Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:49:30 20:49:30

svetlana: Moterys gerbiamosios, o gal ir vyrai - jums kazkaip atrodo kad galima uzgaulioti vyresnio amziaus zmogų. Atjauciu ji - darbu nera, tik uz minimuma tokiam amziuje, o jei dar turto dalybos, ka, jam i kilpa listi/ labai jau bagota Lietuva vyrais? /...Man asmeniskai jokio priesiskumo sis siulymas nesukele, nors ir nepasirasyciau tokiam atvejui.

Tau neteko su Alfonsu -isnaudotoju gyvent. Kam normaliai savo verte zinanciai moteriai toks vyras? Ji pasirinks sau lygu. O moteriai, uzdirbanciai minimuma, toks is viso prapultis. Nebent visai kvaila butu, kad paskutiniais skatikais dalintusi.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/09/27 20:51:03 20:51:03

Svečias:
svetlana: Moterys gerbiamosios, o gal ir vyrai - jums kazkaip atrodo kad galima uzgaulioti vyresnio amziaus zmogų. Atjauciu ji - darbu nera, tik uz minimuma tokiam amziuje, o jei dar turto dalybos, ka, jam i kilpa listi/ labai jau bagota Lietuva vyrais? /...Man asmeniskai jokio priesiskumo sis siulymas nesukele, nors ir nepasirasyciau tokiam atvejui.

Tau neteko su Alfonsu -isnaudotoju gyvent. Kam normaliai savo verte zinanciai moteriai toks vyras? Ji pasirinks sau lygu. O moteriai, uzdirbanciai minimuma, toks is viso prapultis. Nebent visai kvaila butu, kad paskutiniais skatikais dalintusi.

Tegu bando zmogus. Juk tikrai jis nieko neapiplesia, kaip pats pasake .

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:53:23 20:53:23

Nu kiek pastebejau, tai rastingas. Gal ir puse velnio butu. Paklausiu ryt savo kaimynkos nasles, ji dideli nama turi, nespeja visko priziureti, vyras paliko saskaita banke, gal nores kvarteranto Ka samdyti koki tingini, cia vis geriau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:54:47 20:54:47

Koks jūsų išsilavinimas? Stalius-remontininkas didelio intelekto neprognozuoja. Kokią knygą paskutinę skaitėt, kokią parodą paskutinę aplankėt, kokį spektaklį, koncertą?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:55:52 20:55:52

Svečias:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Gal susidomėčiau.
Koks tavo ūgis, svoris, plaukų spalva, ūsai-barzda yra? Rukai? Kokiom temom daugiausia gali diskutuoti? Kokiu hobiu ir pomegiu turi?

Prasom nelist be eiles, as pirma ussisakau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:56:35 20:56:35

svetlana:
Svečias:

Tegu bando zmogus. Juk tikrai jis nieko neapiplesia, kaip pats pasake .

Na, svarbu ikelti koja. Paskui bus galima ir ant sprando joti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:57:48 20:57:48

Ar rubu turit tinkamu, jei sugalvosiu su jumis eiti i koncerta ar dar ir aprengti man jus reiks? Masina vairuojate? bet turbut neturite masinos?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:59:05 20:59:05

Svečias:
Svečias: Gal susidomėčiau.
Koks tavo ūgis, svoris, plaukų spalva, ūsai-barzda yra? Rukai? Kokiom temom daugiausia gali diskutuoti? Kokiu hobiu ir pomegiu turi?

Prasom nelist be eiles, as pirma ussisakau.

Nieko tokio, moterys, nesipykit. Gales dirbti pas kelias. Pigesnis islaikymas bus.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:00:27 21:00:27

Svečias: Koks jūsų išsilavinimas? Stalius-remontininkas didelio intelekto neprognozuoja. Kokią knygą paskutinę skaitėt, kokią parodą paskutinę aplankėt, kokį spektaklį, koncertą?

Čia egzaminas? Oho, koncertuose ir parodose seniai nesilankau, nes nėra pinigų, o knygą ko gero būtų audio "Realybės transerfingas" Zelando. Intelektas aukščiau vidutinio tikrai. Išsilavinimas nebaigtas aukštasis meno srityje.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:01:19 21:01:19

Svečias: Ar rubu turit tinkamu, jei sugalvosiu su jumis eiti i koncerta ar dar ir aprengti man jus reiks? Masina vairuojate? bet turbut neturite masinos?

Turiu, vairuoju, mašinos neturiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume