Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 21:01:35 21:01:35

mane dar domina ar sitas vyras seksualus ir ar teikia pirmenybę iprastam seksui ar kokiam analiniam, nes as del analinio nepasirasyciau niekada.Ir gal turi daug giminiu kurios nuolat lankysis ir man reikes jas visas be perstojo vaisinti.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:04:13 21:04:13

Svečias: mane dar domina ar sitas vyras seksualus ir ar teikia pirmenybę iprastam seksui ar kokiam analiniam, nes as del analinio nepasirasyciau niekada.Ir gal turi daug giminiu kurios nuolat lankysis ir man reikes jas visas be perstojo vaisinti.

Giminių nėra, analinio nenoriu, nesu reiklus nei itin seksualus, galiu apibūdinti save kaip normalų šioje srityje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 21:06:08 21:06:08

o moters amzius jums yra svarbus ar belen kokia, kad tik daug kambariu turetu. O sutiktumet buti vien samdinys, jei ponia turetu meiluzi ir su jumis nemiegotu

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:06:34 21:06:34

Šiai dienai ir apskritai jau gana klausimų/atsakymų. Kas rimtai susidomės, duos žinią. Labos nakties visiems.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 21:07:09 21:07:09

Aš esu:
Svečias: Koks jūsų išsilavinimas? Stalius-remontininkas didelio intelekto neprognozuoja. Kokią knygą paskutinę skaitėt, kokią parodą paskutinę aplankėt, kokį spektaklį, koncertą?

Čia egzaminas? Oho, koncertuose ir parodose seniai nesilankau, nes nėra pinigų, o knygą ko gero būtų audio "Realybės transerfingas" Zelando. Intelektas aukščiau vidutinio tikrai. Išsilavinimas nebaigtas aukštasis meno srityje.

Ar ponas nezinojai, kad parodose ir koncertuose galima apsilankyti nemokamai? Nebent kokiam kaime gyveni arba mazam miesteli. Butu tikrai idomu suzinoti is kur esi, nes kazin ar vaziuosi toli pasirodyti.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:09:39 21:09:39

Svečias: o moters amzius jums yra svarbus ar belen kokia, kad tik daug kambariu turetu. O sutiktumet buti vien samdinys, jei ponia turetu meiluzi ir su jumis nemiegotu

Amžius, nepagalvojau apie jį, gal nesvarbus,na gal ne 90 metų, tik nestambios noriu. Kam tie kambariai? Ne, vien samdiniu nesutikčiau, ieškau artimo žmogaus, ne ponios.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 21:10:42 21:10:42

taip taip, dar labai svarbu is kur esate. Tai vadinasi ne tik islaikymo bet ir nemokamos meiluzes norit

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:11:26 21:11:26

Svečias:
Aš esu:
Svečias: Koks jūsų išsilavinimas? Stalius-remontininkas didelio intelekto neprognozuoja. Kokią knygą paskutinę skaitėt, kokią parodą paskutinę aplankėt, kokį spektaklį, koncertą?

Čia egzaminas? Oho, koncertuose ir parodose seniai nesilankau, nes nėra pinigų, o knygą ko gero būtų audio "Realybės transerfingas" Zelando. Intelektas aukščiau vidutinio tikrai. Išsilavinimas nebaigtas aukštasis meno srityje.

Ar ponas nezinojai, kad parodose ir koncertuose galima apsilankyti nemokamai? Nebent kokiam kaime gyveni arba mazam miesteli. Butu tikrai idomu suzinoti is kur esi, nes kazin ar vaziuosi toli pasirodyti.

Laikinoji sostinė. Nesilankau, nes užsiėmęs esu vis, sakiau gi kad be darbo namie nesėdžiu.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:13:20 21:13:20

Svečias: taip taip, dar labai svarbu is kur esate. Tai vadinasi ne tik islaikymo bet ir nemokamos meiluzes norit

O moterys nenori meilužio? Ir ne išlaikymo, juk dirbu visus namų darbus. Manote, pigiai kainuoja kokią sekciją padirbti ar šaldytuvą suremontuoti, kompą perinstaliuoti?

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 21:14:22 21:14:22

Svečias: taip taip, dar labai svarbu is kur esate. Tai vadinasi ne tik islaikymo bet ir nemokamos meiluzes norit

O moterys nenori meilužio? Ir ne išlaikymo, juk dirbu visus namų darbus. Manote, pigiai kainuoja kokią sekciją padirbti ar šaldytuvą suremontuoti, kompą perinstaliuoti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume