Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Deepsorrow orchidėjų darželis

Deepsorrow orchidėjų darželis

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/06 22:15:23 22:15:23

Mielosios, esu patrauklus 26 m. vyriškis, realiame gyvenime programuotojas, o savo svajonių kampelyje - didysis filosofas bei diskusijų mėgėjas. Šioje svetainėje ieškau tos vienintelės... Jeigu esi apkūnoka (reference: Crystalline) arba jauna (arba jau pavytusi) mama su vaiku - norėčiau su Tavimi (taip, būtent su Tavimi) praleisti vienos nakties nuotykį. Parodyk man savo universalumą: atlik BJ, spręsdama IQ testą (beje, jei rezultatas bus žemesnis kaip 140, net nemanyk sulaukti antrojo skambučio), palaistyk mano orchidėja (tiesiogine ir perkeltine prasme), būk rami jūra ir patikimas uostas mano "sūriajam vandenėliui". Būkite mano, mielosios! Žavėkitės mano versatilumu ir vyriškumu (taip pat ir tuo, kuris matuojamas centimetrais). Rašykite man Belskitės, ir Jums bus atsakyta. P.S. visoms, kurios pasirašys su manimi vienos nakties meilei, pažadu padovanoti inkapsuliuotų rožių ir vazone išauginta bonzinį runkelį:)

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/06 22:37:59 22:37:59

Pamiršot kai ką, papildysiu – isterikės nedomina ir bonzo- runkelio vazonus teks grąžint, rankų darbo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 09:17:35 09:17:35

Ooooooo..., jau tas pats/pati jau persimete ant Deepsorow, kur kure Ugneles temas Cha cha cha, nu bet zmones ryskiai neturi ka veikti Va ka reiskia lietuviskas pavydas - kai patys neturi ka protingo pasakyti, tai taip pradeda grauzti pavydas kitiems, kad gatavi bet kokia kaina su zemem sumaisyti Sekso ryskiai jokia kaina negaunat,del to naktim nemiegat, ta pati per pati 10 kart perskaitot, kol atmintinai ismokstat Deepsorow pasisakymus, o tada bandot kompromituot???
Nekreipk demesio, Deepsorow, zmogus pinigeliu vaistukam neturi nuo proto ligos

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 09:45:17 09:45:17

Ligoniukas Trolis vėl bando pagyvinti diskusiją

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 11:08:50 11:08:50

Aš tai sukursiu temą "Klimaksinės ciocės niūrių minčių skalbyklėlė"

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 17:41:51 17:41:51

Blemba,autore, jau bandei visais budais-ir dieda uzsiverst,ir babkem uz seksa susimoket,ir vistiek nieks neima, ane??? Nedapistitas nukamavo do certa??? Nieks taves net uz meiluze neima???tada suprantamas issipisinejimas ir kvailu temu kurimas Susikurk durne savo vardu ka nors, pvz.kaip kvailai biaurei bobai rasti nors koki impotentiska meiluzi, gal kas patars

Lightly-blue

L

1 įrašai

2012/01/09 14:32:14 14:32:14

Na, o aš buvau susitikusi su deepsorrow, ir tikrai galiu patvirtinti Crystalline žodžius, kad tai labai išsilavinęs, išvaizdus ir malonus vyras. O, bet, tačiau... Nors jis rodė iniciatyvą susitikti, tačiau aš bijojau toliau vystyti santykius. Kodėl? Na, todėl, kad taip pat paskaitinėdavau forumą. tuo labiau, gąsdino jo buvimo šioje svetainėje stažas. Tiesiog galvodavau - ar visos moters tokios beviltiškos, ar pats deepsorrow toks išrankus. ir galutinio atsakymo neturiu. Akivaizdu, kad normalus vyras visada susiras normalią moterį, todėl abejotina, kad jis orientuotas į tai. Greičiau man pasirodė, kad asmuo orientuotas į vienadienius ar vienos nakties santykius. Ačiū dievui, man neteko ant pagalvės rasti "bonzinio runkelio", tačiau aš su juo ir nemiegojau O merginų, moterų, kurios "užsikabino" man gaila. Žinoma, nė vienas iš mūsų nėra idealus, tačiau daug proto tikrai nereikia suprasti, kad deepsorrow yra plėjeris.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 16:14:48 16:14:48

Nu viskas, ir as einu paziuret kas tas Deepsorrow

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/09 19:04:58 19:04:58

Na koks bjaurybė, dar gi ir player‘is

Lightly-blue – taip aš gana išrankus, nematau čia nieko blogo – geriau 9 kartus pamatuoti, o 10 kirpti. Susikuriate klaidingą įvaizdį, jeigu vienadieniai nuotykiai būtų mano prioritetas susitikus iškarto tai matytųsi, jaustųsi spaudimas etc. kurio, esu 100% tikras, jūs nepajautėte nereikia nieko gailėti, jeigu „užsikabino“ – tai savo noru ar iš aistros, ar dėl susuktos galvos, ar klaidingai manydamos, jog seksas – būdas prisirišti, jau minėjau ir dar pasikartosiu, tai tėra fiziologinis poreikis/procesas, kuris tikrai nėra svarbesnis už kitus dalykus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 20:12:33 20:12:33

deepsorrow: Na koks bjaurybė, dar gi ir player‘is
Lightly-blue – taip aš gana išrankus, nematau čia nieko blogo – geriau 9 kartus pamatuoti, o 10 kirpti. Susikuriate klaidingą įvaizdį, jeigu vienadieniai nuotykiai būtų mano prioritetas susitikus iškarto tai matytųsi, jaustųsi spaudimas etc. kurio, esu 100% tikras, jūs nepajautėte nereikia nieko gailėti, jeigu „užsikabino“ – tai savo noru ar iš aistros, ar dėl susuktos galvos, ar klaidingai manydamos, jog seksas – būdas prisirišti, jau minėjau ir dar pasikartosiu, tai tėra fiziologinis poreikis/procesas, kuris tikrai nėra svarbesnis už kitus dalykus.

Žinai, kažkaip "neskanu" turėtų būti toms panoms, kurios su tavimi miegojo po tokių pareiškimų. Seksas - toks pats fiziologinis poreikis kaip tuštinimasis. O moteris - kaip unitazas. Koks skirtumas, į kokį unitazą "padump'imi", ane?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume