Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Deepsorrow orchidėjų darželis

Deepsorrow orchidėjų darželis

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/12 12:37:30 12:37:30

Lady-scorpio:
As, kaip ir Sena Ragana, siuo atveju palaikau Deepsorrow puse ir neiziuriu jame jokiu kaukiu.

Tai kokia problema tuomet?!
Juk kaip ir į naudą. Bent moterys gėlių gaus. Iki pensijos gal ir iki Jūsų daeis.
Bet kažin kiek to gero pačiam braliukui.
" Suaugę tampame tada, kai instinktas mylėti tampa didesnis nei noras būti mylimam“.
O man atrodo teisinga.
Ir apie aukas nebuvo užsiminta. Man atrodo kalbama apie virsmą suaugusiuoju, kaip savaiminį procesą.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/12 13:50:16 13:50:16

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lady-scorpio:
As, kaip ir Sena Ragana, siuo atveju palaikau Deepsorrow puse ir neiziuriu jame jokiu kaukiu.

Tai kokia problema tuomet?!
Juk kaip ir į naudą. Bent moterys gėlių gaus. Iki pensijos gal ir iki Jūsų daeis.
Bet kažin kiek to gero pačiam braliukui.
" Suaugę tampame tada, kai instinktas mylėti tampa didesnis nei noras būti mylimam“.
O man atrodo teisinga.
Ir apie aukas nebuvo užsiminta. Man atrodo kalbama apie virsmą suaugusiuoju, kaip savaiminį procesą.

Problema ta, kad merginos, uzuot issiaiskinusios, ko reikia vaikinui, jam primeta savas viltis ir norus.
Del keleto priezasciu, kuriu cia neivardysiu, Deepsorrow geles manes nepasieks. Net ir po pensijos.

Gero ,,braliukui'' daugiau nei tam, kuris susideda su netinkamu zmogumi, o paskui kankina tiek ta zmogu, tiek save.
Del aukos. Nezinau, gal ir klystu, bet man atrodo, kad aukos sindromas reiskiasi didesniu instinktu myleti nei noru buti mylimam (kalbu apie pora). Mazochizmas, ir tiek.
Virsmas suaugusiuoju nera savaiminis procesas - jei taip butu, nebutu nesuaugusiu penkiasdesimtmeciu.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/12 13:59:01 13:59:01

Lady-scorpio:
Suauge tampame tada, kai ismokstame myleti save, be to nesugebesime myleti ir kito - ,,Mylek savo artima taip, kaip pats save.
Taigi noras myleti ir buti mylimam eina drauge. Be to nera normaliu poros santykiu ir laimes.
As palaikau Deepsorrow puse ir neiziuriu jame jokiu kaukiu.

Va taip...
Beje, mano drauge, ar teko kada nors matyti tas labai daug iš tavęs besitikiančias kito akis ir žinoti, kad nei šiandien, nei ryt, poryt ar po mėnesio, kad ir kaip dirbtum su savim, tu niekada negalėsi atsakyti tam žmogui tuo pačiu. Kad kuo daugiau jis stengsis dėl tavęs padaryti ,,viską, ko tu trokšti, ir pasikeisti, kad tik tau įtiktų", tuo labiau tave tai nervins, nes tau to nereikia. Todėl, kad tau nereikia to žmogaus kaip vyro.
Šiuo atžvilgiu turiu kategorišką nuomonę niekada nepradėti kurti santykių vien protu be pradinių emocijų.

C

1075 įrašai

2012/01/12 14:56:22 14:56:22

Sena ragana:
Va taip...
Beje, mano drauge, ar teko kada nors matyti tas labai daug iš tavęs besitikiančias kito akis ir žinoti, kad nei šiandien, nei ryt, poryt ar po mėnesio, kad ir kaip dirbtum su savim, tu niekada negalėsi atsakyti tam žmogui tuo pačiu. Kad kuo daugiau jis stengsis dėl tavęs padaryti ,,viską, ko tu trokšti, ir pasikeisti, kad tik tau įtiktų", tuo labiau tave tai nervins, nes tau to nereikia. Todėl, kad tau nereikia to žmogaus kaip vyro.
Šiuo atžvilgiu turiu kategorišką nuomonę niekada nepradėti kurti santykių vien protu be pradinių emocijų.

Ačiu Dievui, kad man nereik vyro.

Greta esančiai Moteriai nereikia keistis, ir man įtikti, aš ją priimu tokią kokia ji yra. ( AČIŪ, kad esi. O esi dovana.)

" Kad kuo daugiau jis stengsis dėl tavęs padaryti "
Suprantu, kad apie moterį ( ne apie vyrą )man adresuojate klausimą.
Manau pirma reik užduoti klausimą, ko aš tikiuosi iš jos. Kita kaip ji tai sužinos. Nors galite nesirūpinti į šiuos klausimus atsakyta labai nuoširdžiai dar prieš lovą.
Man nereikia, kad dėl manęs stengtųsi save versdama, ji laisva. Ir mudu žinom, kad šitas noras savaimis, vienas dėl kito.

"Todėl, kad tau nereikia to žmogaus kaip vyro. "
Na mano lovoje nebuvo vyrų nežinau ar čia blogai bet nereikia

Nebuvo mano lovoje moterų kurių man "nereikėjo" neišsiplėtus, o ir aš ten, kur manęs, kaip žmogaus reik.
Vėl, aš ne pvz.

C

1075 įrašai

2012/01/12 15:09:48 15:09:48

Lady-scorpio:
Del aukos. Nezinau, gal ir klystu, bet man atrodo, kad aukos sindromas reiskiasi didesniu instinktu myleti nei noru buti mylimam (kalbu apie pora). Mazochizmas, ir tiek.
Virsmas suaugusiuoju nera savaiminis procesas - jei taip butu, nebutu nesuaugusiu penkiasdesimtmeciu.

Ai lady nebeprisimenu aš jau visko. Mes apie tas meiles kalbam, klausimas ar apie tas pačias.
Vieni sako jaučiasi mylimi kai jiems nuperka nauja daiktą. Kiti kai rodo dėmėsį. Kiti vadina meilę kai drugeliai po pilvą skraidžioja. Dar kiti jaučiasi mylimi kai saugūs. Dar kiti kai jų geidžia.
Man atrodo, kad aukos sindromas pasireiškia kai žmogus nuskriaustas ir dedasi auka. : ) Gal todėl suaugę ir vadinasi, kad visą ir dar daugiau ko nepaminėjau jau turi. Ar išpildyta ar nereik.
"Virsmas suaugusiuoju nera savaiminis procesas - jei taip butu, nebutu nesuaugusiu penkiasdesimtmeciu."
Labai atsiprašau, kad buvau neatidus ir pamiršau užstrigusius vaikystėje.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/12 19:46:07 19:46:07

Drauge kaukės mano seniai „pakabintos“ , žaislas tai lai vaikai jomis ir žaidžia Visas tas Kabuki teatras pamažu nyksta iš pažinčių srities – all natural is the new black.
Tiesa naudos iš to yra, dabar labai lengva atpažinti kitus jas dėvinčius ir nieko nėra maloniau, kaip jas nuimti nuo moters Nežinia kodėl jomis dangstosi, tikras veidas nepaisant keleto išimčių, visada būna žavesnis. Kaip jau anksčiau minėjau žaisti kaukėmis reikia ir strategijos ir sugebėjimo, ir įdirbio, antraip jos subyra vos pateikus klausimą iš kitos – nerepetuotos pusės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/12 20:27:35 20:27:35

Deep, o tau neatrodo, kad kartais bezaisdamas "kaukiu nuemima" pats susiveli ir pats nebezinai, kur tikra, kur netikra? Pasijautei ekstrasensu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume