Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 18:41:43 18:41:43

Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/09/27 18:58:21 18:58:21

Ar reikia suprasti, kad moteris tamstą turėtų aprūpinti gyvenamuoju plotu, išlaikyti, maitinti ir pamylėti?

T.y. kaip senais laikais siūlotės būti namų šeimininke už maistą ir pastogę, nors, kaip suprantu, pretenduojate ir į šeimininkės lovą?
Paskutinis klausimas - kodėl tamsta manai, kad neturi galimybės susirasti daugiau apmokamą darbą, nei už minimumą? Kur šuo pakastas: turi bendravimo problemų su viršininkais, esi elementarus tinginys ar beviltiškas pesimistas, kas liečia paties sugebėjimus?
Ir visai keista, kad vyriškis ~50 neturi užgyvenęs jokio, net paties menkiausio gyvenamojo ploto...
Negi taip visą gyvenimą per moteris basteisi...

P.S. Tikrai be ironijos. Ir tikrai be pasiūlymų. Daugiau iš smalsumo.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 19:13:50 19:13:50

Ugnelė.: Ar reikia suprasti, kad moteris tamstą turėtų aprūpinti gyvenamuoju plotu, išlaikyti, maitinti ir pamylėti?
T.y. kaip senais laikais siūlotės būti namų šeimininke už maistą ir pastogę, nors, kaip suprantu, pretenduojate ir į šeimininkės lovą?
Paskutinis klausimas - kodėl tamsta manai, kad neturi galimybės susirasti daugiau apmokamą darbą, nei už minimumą? Kur šuo pakastas: turi bendravimo problemų su viršininkais, esi elementarus tinginys ar beviltiškas pesimistas, kas liečia paties sugebėjimus?
Ir visai keista, kad vyriškis ~50 neturi užgyvenęs jokio, net paties menkiausio gyvenamojo ploto...
Negi taip visą gyvenimą per moteris basteisi...

P.S. Tikrai be ironijos. Ir tikrai be pasiūlymų. Daugiau iš smalsumo.

Ugnele, esu nukentėjęs nuo žmonos,su ją išsiskyrus tektų sumokėti milžinišką sumą už plotą, o jos aš neturiu. Per moteris niekada nėjau tikrai, bandžiau tik susirasti širdžiai mielą. Taip, už maistą ir pastogę, nes nieko daugiau neturiu, tik rankas. O valdiškai dirbti tikrai nėra prasmės, nenoriu būti pririštas prie 8 val. kaip šuva, mėgstu krapštytis namie ir nuo nieko nepriklausyti. Taip, ir tingiu, bet ne tada kai yra prasmė dirbti. Mielai savo moteriai mielai ir dirbčiau, bet ne valdžiai.

Kukudra

K

20 įrašai

2011/09/27 19:19:12 19:19:12

Galvoju - gal paimti?

Bet, tektų išlaikyti dar vieną burną. Paskaičiuokim - ar turiu namie tiek nuolatinio darbo, kad apsimokėtų nuolatinį darbininką išlaikyti? Nežinau.
Intelektualus pašnekovas, sakot? Universalas, bet kokiomis temomis? Įdomu. Tik, kad moterims daugiau emocinio palaikymo reikia dažniau. O, meile, iš esmės netikit...
O ir šiaip, galvoju, kaip vėliau su tuo šeimininkės ir samdinio statusu būtų, a?
Čia juokauju, jei ką

Bet, jei rimtai, manau šiais vyrų deficito laikais tikrai susirasit. Geras bandymas

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/09/27 19:55:09 19:55:09

Na nebus tamstai lengva. Kažkaip, gal ir klaidingai įsivaizduoju, kad toks priklausymas nuo kito turėtų labai kirsti vyrui per savivertę. O nuo šito vėliau atsiranda ir visos kitos problemos.
Ir šiaip jau reikia gerai būti paniurkdytam, kad sumąstyti va tokį savo problemų sprendimą ir tolimesnį kelią...
Bet - bandykite...
Vieną tokį, praktiškai analogišką atvejį žinojau ir patį žmogų kažkiek, dėl to ir dabar įdomu buvo.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 19:59:02 19:59:02

Ugnelė.: Na nebus tamstai lengva. Kažkaip, gal ir klaidingai įsivaizduoju, kad toks priklausymas nuo kito turėtų labai kirsti vyrui per savivertę. O nuo šito vėliau atsiranda ir visos kitos problemos.
Ir šiaip jau reikia gerai būti paniurkdytam, kad sumąstyti va tokį savo problemų sprendimą ir tolimesnį kelią...
Bet - bandykite...
Vieną tokį, praktiškai analogišką atvejį žinojau ir patį žmogų kažkiek, dėl to ir dabar įdomu buvo.

Kaip pasibaigė tas atvejis? Laiminga pora?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/09/27 20:11:07 20:11:07

Kiek žinau, ne.
Ne kiekvienas gali gerai jaustis būdamas samdiniu. Situacija užprogramuota nesėkmei labiau nei sėkmei. Reta moteris čia jausis komfortiškai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:17:12 20:17:12

Ugnele, aš žaviuosi Jūsų diplomatija. Perskaičius skelbimą kurį laiką sėdėjau ir žiurėjau i ekraną be žado, paskui pati sau susijuokiau..rimtai.
Vyriškis, paprastai tariant, ieško pasiturinčios moters, kuri garantuotų jam išlaikymą. Bet, yra moterų, kurioms taip tinka.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:17:57 20:17:57

Ugnelė.: Kiek žinau, ne.
Ne kiekvienas gali gerai jaustis būdamas samdiniu. Situacija užprogramuota nesėkmei labiau nei sėkmei. Reta moteris čia jausis komfortiškai.

Aš nesijausiu samdiniu. Tiesiog tai kitoks gyvenimo būdas. Neapvagiu ir neapgaunu nieko, jaučiuosi gerai. Gal kuriai moteriai taip pat tiks toks variantas? Ar nenusibodo vyrai, gulintys po sunkių darbų ant sofos prie teliko ar su laikraščiu? Su manim galima bendrauti kiek noro yra. Namie be darbo nesėdžiu, nereikia manęs maldauti 2 savaites prikalti vinį.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:20:04 20:20:04

Svečias: Ugnele, aš žaviuosi Jūsų diplomatija. Perskaičius skelbimą kurį laiką sėdėjau ir žiurėjau i ekraną be žado, paskui pati sau susijuokiau..rimtai.
Vyriškis, paprastai tariant, ieško pasiturinčios moters, kuri garantuotų jam išlaikymą. Bet, yra moterų, kurioms taip tinka.

Ne, neieškau pasiturinčios, o tik malonios ir tolerantiškos. Esu pratęs pasitenkinti minimumu visame kame, net ir sekse. Kodėl likote be žado, ar atrodau toks ižulus?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume