pilnatviškiau. Noriu padrąsinti - kurkite tik artimus santykius, gal kartą kitą ir apsvilsite - bet galų gale sutiksite savo žmogų. Kas gali būti geriau?..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume