Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Deepsorrow orchidėjų darželis

Deepsorrow orchidėjų darželis

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 20:44:33 20:44:33

o kodel kaltinamas tik Deepsorow? Juk ne vienos moters nieks i lova prievarta neikiso. Pacios DP registruojasi, pacios grazius vyrus zvejoja, abi puses cia vienodos. Kuriai cia vestuves pazadejo, kad jau taip sirstate? Gal ta pati Cristaline ar kita su 20 graziu vyru permiegojo savo tikslais, tik nesiskelbia.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 21:02:32 21:02:32

deepsorrow: Na koks bjaurybė, dar gi ir player‘is
Lightly-blue – taip aš gana išrankus, nematau čia nieko blogo – geriau 9 kartus pamatuoti, o 10 kirpti. Susikuriate klaidingą įvaizdį, jeigu vienadieniai nuotykiai būtų mano prioritetas susitikus iškarto tai matytųsi, jaustųsi spaudimas etc. kurio, esu 100% tikras, jūs nepajautėte nereikia nieko gailėti, jeigu „užsikabino“ – tai savo noru ar iš aistros, ar dėl susuktos galvos, ar klaidingai manydamos, jog seksas – būdas prisirišti, jau minėjau ir dar pasikartosiu, tai tėra fiziologinis poreikis/procesas, kuris tikrai nėra svarbesnis už kitus dalykus.

protingas tu Depsoroow, bet ciniskas ir tikrai netikiu, kad mokesi myleti moteri, nes esi issibarstes. Pasitvirtina, kad zmonems visada duota Dievo pusiausvyrai - kam daugiau grozio, tam maziau sirdies. Esi bejausmis, saltas,paskaiciuojantis. Apsimeti,kad ieskai, ir tau nieks neitinka, o is tikro, nebegali myleti, nemoki pasiaukoti vienai ir myleti viena iki amziaus galo. Gaila man taves.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/09 21:31:37 21:31:37

Kam tokie kraštutinumai – keep it simple, seksas yra seksas ir kur „dumpinti“ yra skirtumas, nereikia leistis į kraštutinumus ir taip nuvertinti, tačiau nereikia ir žiūrėti pro rožinius akinius, jo aukštinti ir manyt jog tai kažkas dieviško ar labai jau reikšmingo. Nežiūriu į moterį, kaip į kažkokį daiktą, vien sekso objektą. Moteris – žmogus, asmenybė ir man įdomu ką ji masto, apie ką galvoja, ką ji veikia, kokie jos pomėgiai, man įdomi jos pasaulėžiūra, nuomonė įvairiais klausimais. Vien kūnas „sotumo“ jausmą garantuoja labai trumpą laiko tarpą, natūralu – nes vien kūniška aistra niekada negali būti tvirtas pagrindas. Jeigu moteris atrodo žavinga diskutuojant, jeigu ji atrodo žavingai kažką darydama, jeigu ji patraukli tiek su makiažu ir vakarine suknele, tiek be jo ir su paprastu apdribusiu nertiniu – vadinasi ant to kažką jau galima „statyti“. Nereikia manyti, kad atsiguliau/pasiguldžiau – tai jau aukščiausias taškas, tikslas pasiektas, tokie santykiai daugeliu atvejų tėra linkę regresuoti, o iš čia atsiranda ir įskaudintos pusė, taip ir gimsta kuiliai, taip gimsta ir gyvatės. Galim labai daug vynioti į vatą, kad kažkam nebūtų „neskanu“ , bet ar tai kažką keičia, visi individai turi savo apsisprendimo laisvę ir prieš priimdami vieną ar kitą sprendimą, prieš vienaip ar kitaip elgdamiesi turėtų pagalvoti – ar teisingai elgiuosi ir galų gale ar šitas žmogus yra to vertas, ar jis tikrai tai įvertins.

Nė vienai merginai, nesu melavęs ir sakęs, kad myliu, tokiais žodžiais niekada nesišvaisčiau ir nesišvaistysiu jeigu to nejaučiu, pajausiu - manęs čia tikrai nebus. Nesąžininga prirakinti prie savęs žmogų manant, kad gal kada laikui bėgant pamilsiu arba pamils – savęs apgaudinėjimas ir abiejų laiko švaistymas, geriau nors ir šaltai, bet atvirai tai pasakyti. Na nebuvo tokių stiprių kibirkščių, kurios užkurtų laužą, kurį būtų galima saugoti ir toliau kurstyti, tai ką man dabar daryt, vos tik susižavėjus ženytis ir po 4-5 metų skirtis – not my style, sprendimą priimsiu vieną kartą ir jų keisti nesu linkęs. Šiuo klausimu esu senų pažiūrų, žavėtis gali daugeliu, o mylėti – vieną.

Galų gale nevisos pažintys užmezgamos savo noru, dažnai tiesiog nejaučiame skirtumo tarp malonaus bendravimo ir flirto, iš to kyla ir klaidingos fantazijos - koks sveikas, niekam neįsipareigojęs, tradicinės orientacijos vyras atsisakys mylėtis, jeigu pati moteris gana atvirai leidžia suprasti jog to siekia. Šioje vietoje moterys visada šališkos ir įrodinėja, kad vyrai tenori vieno ir niekada neatsisakys. Aš pabandžiau 1 kartą, daugiau nebenoriu – paradoksali situacija jeigu „pasirašai“ esi kiaulė, jeigu atsisakai irgi, gal net didesnis. Kodėl jūs matot tik vyrų išsibarstymus ir kaltę. Visi kalti vienodai ar čia ta pati situacija kaip ir su moterų lygiomis teisėmis, kurios galioja tik tada, kai moteriai palanku?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 22:23:42 22:23:42

deepsorrow: Kam tokie kraštutinumai – keep it simple, seksas yra seksas ir kur „dumpinti“ yra skirtumas, nereikia leistis į kraštutinumus ir taip nuvertinti, tačiau nereikia ir žiūrėti pro rožinius akinius, jo aukštinti ir manyt jog tai kažkas dieviško ar labai jau reikšmingo. Nežiūriu į moterį, kaip į kažkokį daiktą, vien sekso objektą. Moteris – žmogus, asmenybė ir man įdomu ką ji masto, apie ką galvoja, ką ji veikia, kokie jos pomėgiai, man įdomi jos pasaulėžiūra, nuomonė įvairiais klausimais. Vien kūnas „sotumo“ jausmą garantuoja labai trumpą laiko tarpą, natūralu – nes vien kūniška aistra niekada negali būti tvirtas pagrindas. Jeigu moteris atrodo žavinga diskutuojant, jeigu ji atrodo žavingai kažką darydama, jeigu ji patraukli tiek su makiažu ir vakarine suknele, tiek be jo ir su paprastu apdribusiu nertiniu – vadinasi ant to kažką jau galima „statyti“. Nereikia manyti, kad atsiguliau/pasiguldžiau – tai jau aukščiausias taškas, tikslas pasiektas, tokie santykiai daugeliu atvejų tėra linkę regresuoti, o iš čia atsiranda ir įskaudintos pusė, taip ir gimsta kuiliai, taip gimsta ir gyvatės. Galim labai daug vynioti į vatą, kad kažkam nebūtų „neskanu“ , bet ar tai kažką keičia, visi individai turi savo apsisprendimo laisvę ir prieš priimdami vieną ar kitą sprendimą, prieš vienaip ar kitaip elgdamiesi turėtų pagalvoti – ar teisingai elgiuosi ir galų gale ar šitas žmogus yra to vertas, ar jis tikrai tai įvertins.

Nė vienai merginai, nesu melavęs ir sakęs, kad myliu, tokiais žodžiais niekada nesišvaisčiau ir nesišvaistysiu jeigu to nejaučiu, pajausiu - manęs čia tikrai nebus. Nesąžininga prirakinti prie savęs žmogų manant, kad gal kada laikui bėgant pamilsiu arba pamils – savęs apgaudinėjimas ir abiejų laiko švaistymas, geriau nors ir šaltai, bet atvirai tai pasakyti. Na nebuvo tokių stiprių kibirkščių, kurios užkurtų laužą, kurį būtų galima saugoti ir toliau kurstyti, tai ką man dabar daryt, vos tik susižavėjus ženytis ir po 4-5 metų skirtis – not my style, sprendimą priimsiu vieną kartą ir jų keisti nesu linkęs. Šiuo klausimu esu senų pažiūrų, žavėtis gali daugeliu, o mylėti – vieną.

Galų gale nevisos pažintys užmezgamos savo noru, dažnai tiesiog nejaučiame skirtumo tarp malonaus bendravimo ir flirto, iš to kyla ir klaidingos fantazijos - koks sveikas, niekam neįsipareigojęs, tradicinės orientacijos vyras atsisakys mylėtis, jeigu pati moteris gana atvirai leidžia suprasti jog to siekia. Šioje vietoje moterys visada šališkos ir įrodinėja, kad vyrai tenori vieno ir niekada neatsisakys. Aš pabandžiau 1 kartą, daugiau nebenoriu – paradoksali situacija jeigu „pasirašai“ esi kiaulė, jeigu atsisakai irgi, gal net didesnis. Kodėl jūs matot tik vyrų išsibarstymus ir kaltę. Visi kalti vienodai ar čia ta pati situacija kaip ir su moterų lygiomis teisėmis, kurios galioja tik tada, kai moteriai palanku?

Žiauriai čia ant Crystalline, tos "pavytusios mamytės" ir "kitų meilių" užstūmei:D Išeina, kad tik jos kariasi, o tu didesne nei esi kiaule pasirodyti nenorėdamas, jas tratini Nice...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 22:36:41 22:36:41

Svečias:
deepsorrow: Kam tokie kraštutinumai – keep it simple, seksas yra seksas ir kur „dumpinti“ yra skirtumas, nereikia leistis į kraštutinumus ir taip nuvertinti, tačiau nereikia ir žiūrėti pro rožinius akinius, jo aukštinti ir manyt jog tai kažkas dieviško ar labai jau reikšmingo. Nežiūriu į moterį, kaip į kažkokį daiktą, vien sekso objektą. Moteris – žmogus, asmenybė ir man įdomu ką ji masto, apie ką galvoja, ką ji veikia, kokie jos pomėgiai, man įdomi jos pasaulėžiūra, nuomonė įvairiais klausimais. Vien kūnas „sotumo“ jausmą garantuoja labai trumpą laiko tarpą, natūralu – nes vien kūniška aistra niekada negali būti tvirtas pagrindas. Jeigu moteris atrodo žavinga diskutuojant, jeigu ji atrodo žavingai kažką darydama, jeigu ji patraukli tiek su makiažu ir vakarine suknele, tiek be jo ir su paprastu apdribusiu nertiniu – vadinasi ant to kažką jau galima „statyti“. Nereikia manyti, kad atsiguliau/pasiguldžiau – tai jau aukščiausias taškas, tikslas pasiektas, tokie santykiai daugeliu atvejų tėra linkę regresuoti, o iš čia atsiranda ir įskaudintos pusė, taip ir gimsta kuiliai, taip gimsta ir gyvatės. Galim labai daug vynioti į vatą, kad kažkam nebūtų „neskanu“ , bet ar tai kažką keičia, visi individai turi savo apsisprendimo laisvę ir prieš priimdami vieną ar kitą sprendimą, prieš vienaip ar kitaip elgdamiesi turėtų pagalvoti – ar teisingai elgiuosi ir galų gale ar šitas žmogus yra to vertas, ar jis tikrai tai įvertins.

Žiauriai čia ant Crystalline, tos "pavytusios mamytės" ir "kitų meilių" užstūmei:D Išeina, kad tik jos kariasi, o tu didesne nei esi kiaule pasirodyti nenorėdamas, jas tratini Nice...

Wow, čia tai labai jau nekorektiškas komentaras. iš tiesų, ne Jūsų reikalas, kad čia ką tratina. Tiesiog turbūt kadangi Deepsorrow atviresnis, tai atsirado ir moterų, kurios pakomentavo santykių vystymą.

Ir vis dėlto, Deepsorrow, prašau neužpykite dėl klausimo, tačiau negi Jūs nesate nė vienai moteriai pasakęs, kad ją mylite? Negi nė vienos moters nemylėjote? Na, tiesiog mano smegenų sinapsės nepaveža tokios informacijos, kad mūsų visuomenėje taip gali būti. Jokiu būdu nenoriu Jūsų kuo nors kaltinti, tačiau negi esate toks beširdis/cinikas (atsiprašau už galbūt kiek per drąsiai pasakytus žodžius)? Negi NĖ VIENA moteris neatitiko Jūsų lūkesčių?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/10 00:36:15 00:36:15

Ar aš sakiau, kad jos korėsi ar kariasi ar pasikorė? Jūs patys sugalvojot - šie dalykai ne mano ir ne jūsų prerogatyva, jos pasisakė - jų valia, palikit ramybėje, lyg visi kiti neturi nutrūkusių santykių, buvusių merginų etc. Neturi niekas jokių nuoskaudų, kur čia matot problemą ar pikta, kad galima baigti santykius civilizuotai ir kultūringai, likti draugais nebandant perkąsti vienas kitam gerklės. Ant nieko „nestūmiau“ ir nesiruošiu to daryti – kam to reikiam, jeigu buvai su žmogumi vadinasi kažkuo patiko, vadinasi kartu buvo gražių akimirkų, reiktų jas prisiminti, jaustis dėkingiems ir iš elementaraus mandagumo nekils noras tulžim taškytis.

Čia juk diskusija aš niekada neįsižeidžiu ir labai noriai priimu pastabas. Mūsų visuomenėje sakot o kas dabar joje populiaru ogi mylėti visas iš eilės, nuvalkiot šitai iš savanaudiškų paskatų „paliubyt“ vakare ir „razliubyt“ ryte, man tas žodis šį tą reiškia, tikrai daugiau nei antspaudas pase
Manau vieną kartą labai seniai jaučiau, ką būtų galima traktuoti meile, tačiau buvome jauni išskyrė studijos, šaknys skirtingose šalyse ir abu supratome, kad čia nuo prisipažinimų bus tik skaudžiau, nevienas nenorėjom atimti kito svajonių, tikslų – deja gyvenimas nėra banalus holivudinis filmas ir ne viskas ką myli ir paleidi sugrįžta Nuo tada neesu sakęs, nes taip nesijaučiau ir ne todėl, kad būtų nepateisinti kažkokie lūkesčiai ar idealai(kurių niekada nesivaikiau ir nemanau, kad juos išvis verta turėti), tiesiog nesijauti taip lyg norėtum visada su tuo žmogumi būti, o jam nesant lyg kažko trūktų. Pamenu vienas senas žmogus man kažkada pasakė – Vaikeli ateis tavo žmogus – trenks žaibas iš giedro dangaus, sulinks kojos, aptems akys, negirdės ausys. Laimingas būsi vien būdamas šalia, kad ir kas aplink vyktų, matysi ir girdėsi vien jį. Tai vat ir laukiu aš tų žaibų su metalo strypais lakstau, bet kaip netrenkia, taip netrenkia, pikta nors virbalus į elektros lizdą kišk.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/10 07:31:00 07:31:00

deepsorrow: Pamenu vienas senas žmogus man kažkada pasakė – Vaikeli ateis tavo žmogus – trenks žaibas iš giedro dangaus, sulinks kojos, aptems akys, negirdės ausys. Laimingas būsi vien būdamas šalia, kad ir kas aplink vyktų, matysi ir girdėsi vien jį. Tai vat ir laukiu aš tų žaibų su metalo strypais lakstau, bet kaip netrenkia, taip netrenkia, pikta nors virbalus į elektros lizdą kišk.

Palik to senio istoriją istorijoje. Ne rožinės meilės pagrindu šeima kuriama. Tuos kurie kūrė šiuo pagrindu vėjai nusinešė.
Ir tikrai žinau, kad tai supranti.
Brandžios asmenybės kuria brandžius santykius.
Manau meilių laukia tie kurie bijo santykių. Tos "vienintelės" tai tik pretekstas į Force majeure.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/10 08:18:34 08:18:34

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
deepsorrow: Pamenu vienas senas žmogus man kažkada pasakė – Vaikeli ateis tavo žmogus – trenks žaibas iš giedro dangaus, sulinks kojos, aptems akys, negirdės ausys. Laimingas būsi vien būdamas šalia, kad ir kas aplink vyktų, matysi ir girdėsi vien jį.

Ne rožinės meilės pagrindu šeima kuriama. Tuos kurie kūrė šiuo pagrindu vėjai nusinešė.
Ir tikrai žinau, kad tai supranti.
Brandžios asmenybės kuria brandžius santykius.
Manau meilių laukia tie kurie bijo santykių. Tos "vienintelės" tai tik pretekstas į Force majeure.

Ne visai teisus esi.
Na taip, brandžios asmenybės kuria brandžius santykius, bet ką siūlai? Nuo ko pradėti?
Be meilės, tik protu suvokiant, kad tinka žmogus pagal fizinius parametrus, išsilavinimą, socialinę padėtį ir pan.? Vistiek turi kažkas būti. Jei ne žaibas, tai nors kažkokia kibirkštis. Taip žmogus surėdytas - būsi šalia to, dėl kurio tau nieks nevirpa, vistiek anksčiau ar vėliau instinktyviai ieškosi mylimo. Skaudinsi tą kitą, kuris buvo šalia, tikėjosi, turėjo lūkesčių.
Būna, kad kai žmogus vyresniame amžiuje ieškosi to kito, susitaiko su tuo, kad ,,žmogus geras, patikimas, priprasiu, gal ir mylėsiu ir t.t.", bet jaunam...
Na nežinau, drauge, nenoriu būti kategoriška, bet...
Kita vertus, manau, kad Deepsorrow nusvilęs, baimių irgi turi. O gal ir poreikis tiems rimtiems santykiams neperdidžiausias....

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/10 09:14:20 09:14:20

O aš ir nesakiau, kad esu čia visiškai teisus. Tikrai ne pavyzdys.

Ir norėčiau apsiriboti nuo (apkalbų) kalbų apie konkretų asmenį. Nebent Jis pats to paprašys. Kalbu bendrai.
"Be meilės, tik protu suvokiant, kad tinka žmogus pagal fizinius parametrus, išsilavinimą, socialinę padėtį ir pan.?"
Ty svarbu. Manau svarbiausia yra branda ir vertybės.
"Vistiek turi kažkas būti. Jei ne žaibas, tai nors kažkokia kibirkštis. Taip žmogus surėdytas - būsi šalia to, dėl kurio tau nieks nevirpa, vistiek anksčiau ar vėliau instinktyviai ieškosi mylimo. "
Iš kur toji kibirkštis jei du susitikę savo vidų dangsto šimtais kaukių?!
Ir vėl. Atrodytų tą kibirkštį Kažkas turi įžiebti. O ar patys tos kibirkštėlės norime kitame ieškoti. Žodį ieškoti pasirinkau neatsitiktinai. Didelė dalis būtent dėl to, kad iki kažkada ta kibirkštis pakišama po nosimi iki ateis laikas. Manau būtent iš čia posakis kūrenti šeimos židinį, bet ne pats židinys iš savęs kūrensis. Vadinasi dėti pastangas ir tik po to laukti palaiminimo, bet ne atvirkščiai. O gal kibirkštis vakariniame drabužyje, anaiptol. Kibirkštis širdyje.
"Skaudinsi tą kitą, kuris buvo šalia, tikėjosi, turėjo lūkesčių." Kas ten žinos kokie kito lūkesčiai kai žmogus pasislėpęs po kauke. Kas ten žinos kur skauda ir kur pridengta kraujuojanti žaizda?!
"Būna, kad kai žmogus vyresniame amžiuje ieškosi to kito, susitaiko su tuo, kad ,,žmogus geras, patikimas, priprasiu, gal ir mylėsiu ir t.t.", bet jaunam... "
Tai mazochizmas. Nei jaunam nei senam. Priimti kita toks koks jis yra, tai priimti save.
[url:15pmc92d]http://www.lrytas.lt/-13256900231324117124-psichologo-konsultacija-k%C4%85-daryti-kai-baim%C4%97-bendrauti-trukdo-susirasti-antr%C4%85j%C4%85-pus%C4%99.htm[/url:15pmc92d]
O kas yra "patikimas" ar tai tik materialinė prasmė! Ar galima patikėti žmogui širdį kuris smėlio vaikosi? (nesakau, kad pinigai nesvarbu)
Ką aš darau dėl kito, o ar tai nedaryčiau, to paties, būdamas vienas. Pats dėl savęs?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/10 09:21:00 09:21:00

Svečias:
deepsorrow: Na koks bjaurybė, dar gi ir player‘is
Lightly-blue – taip aš gana išrankus, nematau čia nieko blogo – geriau 9 kartus pamatuoti, o 10 kirpti. Susikuriate klaidingą įvaizdį, jeigu vienadieniai nuotykiai būtų mano prioritetas susitikus iškarto tai matytųsi, jaustųsi spaudimas etc. kurio, esu 100% tikras, jūs nepajautėte nereikia nieko gailėti, jeigu „užsikabino“ – tai savo noru ar iš aistros, ar dėl susuktos galvos, ar klaidingai manydamos, jog seksas – būdas prisirišti, jau minėjau ir dar pasikartosiu, tai tėra fiziologinis poreikis/procesas, kuris tikrai nėra svarbesnis už kitus dalykus.

Žinai, kažkaip "neskanu" turėtų būti toms panoms, kurios su tavimi miegojo po tokių pareiškimų. Seksas - toks pats fiziologinis poreikis kaip tuštinimasis. O moteris - kaip unitazas. Koks skirtumas, į kokį unitazą "padump'imi", ane?

Blogai, kai moteris taip prastai apie save galvoja.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume