Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Neipareigojantys santykiai.

Neipareigojantys santykiai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/11 11:52:18 11:52:18

Pats tu svečias : Na aš nematau tame nieko blogo. Esam jauni, sveiki ir gražūs, tai kodėl negalima pasimėgauti gyvenimu. Ar dabar reikia sėdėti sukandus dantis ir laukti tos vienintelės/vienintelio. Tas pats friends with benefits yra abipusiu sutarimu ir čia niekas nieko neišnaudoja... Gyvenk kaip nori ir kada nori

Nebeprisimenu, gal tai iš Lewis knygos Kipšo laiškai. "tegul tasai galvoja radęs gyvenime vietą, o ištikrūjų gyvenimas jam rado vietą.
Tai ir su tavimi taip pat. Ne gyvenimu mėgaujiesi, o gyvenimas tavimi.
Girdi kaip lopšinė liuliuoja?

medutis

M

403 įrašai

2012/12/11 13:21:42 13:21:42

Svečias:
Pats tu svečias : Na aš nematau tame nieko blogo. Esam jauni, sveiki ir gražūs, tai kodėl negalima pasimėgauti gyvenimu. Ar dabar reikia sėdėti sukandus dantis ir laukti tos vienintelės/vienintelio. Tas pats friends with benefits yra abipusiu sutarimu ir čia niekas nieko neišnaudoja... Gyvenk kaip nori ir kada nori

Nebeprisimenu, gal tai iš Lewis knygos Kipšo laiškai. "tegul tasai galvoja radęs gyvenime vietą, o ištikrūjų gyvenimas jam rado vietą.

Aš tai girdžiu pernelyg religingo žmogelio filosofinį pamokslą, bandant įbrukti savo krikščioniškas vertybes

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/11 13:48:59 13:48:59

medutis:
Aš tai girdžiu pernelyg religingo žmogelio filosofinį pamokslą, bandant įbrukti savo krikščioniškas vertybes

O aš girdžiu infantilą, dešimties minučių aktą vadinant gyvenimu.
Jei aš tavo mama sese, broliu ar tėvu (ar visais) pasinaudosiu tam kartui savęs patenkinimui, kaip tu jausies?
Meduti, ar manai eant ką nors dykai?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/11 17:23:05 17:23:05

medutis:
Svečias:

Tikinčiam, religingam vyrui nėra problemos išsirinkti moterį, kadangi bažnyčioje didžioji dauguma moterų, šeimų nedaug, na o vyrų- vienetai, tereikia po pamaldų nepasikuklinti ir užkalbinti patikusią, gal nebus didelė nuodėmė, jai besimeldžiant akies krašteliu žvilgtelsi

medutis

M

403 įrašai

2012/12/11 19:19:23 19:19:23

Svečias:
Tikinčiam, religingam vyrui nėra problemos išsirinkti moterį, kadangi bažnyčioje didžioji dauguma moterų, šeimų nedaug, na o vyrų- vienetai, tereikia po pamaldų nepasikuklinti ir užkalbinti patikusią, gal nebus didelė nuodėmė, jai besimeldžiant akies krašteliu žvilgtelsi

Kaži kokio amžiaus ten tos moterys bažnyčioj? Manau, kad nereligingam žymiai lengviau susirast moterį - visur, išskyrus bažnyčią

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/11 19:25:39 19:25:39

medutis:
Svečias:

Kaži kokio amžiaus ten tos moterys bažnyčioj? Manau, kad nereligingam žymiai lengviau susirast moterį - visur, išskyrus bažnyčią

Jei taip dūdą pūsi kaip čia tai eilė atsistos, tikrai būsi pastebėtas bet kur

medutis

M

403 įrašai

2012/12/11 19:48:51 19:48:51

Nu vo biški atsinaujinau, o tai visiems čia ta dūda kliūn

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/11 20:14:23 20:14:23

nile: Atsimenu man vienas siule tik seksui santykius,kai pasakiau kad nenoriu taip,pradejo ikalbinet,kad atseit man reikia del sveikatos,nes man ten viskas uzzels nenaudojama

Smegenys jam turbūt užžėlė, nes nenaudojo jų . Net nerašysiu kiek metų buvau be santykiu, bet tikrai lb daug, kaip pakankamai jauna moteris, ir kuo puikiausiai dabar jaučiuosi turėdama tuos santykius tik su MYLIMU žmogumi. Verta laukti savo žmogaus, o susilaikymas nesunkus, jei mąstymas tikslingas.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/11 20:16:55 20:16:55

medutis: Nu vo biški atsinaujinau, o tai visiems čia ta dūda kliūn

Oi, iš kur čia tiek pingvinų bėga???

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/11 22:29:07 22:29:07

Paveiksliuka pasikeiciau Atsinaujinau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume