Sena ragana:
Va taip...
Beje, mano drauge, ar teko kada nors matyti tas labai daug iš tavęs besitikiančias kito akis ir žinoti, kad nei šiandien, nei ryt, poryt ar po mėnesio, kad ir kaip dirbtum su savim, tu niekada negalėsi atsakyti tam žmogui tuo pačiu. Kad kuo daugiau jis stengsis dėl tavęs padaryti ,,viską, ko tu trokšti, ir pasikeisti, kad tik tau įtiktų", tuo labiau tave tai nervins, nes tau to nereikia. Todėl, kad tau nereikia to žmogaus kaip vyro.
Šiuo atžvilgiu turiu kategorišką nuomonę niekada nepradėti kurti santykių vien protu be pradinių emocijų.
Ačiu Dievui, kad man nereik vyro.
Greta esančiai Moteriai nereikia keistis, ir man įtikti, aš ją priimu tokią kokia ji yra. ( AČIŪ, kad esi. O esi dovana.)
" Kad kuo daugiau jis stengsis dėl tavęs padaryti "
Suprantu, kad apie moterį ( ne apie vyrą )man adresuojate klausimą.
Manau pirma reik užduoti klausimą, ko aš tikiuosi iš jos. Kita kaip ji tai sužinos. Nors galite nesirūpinti į šiuos klausimus atsakyta labai nuoširdžiai dar prieš lovą.
Man nereikia, kad dėl manęs stengtųsi save versdama, ji laisva. Ir mudu žinom, kad šitas noras savaimis, vienas dėl kito.
"Todėl, kad tau nereikia to žmogaus kaip vyro. "
Na mano lovoje nebuvo vyrų nežinau ar čia blogai bet nereikia
Nebuvo mano lovoje moterų kurių man "nereikėjo" neišsiplėtus, o ir aš ten, kur manęs, kaip žmogaus reik.
Vėl, aš ne pvz.